d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Pa Alex... > Retired Moderator :(
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Nov 20 2008 03:05pm
Quote (Arx_X @ Thu, Nov 20 2008, 07:10pm)
lol ..mai baieti, eu vorbesc cu el zilnic..da nu pot sa ma apuc sa comentez pe aici
il gasiti pe IRC sau ii dati un pm
am fost la fel de surprins si eu..si el wink.gif

si nu e nici un PA smile.gif

yyyyyyy
Member
Gold: 0.50
Nov 20 2008 04:30pm
Quote (kelz0 @ Thu, Nov 20 2008, 10:05pm)
yyyyyyy

kelzp branzaru` tongue.gif
Member
Gold: 1,034.21
Nov 20 2008 05:36pm
Quote (goldbranch @ Thu, 20 Nov 2008, 18:09)
Bineînţeles că scopul acestui topic este să înţelegem ceea ce a făcut Alex pentru acest site sau dacă într-adevăr a făcut ceva pentru userii români. Este născut în România dar de mic a plecat în Germania din motive pe care nu cred că merită să le discutăm, dar să nu uităm cât s-a implicat ca acest forum românesc să existe. În plus, după înfiinţare s-a ocupat de reguli şi alte informaţii necesare acelor cu un nivel mai scăzut al cunoştinţelor de limba engleză şi nu numai. Ceea ce ai invocat, Răzvan, nu coincide mereu cu realitatea. Un moderator "ştie" mult mai mult decât un user normal iar în plus are şi calitatea de observator. Userii care "cerşesc" nu înseamnă că întotdeauna vor primi o felie din tort prin simplul fapt că prin ceea ce face îşi urmăreşte propriul scop şi pune pe ultimul loc satisfacţia pe care o ai când ştii că ai ajutat pe cineva pentru că ai simţit că aşa e uman să procedezi. Bineînţeles că e bine să fim uniţi, să ne ajutăm, dar să existe şi imparţialitate într-o comunitate în care ai o oarecare putere de decizie. Aşa că să gândim corect şi să punem în balanţa motive reale când e vorba să fim critici.

andrei, sa stii ca sunt multi useri ca cersesc si primesc. prin cersit ma refer la multe, de la mers dupa ei in guilde, donat lu pikaciu mii de $$$ pana la postat in SA. aia mi se pare cea mai mare pupincurie posibila. toti cersetorii sunt acolo, ei pusi ca approved helpers, sperand ca intr-o zi sa fie si ei recompensati. parerea mea este ca daca o persoana merita un tt atunci sa-l primeasca, dar altfel nu vad rostul. toti prietenii moderatorilor iau tt-uri aiurea , gen abbey , ca si-a tras-o ea cu nenea ala si a fost telenovela cu viata lor pe jsp si ca statea ea pe irc cu altii sau ca joaca wow cu ei. mi se pare penibil.
oricum in topicul asta eu puneam in discutie loialitatea lui MrBommel fate de romani si acest forum, si ce a facut el pt acestia cu rangul de moderator de care a beneficiat (rang pe care il plangem in topic, nu?)

Quote (Arx_X @ Thu, 20 Nov 2008, 21:10)
lol ..mai baieti, eu vorbesc cu el zilnic..da nu pot sa ma apuc sa comentez pe aici
il gasiti pe IRC sau ii dati un pm
am fost la fel de surprins si eu..si el wink.gif

si nu e nici un PA smile.gif

uite, din nou, il gasim pe jsp sau sa-i dam un pm. adica tot forumul romanesc, trebuie sa-i dea lui pm sau sa intre pe irc sa-l intrebe ce s-a intamplat ?
ca el nu poate sa se rupa 3 minute din pretiosul lui timp, ca sa posteze aici 3 cuvinte, sa zica si el una alta, macar un "ma nene nu ai dreptate , esti bou"
nu de alta, dar acum siguar are mult mai mult timp liber ^^

notam faptul ca ar trebui sa intelegem ca nu el s-a cerut retras, dar fire curioasa ce sunt de obicei, acum chiar nu ma intereseaza ce a patit. sa se duca la comunitatea nemteasca sa se planga, nu pe msn cu -1 ROMAN...

Quote (Alexandru @ Thu, 20 Nov 2008, 20:47)

N-am cersit, n-am mituit si nici n-o s-o fac. N-am fost indeajuns de bun.
Cat despre multul meu FG, nu am dat nici un ban real pe tot ce-am obtinut, am incercat sa-l ajung pe cai normale pe B4al, pe vremea cand eram prea orbit de joc.

Tag ? stiam ca n-o sa-l iau de demult, am incercat doar sa ajut lumea. Am realizat prea tarziu cat de inutil este.
Sunt romani si romani..eu unul prefer un ban cinstit, meritat, muncit.

Te contrazici singur.

Cat despre MrBommel - el a deschis calea pentru romani, macar pentru asta sa-l respectati.

Bun, stai sa o luam pe rand.
Nu am zis ca ai cersit, daca ai fi citit de 2 ori ai fi vazut ca acolo erau niste ghilimele. acel cersit = stat pe langa mods,intrat in guildele lor, dandu-te bine pe langa ei in speranta ca te vor baga in seama si te vor propune la o promotie ceva. aia vroiam sa zic. la fel cum a mai facut cel de-al 4-lea roman de aici cu tt, adica rizwan, s-a dat bine acolo pe langa cine a trebuit si gata, a bagat manuta in borcanul cu miere. cat despre fg eu nu am mentionat nimic, si nici nu ma intereseaza , poti sa ai 1 poti sa ai 100k, nu are legatura cu topicul.

la partea a doua, unde spui ca ma contrazic.
nu , nici acolo nu ai inteles despre ce era vorba. acolo am facut o mica deosebire intre romanas-ul bommel, asa cum l-a numit taiko, si romanul andrei adica goldbranch. si asta pentru a face o mica paralela intre ce au facut cei doi pentru romani si acest forum. ca romanul adevarat s-a stresat aici si a facut , iar romanasul dupa ce s-a vazut cu desaga plina, adica si-a luat tagul, a si plecat de aici si nu a mai fost vazut.
da, s-a agitat cand a fost introdusa initiativa forumului romanesc, dar acolo nu a fost singur in nici un caz. a fost andrei, a fost tibi, a fost adi , a fost dan, am fost si eu care cu totii am pus mana de la mana la chestia asta. de la pm-uri la pikaciu sa-l intreb daca ne da, si in cat timp si asa mai departe, pana la traduceri ale forumului in romana.
problema mea e cu ce s-a intamplat dupa ce si-a luat tagul. pur si simplu a disparut. s-a dus acolo la nemti in forum, nu a stat la noi. si daca te gandesti e si logic, ca un neamt si-a luat tt-ul.
dar pe aici nu a mai dat. si i s-au facut topicuri de felicitari pt promotie si asa mai departe....

poate acum ai inteles mai bine ce am vrut sa zic.
Member
Gold: 5,629.00
Nov 20 2008 06:44pm
da-l in ma-sa de site si telenovelele lui . ce conteaza atata un rahat de tag.. ca pana la urma cu tag-ul ala numa-ti complici existenta aci si vor unii altii cate ceva . parca vine si salariu odata cu tag-ul ala, atata se tot vorbeste de el .

cat despre alex, faca ce-o vrea . la ce personaje si ce caractere am vazut pe subforumul asta, nu-l invinovatesc ca nu mai posteaza aici . mai sunt si altii care au zis ca nu vor mai posta aici , dar totusi s-au intors . cat timp e nascut roman si nu-i e rusine (sper) de lucrul acesta din punctul meu de vedere e OK . nu vad de ce atata tam-tam ca de ce nu posteaza aici .

serios , hai sa terminam ca numa' ne certam amboulea .
Member
Gold: 8.43
Nov 21 2008 12:36am
Quote (MrDjBthu @ Fri, 21 Nov 2008, 01:36)
toti prietenii moderatorilor iau tt-uri aiurea , gen abbey , ca si-a tras-o ea cu nenea ala si a fost telenovela cu viata lor pe jsp si ca statea ea pe irc cu altii sau ca joaca wow cu ei. mi se pare penibil.

Vreau si eu telenovela cu missabby biggrin.gif
Member
Gold: 21,070.00
Nov 21 2008 03:22am
Quote (mmc01 @ Fri, 21 Nov 2008, 09:36)
Vreau si eu telenovela cu missabby biggrin.gif

best quote lately on site biggrin.gif

tot asa ca fapt divers,
"cum comentati faptul ca primul mediator de pe site, Master3921, a pierdut tt?"
totusi 80k posturi si 7k medieri e un timp masiv investit aici - merita sau nu?

This post was edited by Serj_Tankian on Nov 21 2008 03:30am
Member
Gold: 20,791.15
Nov 21 2008 03:41am
Quote (Serj_Tankian @ Fri, 21 Nov 2008, 10:22)
best quote lately on site biggrin.gif

tot asa ca fapt divers,

nu stiu ce facea lately... dar cu ce se ocupa in trecut cand jucam nonladder cu el..e clar nu!
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 21 2008 06:55am
Quote (Taiko @ Fri, Nov 21 2008, 02:44am)
da-l in ma-sa de site si telenovelele lui . ce conteaza atata un rahat de tag.. ca pana la urma cu tag-ul ala numa-ti complici existenta aci si vor unii altii cate ceva . parca vine si salariu odata cu tag-ul ala, atata se tot vorbeste de el .

cat despre alex, faca ce-o vrea .  la ce personaje si ce caractere am vazut pe subforumul asta, nu-l invinovatesc ca nu mai posteaza aici . mai sunt si altii care au zis ca nu vor mai posta aici , dar totusi s-au intors . cat timp e nascut roman si nu-i e rusine (sper) de lucrul acesta din punctul meu de vedere e OK . nu vad de ce atata tam-tam ca de ce nu posteaza aici .

serios , hai sa terminam ca numa' ne certam amboulea .

partea cu bold m-a durut rofl.gif nu de alta dar si eu ziceam ca , la discutiile ce se poarta (prin discutii sa ne inelegem icon_pointr.gif injuraturi / spam alea alea) , nu mai dau pe aici asa des..si totusi
la fel si amicul Adi biggrin.gif rofl.gif

Quote (Serj_Tankian @ Fri, Nov 21 2008, 11:22am)

tot asa ca fapt divers,

cat despre Andy, aici e o alta treaba..mai cu chestii faze treburi
cum ii spuneam lui Alexandru aseara..multe se schimba pe forum , incepand cu oamenii (aici, Adi si Razvan , vezi cazul "doamnei" care a plecat cu noi de la sapa de lem si acum unde e..nu ne mai cunoaste ) si cu regulile de pe aici ..asta e

e bun asa cu me ca exista..si avem si noi un loc al nostru unde sa discutam

cat despre Alex ..nu e locum meu sa comentez, dar ..nush cat timp are , daca e mai mult sau mai putin ..ideea e ca a ajutat cand a fost de ajutat
cel putin din experienta personala..eu m-am inteles ok cu el , si inca ne intelegem bine ..cu Andrei , mai putin (imi amintesc ca i-am dat 1-2 pm's in legatura cu ceva traduceri si nici dupa 3 zile nici un raspuns , nu zic, oamenii ocupati , au treburile lor)
deci , sa concludem..
s-a facut ce s-a facut, fiecare a facut ce-a putut, cand a putut si cat a vrut ...degeaba ne certam noi si deschidem discutii apronse ca lucrurile raman la fel

a si sa nu uit ..noi o sa avem zapada anu asta sau iar doar din import?

Member
Gold: 8.43
Nov 21 2008 07:01am
Quote (Arx_X @ Fri, 21 Nov 2008, 14:55)

a si sa nu uit ..noi o sa avem zapada anu asta sau iar doar din import?

Eu zapada, in Bucuresti nu as vrea. Dar stiu ca vreau telenovela cu missabby biggrin.gif
Member
Gold: 1,034.21
Nov 21 2008 07:29am
Quote (mmc01 @ Fri, 21 Nov 2008, 15:01)
Eu zapada, in Bucuresti nu as vrea. Dar stiu ca vreau telenovela cu missabby biggrin.gif

adica vrei telenovela ?
sa stii ce s-a intamplat? sau sa patesti si tu ca ea ? rofl.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll