Quote (spyzimbru @ Wed, 20 May 2009, 15:06)
daca ar lua prime dupa iq nici macar nu ar lua 2 mii de lei vechi !!
Toata guvernarea din tara asta e de cacat ! eu nu stiu de ce va mai faceti sperante sau de ce suferiti degeaba ...
Asa ca peace si nu va mai faceti probleme de genu !
hmmm. de cacat pt noi. dar eu cred ca guvernul pe care il avem e faorte bine structurat, incat sa ne faca pe toti sa credem ca nu putem schimba nimik , ca nu potem face nimik in privinta vietii de rahat pe care o avem si in privinta puterii lor.
e atat de bine structurat incat trag cat vor fara ca nimeni sa nu le faca nimik.
ultima tragere de bani data la stiri( cu taote ca si ale sunt manipulate), e schimbul de uniforme la gabori.. bai nene acolo e o cantitate enorma de bani chieltuita dar nu in folosul comunitatii in care traim ... ca nu eu arat mai bine pe strada, si nici marlanul nu e mai destept daca paorta o uniforma noua .. deci chair pe tema asta stateam cu tata si discutam ... inca ma intreb de cand se propune alianta dintre firma care a facut uniformele si respectivi care au semnat acest contract.. asta e pur si simplu o ''spalare de bani'' , care ajung unde? la firma respectiva.. de la care unu-doi din responsabilii celor care au decis sa schimbe uniformele isi iau si ei un comision... iar la sfarsit omul de rand ca mine si ca tine se intreaba : unde sutn banii ? de ce nu avansam ? ... si chiestia cu uniformele a fost decat unul din multele exemple care se pot da.
acum spune-mi chiar e de cacat guvernul ??? sau e mai destept decat noi toti la un loc ???
ce am putea face?? revolutie iar ??? cred ca va venii in cativa ani de zile...
dar insfarsit ne-am lansat cam toti pe romania, oare chair numai romania e in pericol sau intreg globull pamantesc???
probabil dramatizez si eu ca cel de mai innainte , dar .... unde vom ajunge daca vom continua asa???? interesele cresc din ce in ce mai mult... germania se distanteaza din ce in ce mai mult,, neo-nazistii incep sa prinda iar putere.... sa ne gendim la un al treilea razboi mondial( nu cred ca exagerez....), ar fi sfarsitul lumii si de aceea toti se feresc de asa ceva .. dar chiar si in pace ne apropiem de apocalipsa.......resurse naturale distrugem , gazon distrugem , apa pamantului e din ce in ce mai poluata, oxigenul nu mai zic , a devenit deja toxic... ce as mai putea spune ? o fraza care am citit-o intr-o revista a mediului ? PAMANTUL NU E MOSTENIT DE LA STRAMOSII NOSTRI, CI IMPRUMUTAT DE LA NEPOTII NOSTRI... asa ca hai sa ne gandim si la viitorul Terrei , nu , numai la propriul nostru interes.. ca daca noi am fi in guvern , zic eu ca am face acelasi lucru care il fac si ei in acest moment...... cum e si proverbul : banul e okiul dracului.....
incotro romanie? incotro terra? destinatia e cerul sau iadul ? apocalipsa sau salvarea?