Eu vrea sa iti zic ca cel mai bun mod de a face level e asta ->
Ca mage mergi pe fire pana la level 30-40 si apoi la un mage trainer te treci pe zero ca sa treci pe frost.
Its zic asta deoarece eu mage joc ^^ si am facut level foarte usor pana la level 35 pe fire.
Ca blood elf stai in silvermoon si apoi in ghostlands ca sa faci questul " Traitor's destruction" . Parerea mea e ca acest quest e foarte important deoarece iti iei un staff bun care te tine pana mai tarziu + ca e si questul cu Luzan care iti da un inel decent cu + 3 inteligence

O sa ajungi sigur pe la level 18-19 in Ghostlands apoi te duci in The barens / camp tarujo si faci questurile
Dup-aia mergi in stonetalon mountains si fa questurile. Tot aici intri in spider lairs si gasesti spider silk ca sa iti faci " spidersilk boots" cu tailoring. Mai trebuie doar sa cumperi doua iradescent pearls de la AH.
Pe la level 22-23 o sa termini cu Stonetalon si mergi in Camp Tarujo si te indrepti catre South Barens unde sunt cateva questuri. Sa iei si questul cu spider eggs din crossroads cand pleci acolo

O sa ajungi la the great lift si o sa incepi sa faci questurile din Thousend Needles pana pe la level 27, 28
Apoi zbori iar in Stonetalon pentru questurile mai grele si revii la level 31 in Freewind POst ( Thousend Needles ) ca sa te duci la Thousend Needls - The simmering isles
La level 33 vei putea sa faci prin tailoring The robe of Power. Ca iteme axeaza-te pe inteligence + stamina.
Crede-ma pe fire rupi tot chiar daca iti trebuie mai multa mana. Te vei obisnui cu faptul ca trebuie sa conjuri apa si mancare

Nu uita la level 20 sa te duci in undercity sa inveti vraja : teleport to undercity
Bafta.