d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > E Cineva Din Constanta Pe Aici ?
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 330.00
Jul 22 2009 11:45am
Quote (the_rest @ Tue, Jul 21 2009, 01:20pm)
hotelurile din romania sunt foarte naspa. si scumpe, si servicii rele si putine. in bulgaria sunt jumate pretu si sunt mult mai avansati ca servicii, de exemplu piscina la fiecare hotel, mancare multa si buna la bufet, chestii de plaja gratis etc. in romania iti da si-un picior in cur daca vrei ceva mai deosebit.

si unde mai pui ca-ti fura si gratis masina din parcarea pazita a hotelului, ca uite tocmai atunci nu mergeau camerele de luat vederi :D
Member
Gold: 11,362.14
Jul 23 2009 04:58pm
pana la urma ai recuperat sau nu ? :rofl:

This post was edited by Forb1ddeN on Jul 23 2009 04:58pm
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Jul 26 2009 08:29am
Quote (onlythebrave @ Wed, Jul 22 2009, 08:45pm)
si unde mai pui ca-ti fura si gratis masina din parcarea pazita a hotelului, ca uite tocmai atunci nu mergeau camerele de luat vederi :D

hahahahaha
bulgaria sucks
fratilor, nici mie nu-mi plac statiunile de fite gen mamaia... sa ii vezi pe aia ca defileaza cu zgarda de aur la gat si cu bicepsul de 5 ori mai mare decat creierul.
E aiurea.. dar avem si statiuni mistoace. Vama veche in primul rand, cand nu e aglomerat si cand nu se foloseste " pula mea " ca sa separi cuvintele.
E foarte tare, poate ati fost pe acolo. acum au inceput sa o renoveze, acum 20 ani era sat de pescari.. sa vii tu acolo cu fite de mamaia, cu lant de aur sau sa le zici tipilor care joaca fotbal sa se dea mai incolo...
In 10 minute esti in drum spre spitalul universitar constanta cu tot cu fitele tale si nu te mai intorci in vama decat daca uiti fitele la spital.
Member
Gold: 5,629.00
Jul 26 2009 09:50am
tu nu stii ce bine-o fo in Vama in trecut . de vreo 3-4 ani s-a cocalarizat si aia :( .
inainte nu-ti zicea nimeni nimic daca-ti trageai femeia pe plaja (eventual primeai aplauze) sau umblai in pula goala ... acum vin familisti si tre sa te feresti sa nu le lezezi copii . Veneau majoritatea rockeri , si ma.. era mult mai linistita plaja si mai curata . am fost ultima oara acum 3 ani . de-atunci am zis ca nu ma mai duc la mare :) . in costinesti pur si simplu nu am putut sa stau mai mult de-o zi , m-am intors in Vama , dar na.. nici acolo n-o mai fost ca alta data . :) .

Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Jul 26 2009 11:40am
Quote (Taiko @ Sun, Jul 26 2009, 06:50pm)
tu nu stii ce bine-o fo in Vama in trecut . de vreo 3-4 ani s-a cocalarizat si aia :( .
inainte nu-ti zicea nimeni nimic daca-ti trageai femeia pe plaja (eventual primeai aplauze) sau umblai in pula goala ... acum vin familisti si tre sa te feresti sa nu le lezezi copii . Veneau majoritatea rockeri , si ma.. era mult mai linistita plaja si mai curata . am fost ultima oara acum 3 ani . de-atunci am zis ca nu ma mai duc la mare :) . in costinesti pur si simplu nu am putut sa stau mai mult de-o zi , m-am intors in Vama , dar na.. nici acolo n-o mai fost ca alta data . :) .

e adevarat ce zici, dar oricum da clasa bulgariei si celorlalte statiuni romanesti.
sa stii ca nu e chiar asa .. familisti mai vin, cum vin eu cu ai mei dar de exemplu pe noi nu ne deranjeaza faptul ca la stuf pe masa din spate si-o trageau 2 pe la 2 noaptea..
poate nu mai e vama cum eram eu cand eram mic, dar , sa fim seriosi.. daca ar veni oameni de bloc cu idei de-alea fixe care iti bat in teava de gaze.. ar pleca in 20 minute pentru ca nu e locul lor si si-ar da seama
plus ca .. vama se cam invarte in jurul stufului. Si Ovidiu ( daca il stii, e un tip super de treaba ) cam face regulile la stuf.. si crede-ma , am vazut cu ochii mei cum dadea afara pe capete si le zicea : duceti-va in costinesti ca aici nu-i de voi..
ai mei sunt vamaioti :) , de la 18 ani numai in vama merg si mi-au povestit cum s-a schimbat totul .. acum au inceput sa asfalteze si sa faca alte cacaturi .. dar trebuie sa admiti taiko ca am dreptate cand zic ca nu merita sa te duci in alta parte pe litoralul nostru.
Member
Gold: 5,629.00
Jul 26 2009 11:57am
ba da . la 2 mai in Sud si partea de Nord care e inca virgina (aproximativ , adica doar testata cu degetul :rofl: )

This post was edited by Taiko on Jul 26 2009 11:57am
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll