Quote (Taiko @ Sun, Jul 26 2009, 06:50pm)
tu nu stii ce bine-o fo in Vama in trecut . de vreo 3-4 ani s-a cocalarizat si aia

.
inainte nu-ti zicea nimeni nimic daca-ti trageai femeia pe plaja (eventual primeai aplauze) sau umblai in pula goala ... acum vin familisti si tre sa te feresti sa nu le lezezi copii . Veneau majoritatea rockeri , si ma.. era mult mai linistita plaja si mai curata . am fost ultima oara acum 3 ani . de-atunci am zis ca nu ma mai duc la mare

. in costinesti pur si simplu nu am putut sa stau mai mult de-o zi , m-am intors in Vama , dar na.. nici acolo n-o mai fost ca alta data .

.
e adevarat ce zici, dar oricum da clasa bulgariei si celorlalte statiuni romanesti.
sa stii ca nu e chiar asa .. familisti mai vin, cum vin eu cu ai mei dar de exemplu pe noi nu ne deranjeaza faptul ca la stuf pe masa din spate si-o trageau 2 pe la 2 noaptea..
poate nu mai e vama cum eram eu cand eram mic, dar , sa fim seriosi.. daca ar veni oameni de bloc cu idei de-alea fixe care iti bat in teava de gaze.. ar pleca in 20 minute pentru ca nu e locul lor si si-ar da seama
plus ca .. vama se cam invarte in jurul stufului. Si Ovidiu ( daca il stii, e un tip super de treaba ) cam face regulile la stuf.. si crede-ma , am vazut cu ochii mei cum dadea afara pe capete si le zicea : duceti-va in costinesti ca aici nu-i de voi..
ai mei sunt vamaioti

, de la 18 ani numai in vama merg si mi-au povestit cum s-a schimbat totul .. acum au inceput sa asfalteze si sa faca alte cacaturi .. dar trebuie sa admiti taiko ca am dreptate cand zic ca nu merita sa te duci in alta parte pe litoralul nostru.