Quote (brainpower777 @ Thu, 9 Jul 2009, 22:57)
eu te aveam in friend list pe jsp si atat

nu te pupam in cur , nici macar nu te aveam pe mess pana nu mi-ai cerut id-ul ca sa-mi iesplici tu alte cele

te-am intrebat in felul urmator : ce i-ai facut ma aleia , ca mi-a zis citez "cum de il ai pe giuvaieru in friend list ca e un badaran ?" si i-am raspuns ca nu sunt prieten cu toti din jsp friend list , ci ca sunt partener de trades , am nevoie de ei ... si apoi tu ai mancat din`ala maro

chestiile alea cu porumbul si graul le-a inventat cel mai mare taran de pe gs , akezatu , pentru ca eram din provincie , in vreme ce el era dom`le din bucuresti (cu toate ca era un taran din chitila , cocalar manelist , w/e ) ... si tu ca maimuta repeti glumele alea de kkt ... oi fi si tu mandru ca esti bucurestean ? o rlly?

flame-urile mele sunt alta problema , care e problema in faptul ca imi place sa-l provoc pe ratonul ala ? e un imputit de shopslave care face tamtam ca e 04 spawn , dar vinde unperm as perm ca sa isi finanteze chars ...
iar cu sig-ul , eu nu sunt nationalist in felul tau , gen "sunt roman dava-n p*la mea , asa sunt romanii , tarani si ma comport ca un roman"
si ca final , nu eu sunt pupincurist si lingau , daca eram asa cum zici tu , adu-ti aminte ce s-a intamplat pe gs ca nu l-am pupat pe nyx in cur cand l-am prins pe bibics cu pick-it ... din propus pentru moderator , am ajuns sa fiu banat

pampalaule ... macar nu minti naibii

si de romanii care stiu sa joace d2 ,
ma refeream la Gep , nagash , si altii ... pun pariu ca nu stiai ca unul dintre cei mai cunoscuti oameni in Trophy Room este roman , si ghici de ce nu trece pe aici ? ...
si n-am nevoie de gasca , ma am pe mine , lol

nu ma int cine e cel mai cunoscut om din trophy room
da .. si am intrebat`o pe aia .. dc m`a facut badaran .. ( cica i`am zis eu go fuck yourself) .. iti dai seama
si pe urma mi`a zis ce ai zis tu de mine ( urat din partea ta )
la asta ma refeream
pampalai sa`i faci pe prietenii tai .. poate aia iti permit .. EU NU ! oks?
si maimuta si pampalau e ala care a facut ce a facut cu mata de ai iesit tu !
in postul anterior .. ti`am si zis .. ca nu te`am jugnit si nici nu am de gand sa o fc .. dar vad ca tu nu ai limita de bun simt sa intelegi ca nu vreu sa ma injur cu nimeni
aici e europa .. nu GS
PS : adu-ti aminte cand ai pus mana pe arcul ala de mld al lui angel_elite , nici acum nu stiu cum l-ai ciordit or w/e ... inainte sa ma faci pupincurist , adu-ti in plm aminte cum te rugai de mine sa ti-l cumpar ca sa nu te faca ala de ras in euscl trade section cand l-oi baga la trade
acum cine e mincinosul ?
arcul ala l`a ciordit un tov care s`a lasat de d2
si mi l`a dat mie .. pe urma mi`a zis ca e ciordit de la ala ..
si cand drq ma rugam de tine sa`l cumperi ? .. te`am intrebat daca il vrei .. ai zis ca nu .. si end of story
si da .. tocmai de asta nu l`am postat .. sa nu zica lumea ca sunt vre`un scammer .. asha ca l`am vandut la akara
Quote (mmc01 @ Thu, 9 Jul 2009, 23:06)
Ha ha, chiar ca.
go back to wow age no life kinder
This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 03:10pm