d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Salariile In Romania
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,629.00
May 20 2009 02:38pm
Quote (eurogbs @ Wed, May 20 2009, 07:25pm)
romania nu e o tara unde sa lucrezi ..e o tara unde sa furi !

asta da .

oricat sunt de impotriva furtului , aici ai dreptate .

cine vrea sa fure si are si cap sa nu fie prins e rege :)))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 20 2009 03:50pm
3 ofc.
mie mi-ar palce mai mult sa fie cat de cat egalitate... ca lucrezi la stat sau patron , pana la urma impozite tot platesti...

iar daca munca depusa este cinstita atat la stat cat si la patron de ce sa se faca diferente???
toti muncim pana la urma.. sau nu?
Member
May 21 2009 12:47am
Quote (spyzimbru @ Wed, 20 May 2009, 15:06)
daca ar lua prime dupa iq nici macar nu ar lua 2 mii de lei vechi !!

Toata guvernarea din tara asta e de cacat ! eu nu stiu de ce va mai faceti sperante sau de ce suferiti degeaba ...

Asa ca peace si nu va mai faceti probleme de genu !

hmmm. de cacat pt noi. dar eu cred ca guvernul pe care il avem e faorte bine structurat, incat sa ne faca pe toti sa credem ca nu putem schimba nimik , ca nu potem face nimik in privinta vietii de rahat pe care o avem si in privinta puterii lor.

e atat de bine structurat incat trag cat vor fara ca nimeni sa nu le faca nimik.
ultima tragere de bani data la stiri( cu taote ca si ale sunt manipulate), e schimbul de uniforme la gabori.. bai nene acolo e o cantitate enorma de bani chieltuita dar nu in folosul comunitatii in care traim ... ca nu eu arat mai bine pe strada, si nici marlanul nu e mai destept daca paorta o uniforma noua .. deci chair pe tema asta stateam cu tata si discutam ... inca ma intreb de cand se propune alianta dintre firma care a facut uniformele si respectivi care au semnat acest contract.. asta e pur si simplu o ''spalare de bani'' , care ajung unde? la firma respectiva.. de la care unu-doi din responsabilii celor care au decis sa schimbe uniformele isi iau si ei un comision... iar la sfarsit omul de rand ca mine si ca tine se intreaba : unde sutn banii ? de ce nu avansam ? ... si chiestia cu uniformele a fost decat unul din multele exemple care se pot da.

acum spune-mi chiar e de cacat guvernul ??? sau e mai destept decat noi toti la un loc ???

ce am putea face?? revolutie iar ??? cred ca va venii in cativa ani de zile...

dar insfarsit ne-am lansat cam toti pe romania, oare chair numai romania e in pericol sau intreg globull pamantesc???
probabil dramatizez si eu ca cel de mai innainte , dar .... unde vom ajunge daca vom continua asa???? interesele cresc din ce in ce mai mult... germania se distanteaza din ce in ce mai mult,, neo-nazistii incep sa prinda iar putere.... sa ne gendim la un al treilea razboi mondial( nu cred ca exagerez....), ar fi sfarsitul lumii si de aceea toti se feresc de asa ceva .. dar chiar si in pace ne apropiem de apocalipsa.......resurse naturale distrugem , gazon distrugem , apa pamantului e din ce in ce mai poluata, oxigenul nu mai zic , a devenit deja toxic... ce as mai putea spune ? o fraza care am citit-o intr-o revista a mediului ? PAMANTUL NU E MOSTENIT DE LA STRAMOSII NOSTRI, CI IMPRUMUTAT DE LA NEPOTII NOSTRI... asa ca hai sa ne gandim si la viitorul Terrei , nu , numai la propriul nostru interes.. ca daca noi am fi in guvern , zic eu ca am face acelasi lucru care il fac si ei in acest moment...... cum e si proverbul : banul e okiul dracului.....

incotro romanie? incotro terra? destinatia e cerul sau iadul ? apocalipsa sau salvarea?
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
May 21 2009 02:25am
nici una din variantele disponibile...
parerea mea e ca depinde de persoana , de locul de munca , de pregatire si de ce nu de inspiratie.

oameni care sunt "lipitori" ai sistemului gasesti atat i sectorul privat cat si in cel de stat , stiti vorba noasta referitoare la padurile fara uscaturi.

totusi , sectorul privat are un avantaj , sau ar trebui sa profite de el... angajatorul are interesul de a avea in subordine persoanele cele mai competente(ceea ce din pacate la stat nu e valabil) , deci , din acest punct de vedere, salariile de la privat ar trebui sa fie mai mari decat ale celor de la stat cu aceasi pregatire( teoretic vorbind )

in acelasi timp , angajatii sectorului privat beneficiaza de alte "inlesniri" , daca apare o problema personala vorbesti cu sefu' si o scoti cumva la capat , lucru mai greu in sistemul de stat.

in concluzie, nu a votat, am facut un +1 aici :D
Member
Gold: 330.00
May 21 2009 02:26am
ai trecut dramatic de la droguri la intrebari metafizice...e un gol care tb rpd umplut cu ceva...e o gratie ca iti pui asemenea intrebari...si eu cred ca este o piramida structurata si gindita bine de altii ca totul sa mearga ceas...chiar si asa zisul haos, de oricare natura ar fi el,social, legislativ, moral, educational...divide et impera dupa cum bine spuneau latinii...cine se mai amageste cu ideea de democratie sa se uite la americani...niste idioti inculti care traiesc doar pt bani sex si cariera...piine si circ...
Member
May 21 2009 03:25am
Quote (Arx_X @ Thu, 21 May 2009, 11:25)
nici una din variantele disponibile...
parerea mea e ca depinde de persoana , de locul de munca , de pregatire si de ce nu de inspiratie.

oameni care sunt "lipitori" ai sistemului gasesti atat i sectorul privat cat si in cel de stat , stiti vorba noasta referitoare la padurile fara uscaturi.

totusi , sectorul privat are un avantaj , sau ar trebui sa profite de el... angajatorul are interesul de a avea in subordine persoanele cele mai competente(ceea ce din pacate la stat nu e valabil) , deci , din acest punct de vedere, salariile de la privat ar trebui sa fie mai mari decat ale celor de la stat cu aceasi pregatire( teoretic vorbind )

in acelasi timp , angajatii sectorului privat beneficiaza de alte "inlesniri" , daca apare o problema personala vorbesti cu sefu' si o scoti cumva la capat , lucru mai greu in sistemul de stat.

in concluzie, nu a votat, am facut un +1 aici :D

care e vorba cu padurile fara uscaturi ?
este cumva: padurea ne da uscaturi sa facem focu ? sa io as pune niste 'lipitori' pe foc, sa se prajeasca frumos.
sau: padurea fara uscaturi, carevasazica ca este verde. sistemu roman este verde ca o padure fara uscaturi, verde de proaspat ce este in economia capitalista.

This post was edited by the_rest on May 21 2009 03:42am
Member
Gold: 4.30
May 21 2009 03:37am
pe mine nu ma intereseaza kit are ala si kit are ailalt
Member
May 21 2009 06:31pm
Quote (onlythebrave @ Thu, 21 May 2009, 09:26)
ai trecut dramatic de la droguri la intrebari metafizice...e un gol care tb rpd umplut cu ceva...e o gratie ca iti pui asemenea intrebari...si eu cred ca este o piramida structurata si gindita bine de altii ca totul sa mearga ceas...chiar si asa zisul haos, de oricare natura ar fi el,social, legislativ, moral, educational...divide et impera dupa cum bine spuneau latinii...cine se mai amageste cu ideea de democratie sa se uite la americani...niste idioti inculti care traiesc doar pt bani sex si cariera...piine si circ...

nu ca am trecut gramatic... doar ca ma misca tot ce ma paote afecta sau ce ne paote afecta si atat drogurile cat si acele intrebari ne zdruncina destul de mult... ar mai fi subiecte precum prostitutia, sau multe altele dar nu-si au cazul in acest post..
Member
May 21 2009 06:32pm
dramatic nu gramatic (scz)
Member
Gold: 0.00
May 23 2009 02:13pm
2 ofc
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next