1. request denied = a refuza intrarea cuiva in guild
2. dupa ce mi-a aratat _)_ , am tot dreptul sa ii spun stfu rand
3. am mai multi prieteni decat ti-ai putea tu inchipui , fara suparare ... si nu ma refer neaparat la jsp friends , pt ca exista si real life

sa o luam pe rand :
Carlos , unperm as perm seller , aveam tot dreptul sa ma iau de el , [plus alte magarii pe care le-a facut in euscl trading section ... acum suntem aproape prieteni , si-a cerut scuze , jucam poker des , vorbim pe aim , etc etc
nevada : nu mi se pare normal sa iei apararea cuiva care are rezultatele astea intr-o sectiune
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=35475605&f=104fac misto de el pt ca e un ratat mincinos si nu`l place nimeni ^^
giuvaieru : hahahahaa , no comment
tu ... tu ai ales sa fii suparat pe mine pt ca te-am considerat un random si nu ti-am dat add in guild

in guildul meu sunt doar euscl diablo players , in special pvp players , nu e un poker guild si nu iti aveai locul aici . ti-am explicat si a fost treaba ta ca ai ales sa imi platesti acum prin kktul asta de actiune antibrain pe care o faci

onlythebrave ... n-am nici o tangenta cu el , la fel si cu stalkr
iar Nexxt , chiar ma am bine cu el , iar daca m-a mancat in cur pe la spate , e un maimutoi care chiar merita sa faca parte din "blacklist-ul" meu
4) vorbeam de andrei1234 , cum a zis si el in acest topic acum totul e ok , ne-am "impacat" daca se poate spune asa , pentru ca n-am avut nimic cu el , doar am avertizat userii din acest subforum sa aiba grija

iar gluma cu rage mask ... that was soooo `04
iar ca sa termin , iti multumesc iar ca mi-ai dat ocazia sa iti iau apararea pt multi si acum primesc backstab
This post was edited by brainpower777 on Sep 23 2009 01:10pm