d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Ce Face Becali ? > Hmmm
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,160.41
Apr 4 2009 02:17pm
macar sa stea de pasti in puscarie
Member
Gold: 1.39
Apr 5 2009 08:33am
Quote (Xixina @ Sat, Apr 4 2009, 07:56pm)
bai florine poate ca in spania la tine nu ajung toate informatiile despre el  :lol: cu ce face .. ca 24 din 24 spune NUMAI tampenii la televizor si se face de ras oriunde se duce .. dal in ... de cioban incult sa faca puscarie sa ii rupa  cefosii curu' ...

+ ca pateaza istoria Stelei ....

de fapt stau in drumu taberei nu in spania :/
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Apr 5 2009 09:53am
nu aveti nici o treaba decat sa vb de becali ..... :)
Member
Gold: 5,629.00
Apr 6 2009 02:16am
`De fapt , i spatele arestarii lui Jiji sta Patriarhul Romaniei , parintele Daniel . Cand o sa iasa Jiji afara o sa ridice 10-15 biserici . El stie asta ..... :D
Member
Trader: Scammer
Apr 6 2009 02:26am
Quote (Taiko @ Mon, 6 Apr 2009, 11:16)
`De fapt ,  i spatele arestarii lui Jiji  sta Patriarhul Romaniei , parintele Daniel . Cand o sa iasa Jiji afara o sa ridice 10-15 biserici  .  El stie asta ..... :D

lol
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2009 10:00am
Quote (Xixina @ Sat, 4 Apr 2009, 19:56)
bai florine poate ca in spania la tine nu ajung toate informatiile despre el  :lol: cu ce face .. ca 24 din 24 spune NUMAI tampenii la televizor si se face de ras oriunde se duce .. dal in ... de cioban incult sa faca puscarie sa ii rupa  cefosii curu' ...

+ ca pateaza istoria Stelei ....

care istorie a stelei ?

cea in care il aveati pe ceusescu? fii serios xixi

n`am nimic nici cu el si nici macar atat cu steaua

dar .. pana mea .. ziceati voi ca el chiar daca da atat .. castiga de 2x mai mult ..

foarte bine .. plm sunt sute poate a depasit 1k + oameni pe care i`a ajutat ..

250 case construite numai la vadu` rosca + nspe mii de biserici ( aici nu sunt de acord ) + sute de mii de euro dati la copii cu probleme ( sanatate , sociale ) + nush vate sunte de mii de euro la batrani | etc

deci plm .. daca voi ziceti sa faca puscarie .. ok ..

dar aia pe care ii vedeti zi de zi pe la TV si au functii inalte in senat/guvern etc si fura intr`o zi cat fura becali intr`un an ?.. cu aia cum ramane ..

omu trebuie judecat si cu bune si cu rele ..

Member
Gold: 5,629.00
Apr 6 2009 10:09am
nu uitati ca el nu investeste la steaua , el imprumuta . cine o cumpara , tre sa-i ea banii inapoi .

casele din vadu rosca sau cum ii spune .. sunt construite , si date "imprumut" pana cad crapa actualii locatari . Nu pot fi vandute sau date mai depare copiilor .

de biserici nush daca o facut magarii .. dar oricum , religia la el conteaza cat negrul sub unghie . Despre bani donati la cei bolnavi , etc .. aia da , posibil sa nu-i fi futut si pe aia la care le-o dat .. cel putin .. sper . stie dracu' la cat e de tampit oieru' :))))
Member
Trader: Scammer
Apr 6 2009 10:14am
Quote (Taiko @ Mon, 6 Apr 2009, 19:09)
nu uitati ca el nu investeste la steaua , el imprumuta  . cine o cumpara , tre sa-i ea banii inapoi .

casele din vadu rosca sau cum ii spune .. sunt construite , si date "imprumut" pana cad crapa actualii locatari .  Nu pot fi vandute sau date mai depare copiilor .

de biserici nush daca o facut magarii .. dar oricum , religia la el conteaza cat negrul sub unghie .  Despre bani donati la cei bolnavi , etc .. aia da , posibil sa  nu-i fi futut si pe aia la care le-o dat ..  cel putin .. sper . stie dracu' la cat e de tampit oieru' :))))

eu cred ca jijilica chiar crede in Dumnezeu ...

si treaba cu oile, ba ce chestie sa fi multi miliardar si sa cresti oi in casa.

nu e tampit, numa se face, se face ca el e cel mai sfatos dintre toti, desteptu desteptilor ... facea si facultatea pe vremea cand a candidat la presedintie, dar nu cred ca a mai gatat de atunci ... cel mai tare a fost cand l-a intrebat la showu candidatilor la presedentie ce note a luat la examene :bonk:
Member
Gold: 11,362.14
Apr 6 2009 10:30am
Quote (giuvaieru @ Mon, 6 Apr 2009, 17:00)
care istorie a stelei ?

cea in care il aveati pe ceusescu?  fii serios xixi

n`am nimic nici cu el si nici macar atat cu steaua

dar .. pana mea .. ziceati voi ca el chiar daca da atat .. castiga de 2x mai mult ..

foarte bine .. plm sunt sute poate a depasit 1k + oameni pe care i`a ajutat ..

250 case construite numai la vadu` rosca + nspe mii de biserici ( aici nu sunt de acord ) + sute de mii de euro dati la copii cu probleme ( sanatate , sociale ) + nush vate sunte de mii de euro la batrani | etc

deci plm .. daca voi ziceti sa faca puscarie .. ok ..

dar aia pe care ii vedeti zi de zi pe la TV si  au functii inalte in senat/guvern  etc si fura intr`o zi cat fura becali intr`un an ?.. cu aia cum ramane ..

omu trebuie judecat si cu bune si cu rele ..

cum care istorie ? esti nebun dima jur...

becali este o scursura de om , un jeg , o mizerie , un paduche , UN SCLAV !

el nu este SMECHER ! pentru ca SMECHERII NU AJUNG LA PUSCARIE ! ... el este un sclav cu bani atata !

sa stea inca 100 de ani acolo unde e acuma !

PS !
plm sunt sute poate a depasit 1k+ oameni pe care i`a ajutat ..
lol :))))))

This post was edited by Xixina on Apr 6 2009 10:31am
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2009 10:41am
Quote (Xixina @ Mon, 6 Apr 2009, 18:30)
cum care istorie ? esti nebun dima jur...

becali este o scursura de om , un jeg , o mizerie , un paduche ,  UN SCLAV !

el nu este SMECHER ! pentru ca SMECHERII NU AJUNG LA PUSCARIE ! ... el este un sclav cu bani atata !

sa stea inca 100 de ani acolo unde e acuma !

PS !  lol :))))))

ma .. deci eu ma pish pe el .. ca sa ma intelegi .. nu ma int personajul becali catusi de putin

eu ziceam ce a facut el .. si altii nu au fost in stare .. ( lasand la deoparte ca a furat si va fura )

ma refer la faptul ca .. desi e un om cum ii ziceti voi jeg / paduche social / interlop / tzaran bla bla bla

si trebuia sa pun 1k + ppl ca doar plm suntem pe forum de d2 :d
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll