d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Timisoara - Dinamo 0-3
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Nov 11 2008 05:08am
Quote (Taiko @ Tue, 11 Nov 2008, 11:42)
pentru ca :
-e timisorean, crescut aici
-a invatat fotbal aici , a trait printre suporteri , a cantat cu ei , a baut cu ei
-nu o data a cantat impotriva lu' dinamo , i-a urat , si "a facut pe plac" timisorenilor in acest mic "razboi" anti dinamo
-s-a tirat miseleste acolo doar pentru bani si cica "pentru ca sa aiba sanse sa joace la nationala" . cand zic miseleste , ma refer la o intreaga telenovela , cu sute de suporteri in fata la stadion in preziua plecarii lui pe care-i asigura ca nu pleaca

asa ca mie mi se pare normal sa fie vazut ca un tradator . principiile au stat in urma bani . ar fi primit un salariu bun si la poli , ar fi jucat , si mergea la o echipa straina eventual . asa joaca la dinamo unde nu vad se se prezinte in forma foarte buna . eu unul ii transmit toate cele buna , si sper sa ajunga fotbalist mare .. dar modul in care a tratat suporterii polisti e unul jalnic ..

P.S. bada , a jucat toata viata lui la timisoara, pana si-a luat sandalele la bucale smile.gif

nu te supara, dar cand a venit la dinamo avea 18-19 ani, cati ani putea sa joace la timisoara ? nu cred ca era vre-un fel de maldini, sau del piero sa joace la aceeasi echipa pana la 40 de ani.
de aia se si numesc jucatori profesionisti, ca ei isi fac treaba unde sunt dati, da, ai citit bine, ei sunt vanduti ca niste animale de catre propietari. daca timisoara nu vroia sa-l dea nu-l vindeau. de ce tipa toata lumea la jucator cand iancu si-a tras 2.5 milioane si 50% dintr-un viitor transfer ?

si revenind la partea fotbalistica, cati jucatori de la timisoara ai vazut sa joace la nationala in comparatie cu echipele din capitala ?
cati jucatori de la timisoara ai vazut sa se transfere in strainatate la echipe de valoare ?
exact. nici unul.

asa ca nu mai faceti voi acolo telenovele, ca pleaca Don Gabriel de Timisoara la capitala , hai sa iesim in strada, sau ca ne depuncteaza ca patronu care a muls echipa s-a zgarcit la 500 de mii de euro ca sa cumpere palmaresul si culorile de la mafiotu italian CARE LE-A CUMPARAT PE BUNE tin sa mentionez. din banii care i-a luat clubu pe torje putea sa-si ia de 5 ori culorile inapoi si palmaresu si se evitau si alte episoade telenovelistice cu nebuni iesiti in strada. si cumlea e ca nebunii aia erau de toate varstele, nu numai pustani. ai crede ca oamenii maturi stiu cum sa-si ocupe timpu, dar nu e chiar asa.

e vina patronului si a suporterilor ca ii fac atat tam-tam , scandal si in fond publicitate moca.

nu mai suferiti atat si incercati sa jucati fotbal, ca asta se intampla aici, nu show-uri cu conducere, cu depunctare , jucatori plecati si alte cele.
Member
Gold: 21,070.00
Nov 11 2008 06:15am
daca Torje a plecat la Dinamo concluzia fireasca este ca a fost oferit un contract mai bun
nimeni nu sta la un serviciu numai pentru ca este apreciat si stimat

This post was edited by Serj_Tankian on Nov 11 2008 06:15am
Member
Gold: 5,629.00
Nov 11 2008 07:19am
Inteleg ce ziceti si voi , dar asta este . din punctul de vedere al timisoarei el a tradat si va fi tratat ca atare .
Cat priveste palmaresul, drept , Iancu s-a zgarcit cu Jambon atunci , dar ramane de vazut ce se va intampla acum . Jambon a parasit echipa atunci, toate drepturile au revenit celorlaltor actionari . S-a intors doar cand a vazut ca poate face bani necinstit. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare . Sper ca rezultatul sa fie de partea timisoarei .

Vad ca acuma e poli in sferturile cupei , poate se vor intalni timisoara cu dinamo din nou in cupa . Sper sa nu se repete rezultatul asta din nou smile.gif))))))))
Member
Gold: 1,034.21
Nov 11 2008 10:42am
Quote (Taiko @ Tue, 11 Nov 2008, 15:19)
Inteleg ce ziceti si voi , dar asta este . din punctul de vedere al timisoarei el a tradat si va fi tratat ca atare .
Cat priveste palmaresul, drept , Iancu s-a zgarcit cu Jambon atunci , dar ramane de vazut ce se va intampla acum . Jambon a parasit echipa atunci, toate drepturile au revenit celorlaltor actionari . S-a intors doar cand a vazut ca poate face bani necinstit. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare . Sper ca rezultatul sa fie de partea timisoarei .

Vad ca acuma e poli in sferturile cupei , poate se vor intalni timisoara cu dinamo din nou in cupa . Sper sa nu se repete rezultatul asta din nou smile.gif))))))))

ce dumnezeului a tradat torje ????
avea 18 ani cand a plecat, ce a putut sa tradeze ? fiecare jucator care pleaca de la o echipa tradeaza ? banel a tradat cand a venit la steaua ? alexa a tradat cand s-a dus la timisoara ?
chiar nu inteleg chestiile astea....
e ambitia fiecarui jucator sa fie la o echipa mare, la care sa castige trofee si sa joace in cupe europe , iar daca ai valoare si cineva te vede si te plateste pt asta, pleci.

sau acum o sa zici ca fiecare jucator care se transfera e tradator ?

nu, v-a fi 5-0 de data asta.
dar nu se vor intalni.
Member
Gold: 2.60
Nov 11 2008 02:26pm
Taiko aici te contrazic si eu cu totusi ca sunt timisorean fiecare face ce vrea si pleaca unde vrea nu esti obligat sa stai...
Gata ca eu am plecat din Timisoara si am crescut si am copilarit acolo sunt tradator? rofl.gif e aceias chestie.
In schimb despre fotbal asta este ne a batut si gata e mai buna Dinamo, oricum nici o data nu i-am batut am facut doar vreo 2-3 egaluri cu ei si restu numa bataie.
Gata ca am luat bataie tre sa sarim de cur in sus?
Poli oricum nu prea merita locul 1 sa mearga in Liga campioniol..sincer nu are experienta pt asa ceva.
prefer sa mearga o echipa cu experienta sa aduca puncte pana altele fac experienta.
Member
Gold: 0.50
Nov 11 2008 02:33pm
Dinamooo te iubim bier.gif
Member
Gold: 5,629.00
Nov 11 2008 03:06pm
1. dinamo e mai buna ca poli .. nu contest , sunt realist , nu-s porost
2. poli nu are fata de locul 1, nici eu nu cred ca ar face ceva mai ales in CL
3. iarasi torje :

Dani , tu ai 17 ani, sa zicem , si stai in timisoara . te intalnesti cu prietenii , mergi la bere , la fel si cu colegii . stand cu ei , vorbiti de situatia geopolitica internationala de-alungul istoriei . Din varii motive , cu totii prindeti ura pe pe o anumita tara .. sa zicem .. ipotetic...Ungaria tongue.gif . Tu injuri pe unguri si tara lor , prietenii si colegii tai injura pe unguri si tara lor . Dupa cum am spus , fiecare cu motivele lor pentru aceasta ura . unele motive comune , altele mai personale . DAR vine la tine un ungur , si-ti da bursa la cea mai buna faculta din budapesta si-ti acorda cetatenie . tu te duci . Din punct de vedere al carierei , ai facut un pas bun .. ce crezi c-o sa zica colegii si prietenii ? o sa te pupe-n frunte ? sau o sa strige "tradatorule" dupa tine ?? io zic ca a doua varianta . Vorbim despre un caz ipotetic , dar care poate fi aplicat in acest caz ... zic eu ..
Member
Gold: 0.50
Nov 11 2008 05:20pm
Quote (Taiko @ Tue, Nov 11 2008, 10:06pm)
1. dinamo e mai buna ca poli  .. nu contest , sunt realist , nu-s porost
3.  iarasi torje :

Dani ,  tu ai 17 ani, sa zicem , si stai in timisoara .  te intalnesti cu prietenii , mergi la bere , la fel si cu colegii . stand cu ei , vorbiti de situatia geopolitica internationala de-alungul istoriei . Din varii motive , cu totii prindeti ura pe pe o anumita tara .. sa zicem .. ipotetic...Ungaria  tongue.gif . Tu injuri pe unguri si tara lor , prietenii si colegii tai injura pe unguri si tara lor . Dupa cum am spus , fiecare cu motivele lor  pentru aceasta ura  . unele motive comune , altele mai personale  .  DAR vine la tine un ungur , si-ti da bursa la cea mai buna faculta din budapesta si-ti acorda cetatenie . tu te duci .  Din punct de vedere al carierei , ai facut un pas bun .. ce crezi c-o sa zica colegii si prietenii ? o sa te pupe-n frunte ? sau o sa strige "tradatorule" dupa tine ?? io zic ca a doua varianta  . Vorbim despre un caz ipotetic ,  dar care poate fi aplicat in acest caz ... zic eu ..

sustin afirmatia colegului Taiko cu o steluta rosie biggrin.gif
Member
Gold: 5,104.00
Nov 11 2008 05:40pm
Quote (Taiko @ Tue, 11 Nov 2008, 23:06)
1. dinamo e mai buna ca poli .. nu contest , sunt realist , nu-s porost
3. iarasi torje :

Dani , tu ai 17 ani, sa zicem , si stai in timisoara . te intalnesti cu prietenii , mergi la bere , la fel si cu colegii . stand cu ei , vorbiti de situatia geopolitica internationala de-alungul istoriei . Din varii motive , cu totii prindeti ura pe pe o anumita tara .. sa zicem .. ipotetic...Ungaria tongue.gif . Tu injuri pe unguri si tara lor , prietenii si colegii tai injura pe unguri si tara lor . Dupa cum am spus , fiecare cu motivele lor pentru aceasta ura . unele motive comune , altele mai personale . DAR vine la tine un ungur , si-ti da bursa la cea mai buna faculta din budapesta si-ti acorda cetatenie . tu te duci . Din punct de vedere al carierei , ai facut un pas bun .. ce crezi c-o sa zica colegii si prietenii ? o sa te pupe-n frunte ? sau o sa strige "tradatorule" dupa tine ?? io zic ca a doua varianta . Vorbim despre un caz ipotetic , dar care poate fi aplicat in acest caz ... zic eu ..

Daca sunt prieteni or sa te felicite sincer.

Daca or sa strige tradatorule, nu ti-au fost prieteni.
Member
Gold: 2.60
Nov 12 2008 05:52pm
Quote (B4al @ Wed, Nov 12 2008, 01:40am)
Daca sunt prieteni or sa te felicite sincer.

Daca or sa strige tradatorule, nu ti-au fost prieteni.

Corect
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll