d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Ne Calificam ?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 11,362.14
Aug 30 2008 01:10pm
Quote (b1dani @ Sat, 30 Aug 2008, 16:14)
suntem calificat ce dreq smile.gif

crezi tu ? la dat afara pe andone ! ;ROLF;
Member
Gold: 2.60
Sep 2 2008 06:48pm
CFR nu va trece e sigur Steau nush poate termina pe 3 sa mearga in UEFA, mai mult nush daca sunt sanse.mutu o sa isi dea mare interes sa bage vre 2-3 boabe la steaua acasa mai ales cu scandalul care e cu cei 75.000 euro de la becali cica pt ''droguri'' cum zice Becali...Vom Trai si vom vedea ce se intampla peste 2 saptamani...mingea e rotunda si cu putin norok cine stie.
Sarbi stau cu coada intre picioare dupa meciul care lau facut duminica deci cei care zic mai sus ca Poli nu e echipa mai bine tac...ei fac gresala doar ca ii bat pe Steaua,Rapid,Dinamo etc etc si iau bataie de la ultimele clasate (rezultatul final conteaza).Sincer nu am vazut meciul ca nu am avut cum aici prin tari straine dar am vazut pe la stiri ce mai vb lumea.Nu Prea mai au experienta ca nu au mai jucat de mult de vreo 15 ani si daca nu ma insel ultimul meci a fost cu Real Madrid sau Althletico Madrid dar is revin ei incet incet.Stiti vb aia incet incet se fabrica otetul si nu mai vb prostii pe aici ca nimeni nu se ataka, daca pierde pierde si asta este mai sunt multi ani inainte de Cl sau Uefa ca sigur nu au sanse nici o echipa din romania sa ia cupa deci e clar..la noi lipseste foarte mult fotbal si sa nu mai fie atata hotie.hai ca ma bag la somn mai am si eu vreo 5 ore si ma duc iara la munca, ca as avea de scris vreo 3-4 zile ca cam toti aveti gura mare dar defapt kaka tot wink.gif
Deci Forza POLI! tongue.gif si celalte ofc ca nu is rasist ca uni biggrin.gif
Viva Barcelona echipa mea a-2 tongue.gif rofl.gif

This post was edited by DanyTheDog on Sep 2 2008 07:00pm
Member
Gold: 3.00
Sep 3 2008 01:30am
Barcelona este echipa nr 1 si pt mine! biggrin.gif

Numai ca au inceput campionatul nasol sad.gif Dar este bine ca si Real a pierdut! biggrin.gif

Cand este vrb de echipele romanesti...nu o ajung ele sa castige CL sau Cupa Uefa in urmatorii 15 ani tongue.gif. Anul asta greu de crezut ca o sa treaca Steaua de grupe! Locul 3 si Cupa Uefa in primavara este un obiectiv mai modest si mai real! Despre CFR nu m-a exprim ca oricum ies ultimii in grupa!

Calitatea fotbalului romanesc de club in combinatie cu "straini" de mana a doua care joaca la cluburi nu au cum s-a faca performanta in Europa! Plus circul care este mereu pe tapet si care este intensificat de masmedia! Ziarele dau prea multa atentie ce spun conducatorii si alte persoane din fotbalul romanesc! Multa vorba si fotbal putin!

Ramane de vazut ce se intampla!

Oricum 7 echipe in Europa din Romania este o performanta! Dar la anum iar o s-a fie numa 3-4 echipe! tongue.gif

/Dec devil.gif

Member
Gold: 5,104.00
Sep 3 2008 03:02am
Quote (MrDjBthu @ Thu, 28 Aug 2008, 18:51)
nu stiu de ce dar ai uitat de CFR

nu doar steaua e acolo

si cred ca aia au sanse mai mari decat steaua

un ham ham tremurand...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 3 2008 04:07am
io mi-s din cluj si mi se rupe de cfr
Banned
Gold: 7.74
Sep 4 2008 06:09am
Steaua cred ca se poate califica dupa locul 2 , in schimb CFR nu cred ca poate mai mult de locul 3-4 . Insa depinde mult de forma de moment si de inspiratia antrenorului .
Member
Sep 4 2008 07:54am
Daca Steaua se califica....este o MINUNE! tongue.gif Dar asta este greu....dupa jocul echipei si valoare lotului! Sunt cativa jucatori care au valoare...dar nu este de ajuns in fotbalul de azi!
Rari sunt acei jucatori care pot hotara soarta unui meci singuri! Plus ca sun ti alti parametrii imprevizibili de exemplu: accidentari, forma jucatorilor, oboseala pt joaca o data la 3-4 zile, etc....

Sunt echipe care baga zeci si sute de milioane Euro si nu ies din grupele CL sau sa castige CL!

Un exemplu...Shatior a investit anul trecut 75 de milioane de Euro...si ce a facut? Nu s-a calificat...

Alt exemplu este Chelsea...Abramovich a pompat cred ca 2 miliarde de Euro pana acuma! Bun a castigat campionatul in Anglia de 2 ori si a ajuns in finala! Dar sa castige CL nu au reusit!

Totusi ramane de vazut...dar daca Steaua iese pe locul 3...este bine! Daca trec de grupe...o performantza impresionanta!

Mi se pare aberant cand patronul si oameni din administratia clubului Steaua dau tot felul de declaratii imbecile...de genul ca se califica si ca pot castiga CL...aceste declaratii sunt numai combustibil pt masmedia...ca sa aiba si ei ce sa discute la diferite talkshowuri si sa aiba rating...

/Dec devil.gif

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 4 2008 08:05am
echipele romanesti nu sunt in stare de nimica la nivel european. inclusiv nationala, ati vazut ca a facut egaluri si a ratat 11 metri si i-a batut olanda mar.
la chelsea am auzit ca a vandut-o abramovici cu 600 milioane de euro, ce fain ca a bagat banii creca a scos si profit.
Member
Sep 4 2008 08:10am
Mai au ele succes...echipele romanesti...din cand in cand...dar nu sunt acolo mereu...

Nationala...nu stiu ce au facut in meciul cu Olanda....Parca juca Steua cu Boro dupa minutul 25! Asa a fost jocul!

inca odata un antrenor roman nu a dat dovada de cunostinte de antrenator! Astea trebuie sa le ai la momente critice! Cum a fost meciul cu Olanda!

Dar si jucatorii nu stiu ce au facut! Parca erau blocati! Nu jucau nimic! Inca o data sindromul Stelei la Boro acasa!

Singur meci in care Romania a jucat fotbal cu adevarat a fost in 94! Romania - Argentina! Este cel mai bum meci al nationalei de cand ma stiu eu! ALA DA MECI!!!

Nu cred eu ca Abramovici vinde Chelsea....

Ii trebuie si lui Imagine in afara Rusiei wink.gif

/Dec devil.gif
Banned
Gold: 7.74
Sep 4 2008 10:08am
Quote (the_rest @ Thu, Sep 4 2008, 02:05pm)
echipele romanesti nu sunt in stare de nimica la nivel european. inclusiv nationala, ati vazut ca a facut egaluri si a ratat 11 metri si i-a batut olanda mar.
la chelsea am auzit ca a vandut-o abramovici cu 600 milioane de euro, ce fain ca a bagat banii creca a scos si profit.

Profit in mod sigur nu a facut pt ca a bagat in jur de 1,5 miliarde euro in echipa si nici nu cred ca pleaca de la Chelsea pana nu castiga UEFA Champions League .
Apropo ce spuneti de cazul Timisoara - Zambon ? Neplacuta situatie pt banateni , pot ajunge chiar sa fie exclusi din campionat daca nu isi schimba culorile si numele in maximum 10zile .
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll