d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cade Guvernul? > E Bine Sau Nu?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Oct 14 2009 07:37am
Quote (the_rest @ Wed, 14 Oct 2009, 14:39)
tu crezi tot ce zice psd si mircea geoana, asa-i ? esti dovada vie ca televizorul prosteste pe multi.

nu am idee ce zice geoana la tv, eu iti zic ce s-a intamplat in romania in ultimul an. ma uit la gadea si badea pe antena 3 seara de la 10 , dar cred ca baietii aia sunt prea complicati pt tine ca sa ii intelegi.

edit: si daca esti de parere ca nu este adevarat ceva din ce am spus te rog sa aduci niste argumente , nu insulte.
de insultat poate si o maimuta.

This post was edited by MrDjBthu on Oct 14 2009 07:38am
Member
Gold: 287.00
Oct 14 2009 08:44am
Quote (the_rest @ Tue, 13 Oct 2009, 17:18)
eu m-am gandit sa nu-l mai votez presedinte pe basescu, ca acuma oricine iese prim ministru, basescu iara se cearta cu el, si numa se vor pune bete in roate la orice lucru se va incerca sa duca Romania inainte.

basescu e ala bunul .. el vrea sa schimbe treburile dar nu il lasa guvernu pwlii!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 14 2009 10:48am
Quote (MrDjBthu @ Wed, 14 Oct 2009, 16:37)
nu am idee ce zice geoana la tv, eu iti zic ce s-a intamplat in romania in ultimul an. ma uit la gadea si badea pe antena 3 seara de la 10 , dar cred ca baietii aia sunt prea complicati pt tine ca sa ii intelegi.

edit: si daca esti de parere ca nu este adevarat ceva din ce am spus te rog sa aduci niste argumente , nu insulte.
de insultat poate si o maimuta.

ii stiu si pe gadea si pe badea, gadea mai ales este un prostalau fara pereche care face un show ieftin cu invitati care se duc numai ca sa traga si ei acolo o discutie. stiam ca lumea se uita ca prostii la ei, dar tu imi confirmi tristu adevar ca masele sunt credule. Gadea ala nu am vazut vreodata sa nu se ia de basescu si de PDL, dar niciodata nu aducea ceva dovezi concrete sau replici de duh sau ceva observatii importante, numai bullshit si praf in ochi !
Member
Gold: 5,629.00
Oct 14 2009 10:58am
Quote (the_rest @ Wed, Oct 14 2009, 06:48pm)
ii stiu si pe gadea si pe badea, gadea mai ales este un prostalau fara pereche care face un show ieftin cu invitati care se duc numai ca sa traga si ei acolo o discutie. stiam ca lumea se uita ca prostii la ei, dar tu imi confirmi tristu adevar ca masele sunt credule. Gadea ala nu am vazut vreodata sa nu se ia de basescu si de PDL, dar niciodata nu aducea ceva dovezi concrete sau replici de duh sau ceva observatii importante, numai bullshit si praf in ochi !

tu te-ai uitat la vreo emisiune cu gadea ?
siiiiigur nu se lua de base ?

poate stii tu vreun alt gadea :))

This post was edited by Taiko on Oct 14 2009 10:59am
Member
Oct 14 2009 11:28am
Quote (Taiko @ Wed, 14 Oct 2009, 18:58)
tu te-ai uitat la vreo emisiune cu gadea ?
siiiiigur nu se lua de base ?

poate stii tu vreun alt gadea :))

tocmai mi-a confirmat treaba cu maimuta :rofl:
Member
Gold: 330.00
Oct 14 2009 01:49pm
trist, f trist...aveti praf in ochi baieti...cum, voi nu va dati seama ca basescu e un monstru? un sinistru? ce, credeti ca dc un om ride inseamna ca e un om bun? dc deschide sampania in pta universitatii cu prostimea, da prostimea mai the_rest, daca bea intr-o circiuma la neptun si danseaza cu sotia desi lui i se scoala pula doar in gura ministresei udrea, amanta sa oficiala, e ca si cum s-ar pisa pe noi toti de la balconul din pta universitatii...ar tb huiduit...stiti ca si de iliescu se zicea ca e un sfint si ca e baiat bun, sarac si cinstit...toti presedintii sunt populari, saraci si cinstiti, si au un prim ministru rau si vai, ei saracii nu pot sa faca nimic...ei sunt zina cea buna care se lupta cu zina cea rea.....nu vi se pare cel putin ciudat ca acest scenariu se repeta la infinit?
iar tu the rest nu vb nimic dc nu esti din bucuresti, tu lexu esti in spania, voi nu stiti cum toti pseudoprimarii astia agen basescu oprescu nume demne de caragiale etc si dragutzul de videanu au trasformat bucurestiul intr-un cosmar si locuitorii intr-o vaca de muls impozite si taxe...si se folosesc de fotoliul de primar ca o trambulina spre altceva mai sus, mizind pe popularitate....
stiti cam cite cistiga pe luna un europarlamentar gen muista de ebutza? cea cu succesurile?
va spun eu: 50 k coco, si asta pe banii vostrii fraierilor, luati din impozite si taxe si din halul de nivel de trai si serviciii sociale cu care suntem rasfatati de atita timp....
doamne, dc legionarii ar fi avut o sansa, eram primul care plateam cotizatia lunara si ma ofeream voluntar sa le sucesc gitul la porcii astia insolenti care ne rid in nas de atita timp si schimba rolurile intre ei din cind in cind, ca intr-o piesa de teatru nereusita cu putini actori si spectatori adormiti...
dar no sa plec din romanica, orice ar fi...
uite-asa de-al naibii... :D
Member
Oct 15 2009 02:58am
un pic cam dur dar in mare are dreptate omu :)
eu preferam pe ceausescu, nu legionarii in schimb ^^
Member
Gold: 5,629.00
Oct 15 2009 03:35am
eu pe legionari , clar

chiar nu vad ce sa-ti placa la ceasca :))
Member
Warn: 10%
Oct 15 2009 07:03am
FRUMOS TOPIC !!!

insa prea trist.. eu inca nu am votat nici macar o data. nu ma atrage... eu gandesc asa: indiferent de presedinte de guvern, de parlament .. indiferent de cine ar conduce acolo ..daca nu lupta pt tara pt noi nu valoreaza nimic.. si cam toata lumea isi vrea partea. chiar daca apare un bun politician nu va putea face nimic deoarece va fi singur. Sunt prea multi bani chieltuiti pe campanii electorale si ne luam la bataie pe starzi ca sa afisam poza lui x sau y. eu cred ca daca s-ar opri din bataie pe tron ar putea face ceva pt tara.. banii nostri(impozite...etc) care sunt chieltuiti pe campanii ar putea ajuta in alt domeniu.

Basesescu : cred ca mandatul lui Basescu a fost cel mai prost din ultimii 20 de ani. ( poate pt ca a ajuns prea tarziu si nu a mai avut ce sa fure).. in 1989 tara era cu datoriile la 0 ++ avea si surplus.. acum datoria este enorma pe cap de locuitor.
Mai cred ca Basescu e un foarte bun manipulator deoarece a jucat pe degete tot ce a vrut in acesti ani... "Sa traiti bine" haha ..

a facut un impumut la FMI.. uni zic ca e bun etc...dar eu cred ca ne-a indatorat tara si mai mult ... banca mondiala parca ne-a dat si ea niste bani... peste cativa ani (4-5) cred ca va fi o foamete enorma in romania.. ca va disparea clasa de mijloc... ( sper sa nu fie asa).. ::: Bani care probabil nu vor ajunge in Romania ci la firme Americane de constructie etc...
Tot Basescu a vandut tot ce a putut .. pana si flotele Marinei Comerciale...

E greu sa se mai schimbe ceva ... oamenii inca sunt naivi in Roamania .. Mai rau e ca am invatat sa traim cu frica , adica ne continuam viata amarata de azi pe maine fara a protesta... iar daca o facem o facem in anonimat .
Multimea poate dobora orice sistem !!!! Inca o revolutie ???? ar schimba ceva ? ??
Member
Warn: 10%
Oct 15 2009 07:06am
Am uitat sa adaug

Emisiunea Nasul imi para super. dar si asa... Unde s-a mai vazut ca presedintele unei tari sa mearga la emisiuni de "scandal//critica'' ????

Eu unu nu am mai vazut.

in aceasta seara pe B1 la Nasul vine Basescu !!! (parca a mai fost).. abia astept sa vad cu ce ne mai minte :P
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll