d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cele Mai Bune Glume :d
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,584.00
Dec 4 2008 12:35pm
foarte tare poza smile.gif)))
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Dec 5 2008 02:41pm
http://img37.picoodle.com/img/img37/3/12/5/f_downloadm_a3f3af7.jpg

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif + O gluma :

1#Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja de nudisti.

In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faco plimbare.Baietelul
pleaca si el, dar se intoarce iute:- Mami, mami, am vazut multe femei
cu sani muuuult mai mari
ca ai tai!- Cu cat sunt mai mari, cu atat
sunt mai proaste! raspunde mama lui.Baiatul pleaca din nou, dar se
intoarce la fel de repede:- Mami, mami, am vazut multi barbati cu
cocosel muuuult mai mare ca al lui tata!- Cu cat este mai mare, cu
atat sunt mai prosti! raspunde mama.Baiatul pleaca pt a treia oara si
la intoarcere spune:- Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea
mai proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea mai
mult cu atat era mai prost !

2#A fost o data un print care intr-o zi a intrebat pe o preafrumoasa printesa: -Vrei sa fii sotia mea? Si ea a spus: -Nuuu! Si atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band mult bere si imbatindu-se de cate ori poftea,jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand sex cu toate curvele, vecinele si prietenele, etc...

3#Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de
conditia ei.
Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar
si ii spune:
- Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care
sa scrie: "Sub aceasta pietrisoara/ Doarme-a noastra
Marioara./ S-a nascut fecioara,/ A trait fecioara,/ Si-a
murit fecioara."
Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea
minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce
voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce: "E Maria
dedesupt; Nu are sigiliul rupt."

4#O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot sacaitor pe care-l auzea in casa. Acesta vine si intreaba: - Cum se face ca acum nu aud nimic? - Nu e intodeauna: numai cand trece autobuzul pe strada. - Si de unde il auziti? - Din sifonier. - Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este. Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe caci avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochi de dulgher. La care acesta: - Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi...?

5#Cum ar relata media din Romania sfarsitul lumii? Antena 3: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!! OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum. ProTV: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa! CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei. Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul! B1Tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!

6#Fata la dentist. Suna telefonul ei, nu respunde nimeni. In 5 min suna mobilul din nou, iarasi nu ridica nimeni. A treia oara incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: - Alo? Cine este? - Sunt sotul doamnei, si tu cine esti? Unde e nevasta mea? Da-mi-o la telefon! - Scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?

This post was edited by spyzimbru on Dec 5 2008 02:46pm
Member
Gold: 11,362.14
Dec 5 2008 02:55pm

hahah super tare smile.gif))))))
Member
Dec 5 2008 03:11pm
Apropo eu nu stau sa caut bancuri pe net ca sa fac posturi ! Eu primesc zilnic bancuri / poze funny sau pps de la un prieten !!
Daca vreti si voi dati un pm si va trimit zilnic pe mail ! smile.gif

1#Un orator motivational foarte cunoscut isi intretinea publicul. La un moment dat a spus:
- Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea!
La auzul acestei afirmatii, publicul a ramas uimit. Oratorul a adaugat:
- Iar acea femeie a fost mama mea!
Rasete si aplauze.
O saptamana mai tarziu, un manager instruit de catre acest orator a incercat sa plaseze aceasta gluma de efect acasa. Fiind usor afumat, a spus:
- Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea!
Sotia sa a inceput sa spumege de furie. Incercand sa-si aminteasca pret de 20 de secunde a doua parte a glumei, managerul a trantit in cele din urma:
- Si nu-mi amintesc cine era.
Morala povestii: Nu lua cu copy daca nu stii sa dai paste!

2#Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare
dintr-o cutie de bomboane. O batrana il vede si ii spune:
- Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imblonavi!
- Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani!
- Si manca atat de multe bomboane?
- Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!

3#Toti oamenii se nasc egali in drepturi. Dupa care unii se insoara...

4#O femeie isi întreaba barbatul:
- Dragostea ta este dragoste adevarata sau ma iubesti din interes?
- Probabil este dragoste adevarata, pentru ca nu ma mai interesezi de mult...

5#- De ce barbatii alearga dupa femei cu care nu au de gand sa se insoare?
- Din acelasi motiv pentru care cainii fug dupa masini pe care nu au de gand sa le conduca!

6#Departe, intr-o padure, o broascuta testoasa incerca sa se catere intr-un copac. Dupa ore intregi de chin, a ajuns in varf, a sarit in aer fluturandu-si piciorusele din fata si s-a prabusit la pamant. Dupa ce si-a revenit, s-a catarat din nou catinel in copac, a sarit si s-a prabusit din nou. In timp ce testoasa incerca si incerca din nou, doua pasari stateau pe o ramura si-i urmareau eforturile disperate. In cele din urma, pasarea femela i-a ciripit perechii sale: - Draga, cred ca a sosit momentul sa-i spunem ca e adoptata!

7#Pleaca sotul in alta camera cu mobilul in buzunar. Scoate mobilul si suna acasa. Sotia ridica receptorul. Sotul: - Scumpo, te iubesc... Apoi inchide receptorul. Se intoarce inapoi si intreaba: - Cine a sunat? - Nimeni... o prietena...

8#Într-o companie de bãrbaþi, toþi se veselesc, numai unul e trist.
- Ioane, de ce eºti trist?
- Am aflat cã soþia are SIDA... (o pauza lunga)... Am glumit, bãieþi. Ce v-aþi îngãlbenit aºa???

9#Doua blonde stau de vorba: - Cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp? - Pai, aseara, cu un culturist... - Ooo!!! Si, cum e sa faci sex cu unul plin de muschi? - Cum sa fie... Ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare... cu o cheie mica!

10#A fost o data un print care intr-o zi a intrebat pe o preafrumoasa printesa: -Vrei sa fii sotia mea? Si ea a spus: -Nuuu! Si atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band mult bere si imbatindu-se de cate ori poftea,jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand sex cu toate curvele, vecinele si prietenele, etc.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Dec 5 2008 03:37pm
Radule, plm poza aia e cat se poate de valabila.

1. cobori din automobi/caruta/ te dai jos de pe bicicleta , s.a.m.d
2. iti indrepti privirea in toate cele 3 parti din imagine
3. te asiguri ca nu vine careva la trecerea pentru pietoni , ca nu toata lumea poate "sa mute-o zebra cand mierleste-un fraier"
4. zambesti frumos in camera si pleci linistit , e cedeaza trecerea nu STOP , deci nu presupune o oprire , o incurci daca intra altu in tine tongue.gif
5. cand primesti o eventuala amenda faci contestatie si platesti mai mult cheltuieli de judecata decat 3 amenzi
6. cand mai treci pe acolo iesi cu spatele din intersectie rofl.gif

/e

de ce e loganul care e parcat cu fata catre camera cu sigla deplasata? sigur nu e facatura poza?
loganul caramiziu pare ..modificat(si nu ma refer la tunning)

This post was edited by Arx_X on Dec 5 2008 03:39pm
Member
Dec 5 2008 03:38pm
Quote (Arx_X @ Fri, 5 Dec 2008, 23:37)

3. te asiguri ca nu vine careva la trecerea pentru pietoni , ca nu toata lumea poate "sa mute-o zebra cand mierleste-un fraier"
4. zambesti frumos in camera si pleci linistit , e cedeaza trecerea nu STOP , deci nu presupune o oprire , o incurci daca intra altu in tine tongue.gif
5. cand primesti o eventuala amenda faci contestatie si platesti mai mult cheltuieli de judecata decat 3 amenzi

smile.gif) tare smile.gif)

o sa tin minte smile.gif)

This post was edited by spyzimbru on Dec 5 2008 03:38pm
Member
Gold: 11,362.14
Dec 5 2008 05:00pm
Quote (Arx_X @ Fri, 5 Dec 2008, 22:37)

/e

de ce e loganul care e parcat cu fata catre camera cu sigla deplasata? sigur nu e facatura poza?
loganul caramiziu pare ..modificat(si nu ma refer la tunning)

cam multe loganuri smile.gif)) cred ca e reclama ascunsa la LOGAN biggrin.gif sa ridicam industria TARII maaa ca e CRIZA biggrin.gif

This post was edited by Xixina on Dec 5 2008 05:01pm
Member
Member
Dec 6 2008 04:48pm
http://www.220.ro/Knc1FatvSU/Maniacii-Jocurilor-Pe-Cladiri.html

Prea tare smile.gif))

"memoriile" unui tip . sunt bestiale

cititi toate "episoadele" cand veti avea vreme smile.gif)

http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=507

This post was edited by Taiko on Dec 6 2008 05:09pm
Member
Dec 6 2008 04:49pm
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis: - Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific. La care ea mi-a raspuns: - Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol.

Doi bebelusi in salonul de nou nascuti: - Tu ce esti, baiat sau fetita? - Baiat. - Dar de unde stii? Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica: - Uite, am sosetute albastre!

Dupa o aventură de două luni, o tînără îl întreabă plină de emoţie pe iubitul ei: - Cînd o să mă prezinţi rudelor tale? - Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sînt la ţară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegaţie!

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste! - E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata :

Nevasta :

- Unde ai fost, Superman?

- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras...

- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?

- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si...

- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?

- Pai, am fost sa bem ceva la un bar...

- Si pe urma, Superman?

- Pai, am fost la un bar de streaptease, asa au vrut clientii, dar a fost foarte urat si plicticos. Da de ce imi tot zici "Superman"?

- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa.

El se uita la ea, respira adanc si spuse : bine , macar ai incercat !

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gât o viata intreaga.

Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ.

Tatal vine de la cresa cu copilul, mama îsi pune mîinele in cap:

- Ma, asta nu-i copilul nostru! El, mirat:

- Ce importanta are, mâine tot la cresa îl duc.
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll