Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 11:45pm)
du-i la scoala si invata-i sa vorbeasca, nu e nici un guild wars aci, doar o guilda de agramati si inapti , cum bine zicea tibi, care nu sunt capabili sa se exprime decat injurand.
ai sa vezi acest lucru daca te uiti prin forum la ce au postat ei si bine-inteles la posturile ce-l vor urma pe acesta.
acuma deja incepi sa ma disperi si tu pana la culme,ca taci odata mah si nu mai posta nimika ca tu cu posturile tale ii jignesti pe toti si de aia nimeni nu se opreste...taci odata si vezi-ti de ale tale ca vezi ca si daeye ii mai prost da stai linistit ca ii dau io vreo 2 basti peste cap din cauza lui o inceput toata chestia asta....nici io nu te plac stai linistit dar macar nu fac spam aici numa ca sa fac posturi....terminati odata cu prostiile astea de copii mici...si cel care are dreptate de aici e Taiko
am inteles ca razvan te cheama daca nu gresesc...tin sa te anunt ca prea mult ii speli fundu cu limba la tibi aka b4al....vezi-ti de treaba ta si nu mai posta daca vezi ca astia nu se opresc...si tu mai vb de "coborat la nivelul lor"...apoi tu ce faci cu fazele astea
atat am avut de zis
Dutzu
P.S. daeye aka nick daca mai postezi dupa mine +1 si de alea numa sa faci posturi nush ce iti fac cand te prind
This post was edited by lord_of_war on Jan 15 2008 02:39am