Quote (napsterz0r @ Mon, Dec 8 2008, 02:01pm)
defapt 60% au deja copiii/familie/masina/vila si o slujba decenta, 30% sunt cei ca tine..care sufera pe forum cat de perfecta e viata lor, cat de mult fumeaza iarba si cat de no-liferi sunt cei din jurul lui. SI restu de 10% sunt cei care isi vad de jocul/combinatia lui.. razand de un ratat care, cauta atentie pe forum pentru ca e prea perfect in real life.
Are dreptate Mada, exagereaza el un pic la aia 60%, dar in rest are perfecta dreptat, frumoCSule

Quote (moderone @ Mon, Dec 8 2008, 06:05pm)
si eu care te credeam mai matur dar defapt esti un pinguin flausat ca toti....si nu pot sa iti zic decat :SA TE VAD CU BANI PE PIEPT RECE SI TACUT" pagamias pula in samanta arborului de cauciuc din care a iesit prezervativul gaurit a lui tactu si ai iesit u credema daca eu as fi fost doctorul care tea scos vaceam un bine lumi si te scapam in cap si daca nu mureai te mai scapam odata pana crapai in chinuri groaznice dar se pare ca dumnezeu tea crutzat pe tine si nu pe noi te rog frumos sa te duci la circ sa te hraneasca elefanti cu alnue dar la cat de idiot esti cred ca nici mata nuti da de mancare de tine legat de calorifer in sperantza ca o sa mori de vreo boala de preferat ebola sau altceva dar dumnezeu are mila de prosti si ma ro acum sa nu aiba de tine si sa te duci draq odata sa scapam de tine si de alti ratatzi ca bfrulz....asa ca doamne te rog omoarai ...P.S dativa in morti vostri
Tovarase "moderone", dati slap/slay/kill/kick/quit/disconnect/loggout/ban.Esti de o prostie rar intalnita, esti colosal, aproape ca nu am cuvinte, cred ca esti pe cale de disparitie

deci stimati forumisti, intelegeti-i dezabilitatile dactilografice vulgare si lasati-l in gradina zoo, poate ne intalnim sa ii facem o vizita

)
Quote (moderone @ Mon, Dec 8 2008, 06:19pm)
mai dar u nu iti dai seama cat de prost esti...pun pariu ca esti genu de copil care iese afara si isi ia bataie ca nu se duce la magazin asa ca taci in mm si veziti de treaba ta.....sau mai intreabo pe mata mare injuraturi si alte vorbe dure ca se pare ca nu te prea descurci...
Aici tovarase, mai ai de "lucrat" la text,bine ca ai de lucrat nu numai la text, in general, incepand de la comportament si pana la
,.!? si in textul de mai sus nu cred ca ai incercat sa o descrii pe Xixiana, cred ca te-ai descris pe tine

si apropo, vorba ta, citez "[...]injuraturi si alte vorbe dure ca
sa pare ca nu te prea descurci"; se potriveste manusa persoanei tale.
Mai jos te-am corectat foarte foarte putin, ca daca stateam sa iau fiecare text.. prea multa munca pentru o persoana atat de anonima.
Incorect - Corect
sa -
seRegards,
Inqluder
This post was edited by inqluder on Dec 13 2008 06:38pm