d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Atentie La Andrei1234
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Sep 23 2009 12:05pm
multumim domnului moralapapucului pentru ca nu a putut uita faptul ca l-am refuzat de vreo 3 ori cand mi-a cerut sa il bag in guild-ul meu :)
multumim inca o data ca imi face morala pentru simplul fapt ca am avertizat pe cei de aici sa fie atenti , folosind un limbaj civilizat
multumim pentru a treia oara moralei papucului pentru faptul ca i-am luat apararea in bar & pus games section cand a fost acuzat de multi iar acum face scandal aiurea in tramvai
si multumim pentru a 4a oara lui andrei , pentru ca pana la urma ne-am inteles bine , spre deosebire de cei cativa de aici care nu uita faptul ca "i-am jignit" spunand adevarul
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Sep 23 2009 12:13pm
Quote (brainpower777 @ Wed, Sep 23 2009, 09:05pm)
multumim domnului moralapapucului pentru ca nu a putut uita faptul ca l-am refuzat de vreo 3 ori cand mi-a cerut sa il bag in guild-ul meu :)
multumim inca o data ca imi face morala pentru simplul fapt ca am avertizat pe cei de aici sa fie atenti , folosind un limbaj civilizat
multumim pentru a treia oara moralei papucului pentru faptul ca i-am luat apararea in bar & pus games section cand a fost acuzat de multi iar acum face scandal aiurea in tramvai
si multumim pentru a 4a oara lui andrei , pentru ca pana la urma ne-am inteles bine , spre deosebire de cei cativa de aici care nu uita faptul ca "i-am jignit" spunand adevarul

1) am vrut sa vin in guildul tau pentru ca era spy in el. daca o conversatie de 3 pm-uri inseamna ca te-am rugat de 3 ori in guild .. e o chestie
2) shut the fuck up random e un limbaj civilizat? :)
3) m-am luat de tine pentru ca tu esti " o victima a crudei societati si nu faci decat lucruri bune " , de aia esti aratat cu degetul de f multi useri, nu pentru ca ai fi prost, pur si simplu nu stii sa iti faci prieteni, si prietenii nu se fac prin rage :) . Sa enumar cativa?
a) angel_elite
b ) nevada
c) giuvaieru
d) eu
e) onlythebrave
f) stalkR
g) nexXt

Sa continui? Majoritatea din bar and pub games te detesta pentru rage-ul prost organizat pe care il faci zi de zi.
4) ai folosit un vocabular extrem de avansat, daca ai putea sa traduci as putea sa iti dau o replica si la 4) .

Nu stiu de ce am impresia ca pentru tine jsp e doar un "rage mask". O portita prin care poti evada. Probabil esti gras, urat si tocilar, lumea nu te place, te iau toti in suturi si te simti trist si singur.
Asa ca iti pui rage maskul, in cazul asta jsp-ul, si incepi sa iti descarci nervii pe toti si pe toate. Foarte tare ! :thumbsup:

This post was edited by moralapapucului on Sep 23 2009 12:19pm
Member
Sep 23 2009 01:06pm
1. request denied = a refuza intrarea cuiva in guild
2. dupa ce mi-a aratat _)_ , am tot dreptul sa ii spun stfu rand
3. am mai multi prieteni decat ti-ai putea tu inchipui , fara suparare ... si nu ma refer neaparat la jsp friends , pt ca exista si real life :P
sa o luam pe rand :

Carlos , unperm as perm seller , aveam tot dreptul sa ma iau de el , [plus alte magarii pe care le-a facut in euscl trading section ... acum suntem aproape prieteni , si-a cerut scuze , jucam poker des , vorbim pe aim , etc etc
nevada : nu mi se pare normal sa iei apararea cuiva care are rezultatele astea intr-o sectiune
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=35475605&f=104
fac misto de el pt ca e un ratat mincinos si nu`l place nimeni ^^
giuvaieru : hahahahaa , no comment
tu ... tu ai ales sa fii suparat pe mine pt ca te-am considerat un random si nu ti-am dat add in guild :) in guildul meu sunt doar euscl diablo players , in special pvp players , nu e un poker guild si nu iti aveai locul aici . ti-am explicat si a fost treaba ta ca ai ales sa imi platesti acum prin kktul asta de actiune antibrain pe care o faci :)
onlythebrave ... n-am nici o tangenta cu el , la fel si cu stalkr
iar Nexxt , chiar ma am bine cu el , iar daca m-a mancat in cur pe la spate , e un maimutoi care chiar merita sa faca parte din "blacklist-ul" meu
4) vorbeam de andrei1234 , cum a zis si el in acest topic acum totul e ok , ne-am "impacat" daca se poate spune asa , pentru ca n-am avut nimic cu el , doar am avertizat userii din acest subforum sa aiba grija :)

iar gluma cu rage mask ... that was soooo `04
iar ca sa termin , iti multumesc iar ca mi-ai dat ocazia sa iti iau apararea pt multi si acum primesc backstab :)

This post was edited by brainpower777 on Sep 23 2009 01:10pm
Member
Sep 23 2009 01:21pm
Quote (brainpower777 @ Wed, Sep 23 2009, 10:06pm)
1. request denied = a refuza intrarea cuiva in guild
2. dupa ce mi-a aratat _)_ , am tot dreptul sa ii spun stfu rand
3. am mai multi prieteni decat ti-ai putea tu inchipui , fara suparare ... si nu ma refer neaparat la jsp friends , pt ca exista si real life :P
sa o luam pe rand :

Carlos , unperm as perm seller , aveam tot dreptul sa ma iau de el , [plus alte magarii pe care le-a facut in euscl trading section ... acum suntem aproape prieteni , si-a cerut scuze , jucam poker des , vorbim pe aim , etc etc
nevada : nu mi se pare normal sa iei apararea cuiva care are rezultatele astea intr-o sectiune
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=35475605&f=104
fac misto de el pt ca e un ratat mincinos si nu`l place nimeni ^^
giuvaieru : hahahahaa , no comment
tu ... tu ai ales sa fii suparat pe mine pt ca te-am considerat un random si nu ti-am dat add in guild :) in guildul meu sunt doar euscl diablo players , in special pvp players , nu e un poker guild si nu iti aveai locul aici . ti-am explicat si a fost treaba ta ca ai ales sa imi platesti acum prin kktul asta de actiune antibrain pe care o faci :)
onlythebrave ... n-am nici o tangenta cu el , la fel si cu stalkr
iar Nexxt , chiar ma am bine cu el , iar daca m-a mancat in cur pe la spate , e un maimutoi care chiar merita sa faca parte din "blacklist-ul" meu
4) vorbeam de andrei1234 , cum a zis si el in acest topic acum totul e ok , ne-am "impacat" daca se poate spune asa , pentru ca n-am avut nimic cu el , doar am avertizat userii din acest subforum sa aiba grija :)

iar gluma cu rage mask ... that was soooo `04
iar ca sa termin , iti multumesc iar ca mi-ai dat ocazia sa iti iau apararea pt multi si acum primesc backstab :)

exista, dar nu pentru tine :lol:
in rest ai aberat .. tl;dr

pai .. faza cu multi nu a avut nici o baza, si chiar daca ar fi avut, nu inseamna ca ar trebui sa te pup in cur cand faci " za might rage", nu? si ideea e ca .. desi nu ai tangente cu nimeni devii antipatic doar prin felul tau de a fi. si pentru ca esti superficial. si pentru ca te bagi singur in seama. si pentru ca esti cam netzesalat. si pentru ca vorbeste gura fara tine. putem continua.

si.. doar de curiozitate... :)

cum pana mea.. deci acel kiddo a facut un rage la fel de prost ca al tau si a fost jenant, dar totusi s-a luat de tine si de mamica-ta .. tu l-ai facut random, si a 2-a zi va impacati? wtf.. asta spune multe

This post was edited by moralapapucului on Sep 23 2009 01:31pm
Member
Sep 23 2009 01:39pm
spre deosebire de tine , Carlos are ceva in cap si nu s-a luat de mamici si alte cele .
si imi pare bine ca tu ignori ce nu-ti place spunand tl;dr , cand si tu faci posturi de juma de pagina
hai ca n-am chef sa pierd timpul discutand aiurea cu rands

This post was edited by brainpower777 on Sep 23 2009 01:40pm
Member
Sep 23 2009 01:44pm
Quote (brainpower777 @ Wed, Sep 23 2009, 10:39pm)
spre deosebire de tine , Carlos are ceva in cap si nu s-a luat de mamici si alte cele .
si imi pare bine ca tu ignori ce nu-ti place spunand tl;dr ,  cand si tu faci posturi de juma de pagina
hai ca n-am chef sa pierd timpul discutand aiurea cu rands

m-am luat eu de mamici?

doar intrebam cum te-ai impacat cu andrei1234 dupa ce s-a luat de mamici.

si am zis tl;dr pentru ca tu mi-ai povestit intr-un eseu cat de bine te intelegi tu defapt cu toti. si asta nu ne intereseaza.

ne intereseaza doar sa opresti rage-u.
Member
Gold: 8.83
Sep 23 2009 01:49pm
frate...acuma va certati aiurea...nu am vrut sa ma bag dar imi sunteti prieteni am2...si eu am dat de vreo 4 ori sa intru in Instinct guild...nu ma luat....am inceput si eu sa joc pvp de ceva timp...si tot nu ma luat...nu am de ce sa ma supar pe el..dak nu vrea nu vrea....poate k ma va accepta candva....
Member
Sep 23 2009 01:55pm
Quote (AlexSwat @ Wed, Sep 23 2009, 10:49pm)
frate...acuma va certati aiurea...nu am vrut sa ma bag dar imi sunteti prieteni am2...si eu am dat de vreo 4 ori sa intru in Instinct guild...nu ma luat....am inceput si eu sa joc pvp de ceva timp...si tot nu ma luat...nu am de ce sa ma supar pe el..dak nu vrea nu vrea....poate k ma va accepta candva....

mai tu vorbesti sa te auzi vorbind, sincer. eu am vrut acum 2 luni sa intru la el in guild ca era spy si ma intelegeam super ok cu el. ti se pare ca eu fac asta pentru ca sunt manios pe ce s-a intamplat acu 2 luni? nu. am facut s/s asta ca sa mai diminuez din rage-u pe care il face el si pe care il fac romanasii ca el.
ti-am mai zis.. +1 faci pe euscl trading grounds.
Member
Gold: 8.83
Sep 23 2009 02:04pm
Quote (moralapapucului @ Wed, Sep 23 2009, 07:55pm)
mai tu vorbesti sa te auzi vorbind, sincer. eu am vrut acum 2 luni sa intru la el in guild ca era spy si ma intelegeam super ok cu el. ti se pare ca eu fac asta pentru ca sunt manios pe ce s-a intamplat acu 2 luni? nu. am facut s/s asta ca sa mai diminuez din rage-u pe care il face el si pe care il fac romanasii ca el.
ti-am mai zis.. +1 faci pe euscl trading grounds.

ptr chestia asta chiar mai suparat :rifle: :fume:

This post was edited by AlexSwat on Sep 23 2009 02:04pm
Member
Gold: 5,629.00
Sep 23 2009 03:21pm
fetelor , va bat cu papucu' si va fac morala dupa .

vreti sa va iau de urechiusa si sa va oblig sa ascultati o caseta cu tata-miu cantand in baie ?

1: primul post a inceput un thread care s-a terminat cu #16 . Au urmat 2 spam-uri , si acolo trebuia sa se termine (prin asta sa se inteleaga ca cineva nu trebuia sa mai posteze :D )

2: plm .. HO

Cine posteaza dupa mine in acest thread va muri intr-un colt intunecat , in pozitie de fetus din cauza lipsei prietenilor. Na.. sa va vad :D
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll