Quote (puyu @ Sat, Nov 22 2008, 02:37pm)
Mda , intr-o situatie asemanataore sunt shi eu . Am stat in Spania (MAdrid) de la varsta de 16 ani . M-am intors in tzara in vara shi am decis sa fie definitv , avand in vedere ca Roamania , asa cum e , este tara mea natala pana la urma urmei shi se ridica incet incet. Cum bine ai spus si tu , Spania in acest moment e mai penibila ca Romania, si nu te contrazic , vad lucrurile asemanator... In legatura cu schimbarea , e destul de greu , eram obisnuit sa ma distrez zi de zi shi sa ies los findes cu prietenii etc, iar acum in tzara aproape ca nu cunosc pe nimeni , iar cei putin care ii cunosc nu mai sunt cum au fost.. evident si eu m-am schimbat ...
Intr-un final merg innainte si incepe sa imi palca Romania dupa aproape 5 ani de zile de absenta...
Nu imi spune de prieteni sincer am fost in Februarie acasa si am vazut ce fel de prieteni mai am...
Acuma vreau de sarbatori sa vin doar in vacanta de moment dar sincer nici nu spun la nimeni ca ma duc si nici nu merg in Timisoara raman in Brasov 2-3 saptamani.
Acuma vad ca a mai revenit firma unde lucrez eu sincer patronul e tot timisoarean de al meu si are pe cineva mare in spate si o duce foarte bine.
Plm are in spate pe fostul primar din Muxamiel (alicante) si fostul director de la banca Cam pe toata spania, si multi alti mari din spania sa lipit bine de cine trebuia si o duce bn ca dupa cum stii micile firme de constructi si imobiliare toate sunt in falimet.
Pe criza asta sa ai 40-60 muncitori totusi e ceva nu, si inca mai are nevoie...
Ce sa mai zic Prost sa fii Noroc sa Ai!