d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ladder Reset? Ceva Vesti? > Cine Are Pile La Blizzard :d
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20,791.15
May 2 2009 10:10am
Quote (FLOKING24 @ Sat, 2 May 2009, 08:52)
am crezut de la inceput ca a fost un pas de test>.duperii au vandut repede tot  :P

se joaca cu noi>.nu e un joc de fapt??

nu vedem noi reset prea repede>>oricum preturile s-au dus si trade nu prea mai face nimeni pe aici...

eu o sa fiu  pe NL de acum mai mult pe trade>incep curatenia de primavara pe mules  :D

ps  dupa ce termin toata economia de D2  si nu mai face nimeni nimic pe L si NL>>scot D3 si gata>>resetul uitat ! >>rusine  :sniper:

Eu te sfatuiesc sa le ti...O sa fie pe bulane , ori te arzi ori castigi:))!!Daca au pomenit de test realm si etc.. inseamna ca fac mare.

ps: Nu as vrea sa fiu in pielea celor ce detin alot of dupes. xDxD Eu, nu am jucat niciodata cu hacks/iteme dupate , toate gasite de mine !!!!!!! :wub: :wub: :evillol:
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
May 2 2009 10:32am
Quote (napsterz0r @ Sat, May 2 2009, 04:10pm)
Eu te sfatuiesc sa le ti...O sa fie pe bulane , ori te arzi ori castigi:))!!Daca au pomenit de test realm si etc.. inseamna ca fac mare.

ps: Nu as vrea sa fiu in pielea celor ce detin alot of dupes. xDxD Eu, nu am jucat niciodata cu hacks/iteme dupate , toate gasite de mine !!!!!!! :wub:  :wub:  :evillol:

sure xD
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll