am tot ignorat acest topic ... imi ziceam o intamplare. dar ieri m-am tot plimbat prin orash .. (o bila , o bere plm) . spre sfarsit am mers la piscina , stau in jur de o ora. plec de acolo , e tot ok , ajung la 1 club de net si recunosc o persoana.... juca d2. imi zic: hmm, ia sa joc si eu putin de dragul timpurilor vechi, joc vreo 10 min si si imi recapat viciul. am ramas si long xD . am facut un pala , am gasit ceva tovarasi mai vechi , mi-a mers bine.
dimineata plec de la long , dar la ieshire imi dau seama ca imi lipseste ceva; ma gendesc si imi cade fisa : mapa mea cu taote actele in ea : diploma de liceu din spania , echivalarea, pasaport, certificat nastere, istorial medical ABSOLUT TOT. Reconstituiesc ziua de ieri si imi dau seama ca a ramas la piscina. iau un taxy si la ora 07:45h am eram acolo. am gasit ceva angajati dar nimeni nu stie nimik.
partea ciudata cu acest topic e ca: l-am vazut toata ziua si tot ziceam , e asta e , mie chiar mi-a mers bine... etc .. si uitati-ma acum fara nici un act... totate erau originale, nicidecum copii,
inca sper sa le gases azi dar sunt sanse faorte slabe daca le-a gasit vreo 1 copil de pana la 17-18 ani . ca probabil le-a aruncat pt amuzament sau plm....
deci the_rest gandeste-te la mine si razi xD tu ai scapat bine.