d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Gratz Rizwan Pentru Trade Assistant > Bravo :d
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 62.19
Jul 9 2009 12:01pm
Quote (goldbranch @ Thu, Jul 9 2009, 04:11pm)
Totusi, nu inteleg de ce nu puteti sa spuneti GZ si atat?

I loc sa va bucurati sau multumiti ca avem mai multi useri care reprezinta Romania in d2jsp staff, voi comentati inutil.

Imi pare rau, dar aici nu exista o comunitate unita... :(

VOUCH
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jul 9 2009 02:22pm
dima , si cand ti-a spus aia ca esti badaran de ce te-ai ofuscat asa ? she was 110% correct
plus ca in loc sa zici mersi ca ti-am spus ca sa stii sa te indrepti sau plm , tu te duci ca vita si dai cu goarna :D
degeaba ti-ai pus bannerul ala la sig , ca faci romania de rusine , un picut asa ;) si faci gura ca ce ne pasa ca sunt si ceva mods romani :unsure:

ontopic : asta este un subforum al comunitatii romanesti , un fel de cafenea / chat , sau cum vreti sa ii spuneti ... topicul asta chiar e binevenit , pentru ca si asa nu se posteaza pe aici decat de-ampulea ...

good job rizwan , acum poti sa dai warn? :evil:

Quote (goldbranch @ Thu, Jul 9 2009, 06:11pm)
Imi pare rau, dar aici nu exista o comunitate unita... :(

e vorba ca sunt multi tarani , nu de comunitate ... eu unul nu ma simt obligat sa-mi pese de ceilalti romani cand se poarta ca giuvaieru sau the_rest
jucatorii adevarati , ma refer la romani , nu umbla pe aici ... au gasti facute pe alte criterii ;)

This post was edited by brainpower777 on Jul 9 2009 02:25pm
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2009 02:39pm
Quote (brainpower777 @ Thu, 9 Jul 2009, 22:22)
dima , si cand ti-a spus aia ca esti badaran de ce te-ai ofuscat asa ? she was 110% correct
plus ca in loc sa zici mersi ca ti-am spus ca sa stii sa te indrepti sau plm , tu te duci ca vita si dai cu goarna :D
degeaba ti-ai pus bannerul ala la sig , ca faci romania de rusine , un picut asa ;) si faci gura ca ce ne pasa ca sunt si ceva mods romani :unsure:

ontopic : asta este un subforum al comunitatii romanesti , un fel de cafenea / chat , sau cum vreti sa ii spuneti ... topicul asta chiar e binevenit , pentru ca si asa nu se posteaza pe aici decat de-ampulea ...

good job rizwan , acum poti sa dai warn? :evil:

e vorba ca sunt multi tarani , nu de comunitate ... eu unul nu ma simt obligat sa-mi pese de ceilalti romani cand se poarta ca giuvaieru sau the_rest
jucatorii adevarati , ma refer la romani , nu umbla pe aici ... au gasti facute pe alte criterii ;)

pupincuristule si lingaule

dute inapoi in caverna la braila acolo la tine si ciocu mic

esti un mancator de kk .. care vb lumea pe la spate

si ce ai facut tu ma ?

ca m`a facut aia badaran? .. putin imi pasa

dar treaba nasoala e ca tu cu ( kkfonie :D ) care eram " friends" cica .. ma mancai de "ass"

si apropo la faza " facut romania de ras =))) "

esti penibil

chair vrei sa postez toate topicurile in care tu .. un taran ( in adevaratul sens al cuvantului) te faci de ras si rade lumea d tine ? ( gen war/flame cu Angel_elite)

asha ca nu mai vb tu de rusine.. ok?

dute si vezi de treburile tale ( porumbu .. graul .. alea alea ) si nu mai duce tu grija altora

alta data invata sa citesti/intelegi .. la ce m`am referit ;)

si controleaza`ti vorbele alta data .. oks?

nu te`am jignit .. si nu cred ca e cazul sa o fac

dar daca vad ca esti o vaca si un incompetent plin de cosuri si no life .. si incepi sa ma jignesti .. o voi face si eu

oks?

.. te`a rugat cineva sa iti pese de userul " giuvaieru" ?

nu cred

btw: macar am "mandria" de a tine la sig bannerul asta

nu ca tine : Location: No Info

dute si gaseste`ti o " GASCA =))

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 02:45pm
Member
Gold: 5,629.00
Jul 9 2009 02:45pm
Quote (giuvaieru @ Thu, Jul 9 2009, 10:39pm)
pupincuristule si lingaule

dute inapoi in caverna la braila acolo la tine si ciocu mic

esti un mancator de kk .. care vb lumea pe la spate

si ce ai facut tu ma ?

ca m`a facut aia badaran? .. putin imi pasa

dar treaba nasoala e ca tu care eram " friends" cica .. ma mancai de "ass"

si apropo de facut romania de ras =)))

esti penibil

chair vrei sa postez oate topicurile in care tu .. un taran ( in adevaratul sens al cuvantului) te faci de ras si  rade lumea d tine ? ( gen war/flame cu Angel_elite)

asha ca nu mai vb tu de rusine.. ok?

dute si vei de treburile tale ( porumbu .. graul .. alea alea ) si nu mai duce tu grija altora

alta data invata sa citesti/intelegi .. la ce m`am referit ;)

si controleaza`ti vorbele alta data .. oks?

nu te`am jignit .. si nu cred ca e cazul sa o fac

dar daca vad ca esti vaca si un incompetent plin de cosuri si no life ..  si incepi sa ma jignesti .. o voi face si eu

oks?

si apropo .. te`a rugat cineva sa iti pese de userul " giuvaieru" ?

nu cred

btw: macar am "mandria" de a tine la sig bannerul asta

nu ca tine : Location: No Info

dute si gaseste`ti o " GASCA =))

domnule , esti un xilofon :rofl:
Member
Jul 9 2009 02:57pm
eu te aveam in friend list pe jsp si atat :) nu te pupam in cur , nici macar nu te aveam pe mess pana nu mi-ai cerut id-ul ca sa-mi iesplici tu alte cele :)
te-am intrebat in felul urmator : ce i-ai facut ma aleia , ca mi-a zis citez "cum de il ai pe giuvaieru in friend list ca e un badaran ?" si i-am raspuns ca nu sunt prieten cu toti din jsp friend list , ci ca sunt partener de trades , am nevoie de ei ... si apoi tu ai mancat din`ala maro :)

chestiile alea cu porumbul si graul le-a inventat cel mai mare taran de pe gs , akezatu , pentru ca eram din provincie , in vreme ce el era dom`le din bucuresti (cu toate ca era un taran din chitila , cocalar manelist , w/e ) ... si tu ca maimuta repeti glumele alea de kkt ... oi fi si tu mandru ca esti bucurestean ? o rlly? :D

flame-urile mele sunt alta problema , care e problema in faptul ca imi place sa-l provoc pe ratonul ala ? e un imputit de shopslave care face tamtam ca e 04 spawn , dar vinde unperm as perm ca sa isi finanteze chars ...

iar cu sig-ul , eu nu sunt nationalist in felul tau , gen "sunt roman dava-n p*la mea , asa sunt romanii , tarani si ma comport ca un roman"

si ca final , nu eu sunt pupincurist si lingau , iar tu esti badaran . Daca eram asa cum zici tu , adu-ti aminte ce s-a intamplat pe gs ca nu l-am pupat pe nyx in cur cand l-am prins pe bibics cu pick-it ... din propus pentru moderator cu cele mai multe voturi , am ajuns sa fiu banat :D
pampalaule ... macar nu minti naibii :)

si de romanii care stiu sa joace d2 , ma refeream la Gep , nagash , si altii ... pun pariu ca nu stiai ca unul dintre cei mai cunoscuti oameni in Trophy Room este roman , si ghici de ce nu trece pe aici ? ...
si n-am nevoie de gasca , ma am pe mine , lol :lol:

PS : adu-ti aminte cand ai pus mana pe arcul ala de mld al lui angel_elite , nici acum nu stiu cum l-ai ciordit or w/e ... inainte sa ma faci pupincurist , adu-ti in plm aminte cum te rugai de mine sa ti-l cumpar ca sa nu te faca ala de ras in euscl trade section cand l-oi baga la trade <_<

This post was edited by brainpower777 on Jul 9 2009 03:05pm
Member
Gold: 8.43
Jul 9 2009 03:06pm
Quote (brainpower777 @ Thu, 9 Jul 2009, 22:22)

degeaba ti-ai pus bannerul ala la sig , ca faci romania de rusine

Ha ha, chiar ca.
Member
Jul 9 2009 03:06pm
Quote (brainpower777 @ Thu, 9 Jul 2009, 22:57)
eu te aveam in friend list pe jsp si atat :) nu te pupam in cur , nici macar nu te aveam pe mess pana nu mi-ai cerut id-ul ca sa-mi iesplici tu alte cele :)
te-am intrebat in felul urmator : ce i-ai facut ma aleia , ca mi-a zis citez "cum de il ai pe giuvaieru in friend list ca e un badaran ?" si i-am raspuns ca nu sunt prieten cu toti din jsp friend list , ci ca sunt partener de trades , am nevoie de ei ... si apoi tu ai mancat din`ala maro :)

chestiile alea cu porumbul si graul le-a inventat cel mai mare taran de pe gs , akezatu , pentru ca eram din provincie , in vreme ce el era dom`le din bucuresti (cu toate ca era un taran din chitila , cocalar manelist , w/e ) ... si tu ca maimuta repeti glumele alea de kkt ... oi fi si tu mandru ca esti bucurestean ? o rlly? :D

flame-urile mele sunt alta problema , care e problema in faptul ca imi place sa-l provoc pe ratonul ala ? e un imputit de shopslave care face tamtam ca e 04 spawn , dar vinde unperm as perm ca sa isi finanteze chars ...

iar cu sig-ul , eu nu sunt nationalist in felul tau , gen "sunt roman dava-n p*la mea , asa sunt romanii , tarani si ma comport ca un roman"

si ca final , nu eu sunt pupincurist si lingau , daca eram asa cum zici tu , adu-ti aminte ce s-a intamplat pe gs ca nu l-am pupat pe nyx in cur cand l-am prins pe bibics cu pick-it ... din propus pentru moderator , am ajuns sa fiu banat :D
pampalaule ... macar nu minti naibii :)

si de romanii care stiu sa joace d2 ,

ma refeream la Gep , nagash , si altii ... pun pariu ca nu stiai ca unul dintre cei mai cunoscuti oameni in Trophy Room este roman , si ghici de ce nu trece pe aici ? ...
si n-am nevoie de gasca , ma am pe mine , lol :lol:

nu ma int cine e cel mai cunoscut om din trophy room

da .. si am intrebat`o pe aia .. dc m`a facut badaran .. ( cica i`am zis eu go fuck yourself) .. iti dai seama

si pe urma mi`a zis ce ai zis tu de mine ( urat din partea ta )

la asta ma refeream

pampalai sa`i faci pe prietenii tai .. poate aia iti permit .. EU NU ! oks?

si maimuta si pampalau e ala care a facut ce a facut cu mata de ai iesit tu !

in postul anterior .. ti`am si zis .. ca nu te`am jugnit si nici nu am de gand sa o fc .. dar vad ca tu nu ai limita de bun simt sa intelegi ca nu vreu sa ma injur cu nimeni

aici e europa .. nu GS

PS : adu-ti aminte cand ai pus mana pe arcul ala de mld al lui angel_elite , nici acum nu stiu cum l-ai ciordit or w/e ... inainte sa ma faci pupincurist , adu-ti in plm aminte cum te rugai de mine sa ti-l cumpar ca sa nu te faca ala de ras in euscl trade section cand l-oi baga la trade

acum cine e mincinosul ?

arcul ala l`a ciordit un tov care s`a lasat de d2

si mi l`a dat mie .. pe urma mi`a zis ca e ciordit de la ala ..

si cand drq ma rugam de tine sa`l cumperi ? .. te`am intrebat daca il vrei .. ai zis ca nu .. si end of story

si da .. tocmai de asta nu l`am postat .. sa nu zica lumea ca sunt vre`un scammer .. asha ca l`am vandut la akara

Quote (mmc01 @ Thu, 9 Jul 2009, 23:06)
Ha ha, chiar ca.

go back to wow age no life kinder

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 03:10pm
Member
Jul 9 2009 03:13pm
Quote (giuvaieru @ Thu, Jul 9 2009, 11:06pm)
nu ma int cine e cel mai cunoscut om din trophy room

da .. si am intrebat`o pe aia .. dc m`a facut badaran .. ( cica i`am zis eu  go fuck yourself) .. iti dai seama

si pe urma mi`a zis ce ai zis tu de mine ( urat din partea ta )

la asta ma refeream

pampalai sa`i faci pe prietenii tai .. poate aia iti permit ..  EU NU ! oks?

si maimuta si pampalau e ala care a facut ce a facut cu mata de ai iesit tu !

in postul anterior .. ti`am si zis .. ca nu te`am jugnit si nici nu am de gand sa o fc .. dar vad ca tu nu ai limita de bun simt  sa intelegi ca nu vreu sa ma injur cu nimeni

aici e europa .. nu GS

si ce ma , nu ti se pare normal sa te delimitezi de oameni ca tine ? chiar nu eram prieteni pe bune ... nu te aveam pe mess pana nu mi-ai cerut idul , discutam doar pe channel & pm , nici macar in /f l in diablo nu te aveam , te scosesem ca aveai bot pe cont si ma stresai ... banuiesc ca observasesi asta , ca nu`ti arata numele la jocurile in care eram
per total , i-am spus adevarul , nu-mi erai prieten ci doar partener de trade ...

tu m-ai jignit facandu-ma taran , ok ? ca tot spui ca aici eu europe , nu gs ... imi ziceau taranul cativa retarzi pupincuristi , in frunte cu ake & dracu & coh si alti lingai de-ai lor , printre care si tu ... crezi ca nu`mi aduc aminte cum radeai pe chat cu ei ? pampalaule :D (da , ti-am mai zis o data pampalau)
now stfu , sau nu mai denatura faptele , nu`mi aduc aminte sa te fi pupat pe tine in cur in nici un fel , ba chiar tu ai facut-o purtandu-te normal cu mine dupa ce a fost pe gs :)

@in legatura cu arcul ala , pacat ca nu tin arhiva ... iti facusesi un obicei sa ma intrebi o data la cateva zile intr-o vreme

This post was edited by brainpower777 on Jul 9 2009 03:15pm
Member
Jul 9 2009 03:16pm
Quote (brainpower777 @ Thu, 9 Jul 2009, 23:13)
si ce ma , nu ti se pare normal sa te delimitezi de oameni ca tine ? chiar nu eram prieteni pe bune ... nu te aveam pe mess , discutam doar pe channel & pm , nici macar in /f l in diablo nu te aveam , te scosesem ca aveai bot pe cont si ma stresai ... banuiesc ca observasesi asta , ca nu`ti arata numele la jocurile in care eram
per total , i-am spus adevarul , nu-mi erai prieten ci doar partener de trade ...

tu m-ai jignit facandu-ma taran , ok ? ca tot spui ca aici eu europe , nu gs ... imi ziceau taranul cativa retarzi pupincuristi , in frunte cu ake & dracu & coh si alti lingai de-ai lor , printre care si tu ... crezi ca nu`mi aduc aminte cum radeai pe chat cu ei ? pampalaule :D (da , ti-am mai zis o data pampalau)
now stfu , sau nu mai denatura faptele , nu`mi aduc aminte sa te fi pupat pe tine in cur in nici un fel , ba chiar tu ai facut-o purtandu-te normal cu mine dupa ce a fost pe gs :)

=))))))))

oks taranule

=)))))))))))))))))))

@in legatura cu arcul ala , pacat ca nu tin arhiva ... iti facusesi un obicei sa ma intrebi o data la cateva zile intr-o vreme

arcu ala pana sa ajunga la akara a stat 2 zile la mine =))

asha cum nu stiu cum te intrebam eu pe tine 1 data la cateva zile daca il vrei

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 03:17pm
Member
Jul 9 2009 03:19pm
taran e tac`tu :)
hai ca n`are sens sa discut cu badarani ca tine :D
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll