d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > D2 Items
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 17 2009 01:29pm
Quote (brainpower777 @ Sat, 17 Oct 2009, 21:17)
nu ma fute pe mine grija de ce faci tu , dar tu esti un pampalau care sufera de hc pentru ca are un bot :D
cand aveam eu fullaccount lvl 9x pe hc , tu nu stiai ce e aia d2 ... de aia ma enerveaza pampalaii ca tine care cred ca sunt mari smecheri

sigur ca da

hai sa clarific niste chestii pt un limitat ca tine :

1. eu nu mai joc d2

2. folosesc bot pt lvl .. si dac gaseste niste chestii ok .. le pun la trade ( ma relaxez pe jsp .. facand niste tradeuri de 5-10 fg)

3. nu ai jucat hc pe eu

4. nu mai am timp ca sa joc de d2 ( ca sa intelegi #1/2)

5. nu sunt un no-life ca tine care face rage in orice topic .. sustinand ca el e #1 .. cand toata lumea stie ca esti doar un copil bubos si frustrat .. posibil agresat sexual de tasu

Quote (brainpower777 @ Fri, 16 Oct 2009, 13:17)
faptul ca ai un bot @ hc , nu inseamna ca esti hc player ... gtfo please? :unsure:

Quote (giuvaieru @ Fri, 16 Oct 2009, 13:44)
nu esti prea destept ..

n`am zis ca sunt "player"

am zis doar ca joc .. la modul ca am char pe hc ..    ca am bot sau nu .. e problema mea nu a ta ..

copil care face rage in orice topic

sau cum se zice acum .. GTFO BLACKLISTED

This post was edited by giuvaieru on Oct 17 2009 01:34pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Oct 17 2009 03:45pm
3. nu ai jucat hc pe eu

de cand este asta un argument pampalaule ? de parca n-ai sti ca HC pe gamespace era de nspe ori mai greu ca aici din lipsa de items ...
eu rezist pe hc cu o soso imbracata din mf propriu , tu nu rezisti .

cand am reinceput pe gs2 @ hc sa bag soso de la lvl 75 @ pindle hell cu 3k blizzard damage si cu sclav basit , tu erai pe soft te milogeai sa te treaca cineva hell :rofl:
Member
Gold: 5,629.00
Oct 17 2009 03:46pm
dragii mei . cu siguranta va dati seama cu totii ca nu are rost acest razboi scris . inteleg ca nu va respectati , dar de ce va coborati la un nivel asa de jos ?

pot sa va rog o chestie ? ar fi , cred, nevoie de putina imaginatie si sunt curios ce va iesi :)

spuneti fiecare ce aveti de zis fata de celalalt, DAR, fara injurii . Ex: netot, cretin, oligofren, noob, fatalau, oaie bleaga si altele. Aduceti "dovezi" si demonstrati-va ... istetimea. se poate ?

Member
Oct 17 2009 04:05pm
Quote (brainpower777 @ Sat, 17 Oct 2009, 23:45)
de cand este asta un argument pampalaule ? de parca n-ai sti ca HC pe gamespace era de nspe ori mai greu ca aici din lipsa de items ...
eu rezist pe hc cu o soso imbracata din mf propriu , tu nu rezisti .

cand am reinceput pe gs2 @ hc sa bag soso de la lvl 75 @ pindle hell cu 3k blizzard damage si cu sclav basit , tu erai pe soft te milogeai sa te treaca cineva hell :rofl:

pe cine mai intereseaza de gs ? .. srv ala nu mai e de aproape 3 ani

si daca pe gs erai atat de smecher .. de ce erai subiect de caterinca de fiecare data cand intrai in d2?

aici e eu ;)

This post was edited by giuvaieru on Oct 17 2009 04:05pm
Member
Oct 17 2009 04:09pm
Quote (giuvaieru @ Sun, Oct 18 2009, 12:05am)
pe cine mai intereseaza de gs ? .. srv ala nu mai e de aproape 3 ani

si daca pe gs erai atat de smecher .. de ce erai subiect de caterinca de fiecare data cand intrai in d2?

aici e eu ;)

e vorba de diablo , nu de servere & shit . Eu stiu sa joc diablo , tu nu stii dar te dai mare ciumec ca ti-a facut botul lvl 98
"subiect" de caterinca eram pentru lingai cocalari ca tine care il pupau pe draccu in fund toata ziua :D
pe europe tu esti un ratat cu boti care vinde pixels ca sa iasa in disco :rofl: , iar eu intr-un an de zile am facut 200k fg legit

cum ar zice kelz0 , ez`ed ... PAMPALAULE ^_^

This post was edited by brainpower777 on Oct 17 2009 04:10pm
Member
Oct 17 2009 04:24pm
Quote (brainpower777 @ Sun, 18 Oct 2009, 00:09)
e vorba de diablo , nu de servere & shit . Eu stiu sa joc diablo , tu nu stii dar te dai mare ciumec ca ti-a facut botul lvl 98
"subiect" de caterinca eram pentru lingai cocalari ca tine care il pupau pe draccu in fund toata ziua :D
pe europe tu esti un ratat cu boti care vinde pixels ca sa iasa in disco :rofl: , iar eu intr-un an de zile am facut 200k fg legit

cum ar zice kelz0 , ez`ed ... PAMPALAULE ^_^

1. ai demonstrat ca nu stii ca citesti ( am specificat deja pt ce tin botul = pt lvl )

2. eu pe draccu nu`l suportam - am si luat ban pt asta

3. ai facut 200k fg legit din diablo? sau din poker unde acum esti blacklisted?

4. nu ma int kelz0

5. prefer o tereasa sau un pub ca e mai fun ;)

6. tu te duci in discoteca in fostul camin de la voi din sat nu ?

repet .. esti un frustrat plin de cosuri ... care este violat de tasu in fiecare seara ... si cand scapa vine pe jsp .. si face rage in toate topicurile . crezand ca rezolva ceva ...

vorbesti de cocalari .. ca si cand nu ai fii unnul dintre ei ..

ai uitat ca la guild iti pusesei "BO$$" ?

si apropo .. sa inteleg ca toata lumea de pe GS il pupa in cur pe dracu cand radeau de tine ?

gen : " brain virginu aka fermieru vesel? " sau era " fermierul trist" ?

asta o fost ultimul reply ....

bafta la rage

This post was edited by giuvaieru on Oct 17 2009 04:26pm
Member
Oct 17 2009 04:36pm
posturile tale de 2 kilometri si cu subpuncte aduc a rage mai degraba decat ale mele ... prea vrei cu totdinadinsul sa-mi dovedesti ca sunt un bubos agresat de taica-meu :D

ia zi , cu cine faceati voi caterinca seara ? draccu , cocalarul de ake , tu si inca vreo doi
auzi tu cine imi zicea mie fermierul vesel , akezatu , cel mai mare taran din chitila care se dadea bucurestean :D

cu cine eram eu prieten ? cu cei mai respectati jucatori care nu se bagau in kkturile voastre de glume de obositi , oly , lvk si old hc gang
cine mi-a scos mie lockurile de 2 ori ? nu strainul dupa ce am vb cu el pe mess ? bai tangaule ... mai scuteste-ma de kkturile tale ca mai ai mult ca sa ma ajungi din urma ...

ok , vinzi pixeli ca sa te duci la terasa :rofl: dinadins am pomenit de disco , ca sa vad cat de prost esti

rankul bo$$ l-am avut o seara ca mi-l pusese George dupa ce am iesit , acum ce sa zici si tu ... cocalar pampalau ce esti :P

PS : ma bucur ca ti-ai facut iesirea cu stil "eu nu mai raspund aici , ca sunt prea gentilom pentru fermierul de brain" a se citi "aoaleu ... ce mi-a zis-o sa moara mama , hai sa ma ascund cat mai repede ca altfel cine stie ce-si mai aduce aminte"

This post was edited by brainpower777 on Oct 17 2009 04:53pm
Member
Gold: 330.00
Oct 17 2009 04:42pm
o sa va dau un exemplu k sa va fac sa intelegeti: sa spunem ca unul din voi merge la o serata frumoasa undeva, la o receptie sa zicem, la o ambasada, sau la un concert de muzica de camera, sau la o piesa de teatru, etc...acolo intilneste insa pe cel mai mare dusman al sau si incep sa se balacareasca, sa-si arunce jigniri si replici umilitoare demne de coltul strazii si de usa cortului...singure diferenta este ca sunt la o receptie, este lume in jurul lor si toata aceasta lume in loc sa se uite pe scena la spectacol se uita la spectacolul facut de ei ...doar ca nu e doar penibil...e cel putin jenant...toata lumea sa se uite la voi cum va certati...ar tb sa intelegeti copii, k asta sunteti, niste copii, ca acest subforum romanesc a fost facut cindva CU MULTA TRUDA SI RABDARE SI PASIUNE de cineva care a sperat in jocul asta si a crezut ca aici se vor intilni oameni minunati care isi vor impartasi unii altora experineta lor in viata sau in joc si care VOR FI MINDRI CA SUNT ROMANI...
Asa ca nu va mai injositi de fiecare data jignindu-va aici, abtineti-va si intelegeti ca acesta e un forum public, nu o discutie privata si ca nu e nimeni obligat sa va citeasca comentariile "spicy"
Si inainte sa postati aici ginditi-va dc ceea ce urmeaza sa ziceti are tonul potrivit si merita sa fie trecut pe un forum public, dc este de asa mare interes, etc...uitati-va putin in jurul vostru la ceilalti useri dp acest subforum si o sa vedeti k nimeni nu mai vb ca voi, k nimeni nu va incurajeaza atitudinea si replicile, si k toata lumea ar vrea sa incetati cu acest limbaj urit si cu jigniri personale gratuite
Va multumesc
Member
Oct 17 2009 04:50pm
daca ar trebui sa fiu mandru ca giuvaieru e roman , atunci ma declar apatrid :(
El a inceput cu mancatul rahat pentru ca nu i-a placut ce am zis . Pe un prost , adevarul il doare mai tare ca un pumn in fata ... si de aia imi place sa-l calc pe bataturi , pentru ca se oftica :P

siii , il vezi tu pe giuvaieru la un concert de muzica de camera? :rofl:
Member
Gold: 8.43
Oct 17 2009 05:07pm
Quote (brainpower777 @ Sun, 18 Oct 2009, 00:50)

siii , il vezi tu pe giuvaieru la un concert de muzica de camera? :rofl:

Lol.
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll