d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > O Intrebare... > Daca Se Poate Rapid
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 22 2008 06:37am
Quote (DanyTheDog @ Wed, 8 Oct 2008, 11:32)
De tot ca lucrurile stau mai naspa ca in romania deocamdata.
Nu , nu mai stau in spania.
E mai bine in romania la ora actuala, au plecat o gramada si e si randul meu acuma gata ajunge cat mam distrat pe aici de la 17 ani biggrin.gif
Tot mai bine e la casa ta.
Am vrut sa plec in Los Angeles la matusamea dar si acolo e naspa ca de acolo a plecat toata criza asta mondiala, si am preferat sa ma intorc in Romania ca am auzit ca totusi si-a mai revenit fata de cum a fost si fosti colegi de ai mei de munca au mers doar in vacanta si-au ramas acolo nu sau mai intors.
Pot sa castig si in Romania cat castig si aici, numa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu sistemul de munca de la noi ca e total diferit fata de aici.
Sincer mi-e greu sa plec si de aici dar nu am incotro, m-am obisnuit aici in romania ce pot sa zic m-am distrat si pana la varsta de 16-17 ani erau alte vremuri lucrurile se vedeau in altfel, sper sa fie ok si sa iese cum am planuit.
Da ai inteles bine autorul acestei discutii! wink.gif

Mda , intr-o situatie asemanataore sunt shi eu . Am stat in Spania (MAdrid) de la varsta de 16 ani . M-am intors in tzara in vara shi am decis sa fie definitv , avand in vedere ca Roamania , asa cum e , este tara mea natala pana la urma urmei shi se ridica incet incet. Cum bine ai spus si tu , Spania in acest moment e mai penibila ca Romania, si nu te contrazic , vad lucrurile asemanator... In legatura cu schimbarea , e destul de greu , eram obisnuit sa ma distrez zi de zi shi sa ies los findes cu prietenii etc, iar acum in tzara aproape ca nu cunosc pe nimeni , iar cei putin care ii cunosc nu mai sunt cum au fost.. evident si eu m-am schimbat ...
Intr-un final merg innainte si incepe sa imi palca Romania dupa aproape 5 ani de zile de absenta...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 22 2008 06:41am
Quote (MrDjBthu @ Thu, 9 Oct 2008, 08:04)
sincer tin sa te contrazic.
nu vei putea sa castigi in romania cat castigai in spania, asta iti zic sigur.

aici te contrazic eu pe tine . sunt persoane care cashtig mult mai mult in Roamania ca cei din Spania(atat straini cat spanioli).
O alta rama a muncii ( care pe mine nu ma atrage) este cea de constructii in care se cashtiga aproape la fel ca in Spania .. uneori chiar mai bine .. si sa nu uit sa precizez ca la noi in tzara au inceput sa se plateasca foarte bien diplomele( adica munca calificata). Pe langa toatea acestea , esti la tine acasa langa familia ta , acolo daca pateshti ceva nu te b aga nimeni in seama .( doar daca au vre un interes)... ps . puyu
Member
Gold: 5,104.00
Nov 22 2008 07:14am
Tot ceea ce e "penal" reprezinta un substitut al inchisorii.

Si este ceva destul de serios, contrar opiniilor majoritatii de p`aicea. Io ti-ar recomanda s-o platesti subit.
Member
Gold: 2.60
Nov 22 2008 01:42pm
Quote (puyu @ Sat, Nov 22 2008, 02:37pm)
Mda , intr-o situatie asemanataore sunt shi eu . Am stat in Spania (MAdrid) de la varsta de 16 ani . M-am intors in tzara in vara shi am decis sa fie definitv , avand in vedere ca Roamania , asa cum e , este tara mea natala pana la urma urmei shi se ridica incet incet. Cum bine ai spus si tu , Spania in acest moment e mai penibila ca Romania, si nu te contrazic , vad lucrurile asemanator... In legatura cu schimbarea , e destul de greu , eram obisnuit sa ma distrez zi de zi shi sa ies los findes cu prietenii etc, iar acum in tzara aproape ca nu cunosc pe nimeni , iar cei putin care ii cunosc nu mai sunt cum au fost.. evident si eu m-am schimbat ...
Intr-un final merg innainte si incepe sa imi palca Romania dupa aproape 5 ani de zile de absenta...

Nu imi spune de prieteni sincer am fost in Februarie acasa si am vazut ce fel de prieteni mai am...
Acuma vreau de sarbatori sa vin doar in vacanta de moment dar sincer nici nu spun la nimeni ca ma duc si nici nu merg in Timisoara raman in Brasov 2-3 saptamani.
Acuma vad ca a mai revenit firma unde lucrez eu sincer patronul e tot timisoarean de al meu si are pe cineva mare in spate si o duce foarte bine.
Plm are in spate pe fostul primar din Muxamiel (alicante) si fostul director de la banca Cam pe toata spania, si multi alti mari din spania sa lipit bine de cine trebuia si o duce bn ca dupa cum stii micile firme de constructi si imobiliare toate sunt in falimet.
Pe criza asta sa ai 40-60 muncitori totusi e ceva nu, si inca mai are nevoie...
Ce sa mai zic Prost sa fii Noroc sa Ai!
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll