d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > '' Black Hole '' > Ce Se Va Intampla?
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 770.00
Sep 11 2008 03:41am
Experimentul de azi din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor....
Member
Gold: 465.15
Sep 11 2008 04:21am
Quote (MrDjBthu @ Thu, 11 Sep 2008, 10:49)
nu au cum sa-l faca pe Mini Me cry3.gif

oricum sunt legi care pedepsesc ceea ce ziceti voi, nu trebuie sa fie niste porunci , sau cel putin eu nu cred ca lumea nu fura pt ca asa e scris in biblie, ci pt ca merg la puscarie dupa.

si aia care pazesc puscaria? aia care fac legile? nu fura? smile.gif)

later edit: aia care ne conduc tara nu fura? laugh.gif

This post was edited by rusclaudiualin on Sep 11 2008 04:21am
Member
Gold: 5,104.00
Sep 11 2008 07:07am
Quote (rusclaudiualin @ Wed, 10 Sep 2008, 22:40)
nici gand sfarsitul lumii. Pe mine altceva ma intriga. Daca experimentul reuseste si este dovedita teoria se vor darama toate podurile societatii trecutului si se va creea apocalipsa de maine.

Asta ar dovedi ca toate religiile nu isi au rostul, fiecare edificiu crestin isi va gasi golul.

De ce spun apocalipsa de maine? Pentru ca oamenii au crescut intotdeauna dupa un principiu al creatiei zeiesti. Daca se dovedeste ca Dumnezeu a fost doar un concept unde or sa fie poruncile?

de ce sa iubesc pe aproapele meu? de ce sa nu fur? de ce sa nu ucid? intelegeti?

se va creea prilejul distrugerii umane... prin evolutia la o societate udne disciplina nu isi are rostul.

Adica, tu crezi in Dumnezeu acu` ?

Putem face o plimbare de amiaza tarzie prin teoria idealist-obiectivă a Ideilor, lansata - in caz ca nu era self-sufficient- de platon. Divinitatea nu este decat o idee neschimbatoare, buna si reprezentativa pentru bine. Putem completa ca fiind o teama de necunoscutul intangibil, de nonexistenta, de ceea ce "nu este" chiar daca "pare a fi"

God is overrated. But it has good publicity biggrin.gif
rofl.gif

Quote (rusclaudiualin @ Thu, 11 Sep 2008, 08:37)
Punem omul fata in fata cu adevarul. Pana acum am trait cu dorinta, speranta, increderea ca dincolo de moarte vom trai in pace si dragoste.... Omul numea acest lucru speranta

Ganditi-va ca daca se va descoperi adevarata si misterioasa temelie a universului omul nu va mai avea speranta... Pentru ce sa traim stiind ca totul dupa moarte e nimic?

Pentru ce sa nu fur si sa nu fac bani ca sa ma simt bine intr-o viata pe care daca nu o traiesc sunt un idiot?
Logic.

Acum nush cum ganditi voi dar daca trecem prin viata ca prin branza negandindu-ne la lucruri ca acestea atunci chiar ca nu ne folosim creierul deloc + ca experimentul va fi facut public...

Iar daca se va dori musamalizarea acestuia vor trebui omorati toti care au participat la el pt. ca omul nu poate tine secrete ca acesta.

Pentru ca apriori exista valori morale, trecand de laicizarea termenului in genere "religie".

Exista un sistem de valori si prejudecati ale societatii, impuse prin fel de feluri de legi. In fapt, spiritul liber si libertatea individului sunt restranse pe zi ce trece, se vorbeste de libertati intangibile, fictive, dulci si amagitoare, aducatoare de satisfactii nemasurabile, cu rezonanta specifica unor povesti de Ispirescu, pentru copii sub 7 ani.

Quote (Taiko @ Thu, 11 Sep 2008, 01:31)
heh . zeitgeist smile.gif

e bunicel , l-am vazut acu ceva vreme si pare-se ca are otzara de dreptate . dpdv religios nu poti lua nimic ca fiind "sigur", pentru ca si biblia a fost scrisa de oameni , care stim cum sunt . se stie ce tipuri de clerici au fost de-alungul istoriei , killeri mai mari decat criminalii in serie de-acuma , am avut si-un papa femeie , s-au vandut indulgente , deci na.. moralitatea bisericii nu era cea mai "curata" . si sa nu uitam ca acestia sunt cei care au dat mai departe biblia si au "ajustat " anumite lucruri pentru a fi conforme cu realitatile vremii de-atunci .

DAR biserica a avut un MARE rol in inchegarea comunitatilor si instruirea lor .asta e un + din partea mea pt biserica . dar cam atat .. smile.gif

Primu` lucru in business : Protejeaza`ti investitia.

Doar nu crezi ca factoru` uman i`a determinat pe ei la un asemenea comportament altruist.

Da si ti se va da...etc..

This post was edited by B4al on Sep 11 2008 07:26am
Member
Gold: 8.43
Sep 11 2008 08:34am
Pics:

and

Funny, ha?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 11 2008 09:03am
a dat la OTV ca au fost cobai umani la experiment, si a fost intrerupt experimentu din cauza lor: voiau sa omoare pe oricine, si ulterior au spus ca fiecare celula din ei vibra si le era o frica de orice particula din aer, timp de 15 minute au vrut sa omoare pe oricine
Member
Gold: 53,809.25
Sep 11 2008 10:59am
Quote (rusclaudiualin @ Wed, 10 Sep 2008, 23:40)
nici gand sfarsitul lumii. Pe mine altceva ma intriga. Daca experimentul reuseste si este dovedita teoria se vor darama toate podurile societatii trecutului si se va creea apocalipsa de maine.

Asta ar dovedi ca toate religiile nu isi au rostul, fiecare edificiu crestin isi va gasi golul.

De ce spun apocalipsa de maine? Pentru ca oamenii au crescut intotdeauna dupa un principiu al creatiei zeiesti. Daca se dovedeste ca Dumnezeu a fost doar un concept unde or sa fie poruncile?

de ce sa iubesc pe aproapele meu? de ce sa nu fur? de ce sa nu ucid? intelegeti?

se va creea prilejul distrugerii umane... prin evolutia la o societate udne disciplina nu isi are rostul.

mai pe scurt evul mediu mai evoluat.

Cat despre experiment, mai bine l-ar face pe alta planeta daca tot vor sa moara.
Member
Gold: 465.15
Sep 11 2008 11:16am
Quote (the_rest @ Thu, 11 Sep 2008, 17:03)
a dat la OTV ca au fost cobai umani la experiment, si a fost intrerupt experimentu din cauza lor: voiau sa omoare pe oricine, si ulterior au spus ca fiecare celula din ei vibra si le era o frica de orice particula din aer, timp de 15 minute au vrut sa omoare pe oricine

tu si pe Magda o mai crezi ca e virgina laugh.gif

ma pis pe otv-ul lor cea mai de rahat televiziune.
Member
Gold: 2.60
Sep 11 2008 12:19pm
Quote (Alexandru @ Thu, Sep 11 2008, 06:59pm)
mai pe scurt evul mediu mai evoluat.

Cat despre experiment, mai bine l-ar face pe alta planeta daca tot vor sa moara.

Asta am spus si eu dar nu au cum, deoarece pe alta planeta nu exista GRAVITATE ceea ce e foarte important.
Nush de ce au dat drumul la experiment ca ei nici nu pot Controla Masina aia, au si spus ca ei ''incearca'' pe parcurs mersul ei, ei nu au probato, nu stiu de ce este capabila chestia aia giganta ei sau dus la risk si exista posibilitatea de a nu putea controla.
Au avut si niste reclamati de la cele 2 mari puteri din lume si i-au ingnorat,dc?
Cele mari puteri care pot fii NASA si Area 51 daca ele nu sunt implicate in asa va dati seama ce iese nu?
De atatia ani de zile NASA se chinuie sa faca experimentul asta prin alte metode cu sateliti trimisi si etc etc si acuma au sarit astia repede si a bagat tot Globul Pamantesc la mijloc.
Cat despre sfarsitul Lumii nu stie nimeni sa zis ca va fii in 2000 dupaia sa nascut copilul ala si a spus ca vine, toate au fost niste falsuri cat despre biblie nu este nici una ceea adevarata singura adevarata ce este exista jos in Vatican in Biblioteca, daca nu stiati acolo in centrul acela din Vatican unde iese Papa la geam dedesubt este Biblioteca cu Istoria lumi ceea adevarata si nu poate intra nimeni acolo doar Papa si Cardinalii lui.
Acuma 2-3 ani cand sa gasit ultimul ''MANUSCRIS'' scris de mana lui Hristos de ce nu a dezvaluit nimik din ce spune in el si l-au ascuns acolo jos la ei?
Member
Gold: 5,584.00
Sep 11 2008 03:09pm
pentru ca daca s-ar afla adevarul , Biserica si-ar pierde rolul care-l are astazi , evident .

ideea e ca oamenii incep sa se descuie , si sa ceara tot mai multe informatii . asta duce la tot mai multe limitari a libertatilor individuale sub anmite pretexte .

Profetia mea : in 50-70 de ani , daca nu crapam de la LHC, o sa fie un sistem "Orwell-ian"
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll