d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Idei ? Sfaturi ? Gandire Matura ? > Fara Cearta In Acest Topic Va Rog
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Oct 30 2009 11:14pm
Quote (onlythebrave @ Oct 31 2009 03:18am)
in general in batalionalele de elita ei intretin cultul rasei superioare, al fratiei de cruce si singe, al predestinarii pt o cauza unica, dincolo de simplii muritori...sunt un fel de idealisti dar pt un scop bine canalizat...soldatii fanatici ai imperiului ca sa zic asa...vei muri poate pt o cauza care nu exista cu adevarat, sau poate chiar iti vei sluji patria...important este insa ce dezvolti in tine ca si calitati...barbatia, abnegatia, daruirea si puterea de sacrificiu, camaraderia, demnitatea de a trai liber, curajul etc...si atunci NU VA MAI CONTA CA RESPECTI ORDINELE...fiindca adevarata lupta se duce cu tine insuti...si cind vei reusi sa te invingi si sa te controlezi pe tine insuti, disputa cu ceilalti va fi un fleac...deci uita-te inainte si sa nu vezi doar un drum, sa-ti vezi viitorul..idealul....

sa inteleg ca domnu viseaza putintel ? :)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Oct 31 2009 01:23am
Quote (moralapapucului @ 31 Oct 2009 06:14)
sa inteleg ca domnu viseaza putintel ? :)

eu nu visez morala daca erea pt mine.
am devenit un pesimist optimist dea lungul anilor. Grigore Moisil zicea ca un pesimist e un optimist bine informat...

ce rost are sa mai visez ?? cand stiu ca e de ne indeplinit ?? oricum batut nu ma las.. ceva tot fac eu.. :P
Member
Gold: 551.00
Nov 1 2009 06:30pm
Quote (onlythebrave @ 31 Oct 2009 02:18)
in general in batalionalele de elita ei intretin cultul rasei superioare, al fratiei de cruce si singe, al predestinarii pt o cauza unica, dincolo de simplii muritori...sunt un fel de idealisti dar pt un scop bine canalizat...soldatii fanatici ai imperiului ca sa zic asa...vei muri poate pt o cauza care nu exista cu adevarat, sau poate chiar iti vei sluji patria...important este insa ce dezvolti in tine ca si calitati...barbatia, abnegatia, daruirea si puterea de sacrificiu, camaraderia, demnitatea de a trai liber, curajul etc...si atunci NU VA MAI CONTA CA RESPECTI ORDINELE...fiindca adevarata lupta se duce cu tine insuti...si cind vei reusi sa te invingi si sa te controlezi pe tine insuti, disputa cu ceilalti va fi un fleac...deci uita-te inainte si sa nu vezi doar un drum, sa-ti vezi viitorul..idealul....

Deci ce ai scris aici m-a lasat cu gura ... foarte frumos man...nu stiu daca este vreun citat sau e ceea ce ai gandit tu dar ... chiar ai spus-o...
Member
Gold: 287.00
Nov 1 2009 10:07pm
puyule sa inteleg ca ne vedem prin madrid in curand?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 2 2009 02:32am
Quote (leXu @ 2 Nov 2009 05:07)
puyule sa inteleg ca ne vedem prin madrid in curand?

eu sper sa nu .xD
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll