Quote (Taiko @ Tue, 11 Nov 2008, 11:42)
pentru ca :
-e timisorean, crescut aici
-a invatat fotbal aici , a trait printre suporteri , a cantat cu ei , a baut cu ei
-nu o data a cantat impotriva lu' dinamo , i-a urat , si "a facut pe plac" timisorenilor in acest mic "razboi" anti dinamo
-s-a tirat miseleste acolo doar pentru bani si cica "pentru ca sa aiba sanse sa joace la nationala" . cand zic miseleste , ma refer la o intreaga telenovela , cu sute de suporteri in fata la stadion in preziua plecarii lui pe care-i asigura ca nu pleaca
asa ca mie mi se pare normal sa fie vazut ca un tradator . principiile au stat in urma bani . ar fi primit un salariu bun si la poli , ar fi jucat , si mergea la o echipa straina eventual . asa joaca la dinamo unde nu vad se se prezinte in forma foarte buna . eu unul ii transmit toate cele buna , si sper sa ajunga fotbalist mare .. dar modul in care a tratat suporterii polisti e unul jalnic ..
P.S. bada , a jucat toata viata lui la timisoara, pana si-a luat sandalele la bucale

nu te supara, dar cand a venit la dinamo avea 18-19 ani, cati ani putea sa joace la timisoara ? nu cred ca era vre-un fel de maldini, sau del piero sa joace la aceeasi echipa pana la 40 de ani.
de aia se si numesc jucatori profesionisti, ca ei isi fac treaba unde sunt dati, da, ai citit bine, ei sunt vanduti ca niste animale de catre propietari. daca timisoara nu vroia sa-l dea nu-l vindeau. de ce tipa toata lumea la jucator cand iancu si-a tras 2.5 milioane si 50% dintr-un viitor transfer ?
si revenind la partea fotbalistica, cati jucatori de la timisoara ai vazut sa joace la nationala in comparatie cu echipele din capitala ?
cati jucatori de la timisoara ai vazut sa se transfere in strainatate la echipe de valoare ?
exact. nici unul.
asa ca nu mai faceti voi acolo telenovele, ca pleaca Don Gabriel de Timisoara la capitala , hai sa iesim in strada, sau ca ne depuncteaza ca patronu care a muls echipa s-a zgarcit la 500 de mii de euro ca sa cumpere palmaresul si culorile de la mafiotu italian CARE LE-A CUMPARAT PE BUNE tin sa mentionez. din banii care i-a luat clubu pe torje putea sa-si ia de 5 ori culorile inapoi si palmaresu si se evitau si alte episoade telenovelistice cu nebuni iesiti in strada. si cumlea e ca nebunii aia erau de toate varstele, nu numai pustani. ai crede ca oamenii maturi stiu cum sa-si ocupe timpu, dar nu e chiar asa.
e vina patronului si a suporterilor ca ii fac atat tam-tam , scandal si in fond publicitate moca.
nu mai suferiti atat si incercati sa jucati fotbal, ca asta se intampla aici, nu show-uri cu conducere, cu depunctare , jucatori plecati si alte cele.