d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cum O Mai Ducetzi Fratzilor ? :)
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 14 2008 03:51am
Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 09:38am)
nene, stai calm, ca o iei pe aratura.
nimeni de aici nu se da intelectual.sincer nici nu as vrea sa fiu unu, avand in vedere cum o duc intelectualii in romania.
doar pentru simplu fapt ca am terminat un liceu si sunt la o facultate, si ca sunt capabil sa ma exprim logic, aducand argumente in discutie si fara a injura, nu inseamna ca sunt intelectual.
dar zi-mi si mie ce pot sa astept de la unu ca tine ? tu vezi ce scrii ? " ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "
adevaru e ca iti trebe multa minte pt o treaba ca asta nu ? sunteti in stare si de alte treburi in afara de asa ceva? ca sincer lumea de pe aici nu prea crede asta.... si nici eu de altfel....

Nici macar nu merita bagate in seama astfel de remarci smile.gif Nu le da atentia pe care si-o doresc biggrin.gif
Member
Jan 14 2008 03:52am

anume persoane nu stiu sa renunte la unele chesti fara nici un haz ...

Bommel sau Andrei dc nu stergeti topicurile astea fara folos

nu vedeti ca lumea aici se cearta numa pt a face posturi..

This post was edited by GriffonsEye on Jan 14 2008 03:52am
Member
Warn: 20%
Jan 14 2008 04:01am
Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 09:38am)
nene, stai calm, ca o iei pe aratura.
nimeni de aici nu se da intelectual.sincer nici nu as vrea sa fiu unu, avand in vedere cum o duc intelectualii in romania.
doar pentru simplu fapt ca am terminat un liceu si sunt la o facultate, si ca sunt capabil sa ma exprim logic, aducand argumente in discutie si fara a injura, nu inseamna ca sunt intelectual.
dar zi-mi si mie ce pot sa astept de la unu ca tine ? tu vezi ce scrii ?  " ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "
adevaru e ca iti trebe multa minte pt o treaba ca asta nu ? sunteti in stare si de alte treburi in afara de asa ceva? ca sincer lumea de pe aici nu prea crede asta.... si nici eu de altfel....

ba muie te doare ceva ? "" ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "" dak esti la faculta si nici atata nu stii asa ca stai jos ca nu am nik nu nimeni doar ca vreau sa se exprime

pt ca eu nu am inceput sa injur pe toti si sa ma iau de toti !!!

asa ca Lasa-ma in pace k ?
Member
Gold: 1,034.21
Jan 14 2008 04:10am
Quote (b1dani @ Mon, 14 Jan 2008, 12:01)
ba muie te doare ceva ? "" ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "" dak esti la faculta si nici atata nu stii asa ca stai jos ca nu am nik nu nimeni doar ca vreau sa se exprime

pt ca eu nu am inceput sa injur pe toti si sa ma iau de toti !!!

asa ca Lasa-ma in pace k ?

exprimare impecabila rofl.gif
poate vre-un amic de-al tau care te intelege imi spune si mie ce vrei sa zici....
Member
Jan 14 2008 04:17am
Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 10:10am)
exprimare impecabila rofl.gif
poate vre-un amic de-al tau care te intelege imi spune si mie ce vrei sa zici....

Razvane cred ca iar o sa ajungem sa postam prin blogs huh.gif cum era inainte de subforum ... pacat sad.gif
Exista posibilitatea ca acest subforum sa dispara asa cum a aparut .
Member
Jan 14 2008 05:33am
Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 08:37am)
asa ca sa stii si tu romana cat de cat:
mama ta icon_pointr.gif maica-ta icon_pointr.gif ma-ta
grammar 101 (asta inseamna gramatica elementara, dar in limba engleza, ie o iezpresie, ca sa inteleaga si sufletelu tau, manca-te-ar mama (adica ma-ta) de copchil betut in cap)

ti-am zis eu bah baiatule ca tu eshti unul dintre cei mai inteligenti din tara asta mah...ar trebuie sa iti de-a ceva premii si sa te faca presedinte ca prin limbajul de student......ahhh ma scuzati domnu' .... noi nu avem voie sa vb cu cei ca dumneavoastra din clasa superioara....bah baiatule dupa cum am mai zis tu nu impresionezi pe nimeni folosind cuvinte atat de sofisticate ca doar poti sa vb si cu cuvinte normale....fara sa folosesti cuvinte de pe ciuha (de la tzara) ca te intelege lumea si folosind cuv normale ca nu numai tu umbli la scoala..pardon domnu'...faculta
si inca ceva manca-te-ar mata pe tine bah baiatule
Member
Jan 14 2008 05:36am
Quote (lord_of_war @ Mon, 14 Jan 2008, 13:33)
ti-am zis eu bah baiatule ca tu eshti unul dintre cei mai inteligenti din tara asta mah...ar trebuie sa iti de-a ceva premii si sa te faca presedinte ca prin limbajul de student......ahhh ma scuzati domnu' .... noi nu avem voie sa vb cu cei ca dumneavoastra din clasa superioara....bah baiatule dupa cum am mai zis tu nu impresionezi pe nimeni folosind cuvinte atat de sofisticate ca doar poti sa vb si cu cuvinte normale....fara sa folosesti cuvinte de pe ciuha (de la tzara) ca te intelege lumea si folosind cuv normale ca nu numai tu umbli la scoala..pardon domnu'...faculta

MrDjBthu ,

nu o lua in nume de rau , iamio in gura
( nu ma intereseaza daca nu am scris corect wink.gif )

This post was edited by GriffonsEye on Jan 14 2008 05:43am
Member
Gold: 1,034.21
Jan 14 2008 05:41am

tot nu intelegi, cuvintele mele nu sunt sofisticate, sunt normale rofl.gif
dar daca tie ti se par sofisticate happy.gif
laugh.gif rofl.gif laugh.gif
Member
Gold: 5,104.00
Jan 14 2008 07:18am

Inteligenta n`are catusi de putin d`a face cu fluxu` lexical si gramatical. Agramatul exista din simplu fapt ca e un ignorant total.
Jubilezi in gratuitate, si te lasi manat de aporii trufase biggrin.gif

Quote (GriffonsEye @ Mon, 14 Jan 2008, 13:36)
MrDjBthu ,

nu o lua in nume de rau , iamio in gura
( nu ma intereseaza daca nu am scris corect wink.gif )

Cu cugetari din astea, te dau afara din gradinita.
Fa pasu` la grupa mare.
Banned
Gold: 0.75
Jan 14 2008 01:03pm
Mjrb zloboz la tava cum te cheama daca pun mana pe tine fututi pe mumata in ass smile.gif)
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll