d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > *** Atentie Cu Cine Vorbiti Pe Jsp Sau Bnet *** > Daca Este Posibil Se Va Intampla Odata
Prev1234510Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 5 2007 03:21pm
Quote (DanyTheDog @ Mon, Nov 5 2007, 09:08pm)
aseara a intrat cu acc  FloKing si Ok_
cica sa imi traga mie tzeapa si lui  jhonny biggrin.gif

ce-ar fii sa-i facem o petrecere d bun venit?
pardon..d bine-ai intrat in cocalarworld....
cred k Adi voia a zica intr-un post precedent..cocksucker..da el e prea simtit..
uite k io nu..m-am saturat d copiii conceputi la betie sau din lipsa d ocupatie in transeele din Vietnam...

This post was edited by Arx_X on Nov 5 2007 03:21pm
Member
Gold: 0.50
Nov 6 2007 11:44am
daca stiti unde e pm me too
Member
Gold: 17,707.00
Nov 6 2007 02:26pm
Quote (DanyTheDog @ Mon, 5 Nov 2007, 23:08)
aseara a intrat cu acc  FloKing si Ok_
cica sa imi traga mie tzeapa si lui  jhonny biggrin.gif

DAAA??

OMG ce retardat !

dar...bine ca nu mai pacaleste pe nimeni 8)

ce idiotenie>>cand am incercat floking nu era disponibil>.si la amaratul asta este>> omg !

oricum cred ca stiti toti pe aici>> eu nu cer la nimeni nici un pass !!>>ca le stiu pe toate tongue.gif

pacat de reclama pe care ne-o fac unii...
Member
Gold: 2.60
Nov 6 2007 06:28pm
nu prea cred sa fi tzapuit pe nimeni dintre noi
eventual pe astia noi
cred ca e un loked/scammer de pe aici care mai stie depre noi
si e cam disperat la cerera passului nu cred ca mada sau pe cine imita ala ar fi asa de disperati la cererea unui pass rofl.gif

This post was edited by DanyTheDog on Nov 6 2007 06:33pm
Member
Gold: 1,034.21
Nov 7 2007 05:10am
da a fost chiar tare faza, eram pe chat si vad pe unu cu char numit floryyy si nu stiam cine e. cand dau sa vad contu era floking sau ceva in genu ala.
m-am prins instant cine e si l-am bagat in seama. atata i-a trebuit omului si a si inceput ca nene hai sa-mi dai si mie contu tau. sa facem schimb de conturi. laugh.gif
m-am distrat putin cu tampitu dupa care i-am zis clar sa se duca dracului ca e praf.
Retired Moderator
Nov 7 2007 06:57am
cry3.gif ai uitat sa-i zici..dupa c merge req ..sa ne zica adresa sa mai trimitem cativa..k mai sunt copii facuti in eprubeta..atat p jsp cat si bnet

dak stau sa ma gandesc mai bine..n-ai procedat corect trimitandu-l la dreq..k se baga mai rau 8in Diablo wink.gif ...p HELL ...pooat asa s-a si apucat d d2..cine stie rofl.gif
Retired Moderator
Nov 7 2007 11:26am
tocmai am avut "placerea" sa vb cu ratatul respectiv...
si-o facut char d hc... dany-thegod rofl.gif
si ..s-o cam crizat k ..l-am lasat sa astepte...i-am zis k mai fac ceva mf cu soarca..k e ceea c mi-o cerut..
si apoi ...k sa-l fierb mai rau..i-am zis k am si coa 2 sox 2 @ from perf..si un tyrael d ieri..si atunci o inceput show-ul
faze d genu "uite-l k se face k nu vede ce-i scriu" "ne t credeam asa" si faze
si i-am inchis gura la final..cand i-am zis..mah dany..da u ai acc si pass la soarca asta..d c ma tot intrebi..si s-o tras p fese rofl.gif ..copil din jet...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 8 2007 03:36pm

fain, ar trebui sa incep si eu sa fac dinastea.
Member
Gold: 2.60
Nov 8 2007 04:47pm
Quote (Arx_X @ Wed, Nov 7 2007, 07:26pm)
tocmai am avut "placerea" sa vb cu ratatul respectiv...
si-o facut char d hc... dany-thegod rofl.gif
si ..s-o cam crizat k ..l-am lasat sa astepte...i-am zis k mai fac ceva mf cu soarca..k e ceea c mi-o cerut..
si apoi ...k sa-l fierb mai rau..i-am zis k am si coa 2 sox 2 @ from perf..si un tyrael d ieri..si atunci o inceput show-ul
faze d genu "uite-l k se face k nu vede ce-i scriu" "ne t credeam asa" si faze
si i-am inchis gura la final..cand i-am zis..mah dany..da u ai acc si pass la soarca asta..d c ma tot intrebi..si s-o tras p fese rofl.gif ..copil din jet...

asta chiar e retardat rau....

Arx acu mai urmeaza acc tau sa fie ''clonat'' si cam is gata toti biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
Nov 8 2007 04:48pm
In fine eu sunt tazar scamming ba4l and mura-. ladderul trecut in fine eu nu mai joc pe europa atm @ gamespace puteti verifica insa prostul care se da "tazar" este un copil retardat, analfabet, si poate chiar sub 18 ani este din alexandria atat stiu. a avut acces la acc tazar-nwa datorita prostiei mele de a pune mailul de la acc acelashi q idul de ym.
In fine incercati si aflati ce si cum si punetil sa va trimita pm sau ceva @d2jsp
sau mai simplu faceti rost de un admin si punetil sa dea /finger pe acc tazar_i si pe tazar-nwa is not same ip, is not same town
mada ma stie personal.
daca tot asta credeti nu imi pasa pt ca eu nu joc pe europa daca observati 0.00gold am recurs la metoda asta pentru ca deja era un stres mult prea mare toata lumea ma intreba ce ai facut vezi ca ala imi era tov sa ii dai back bla bla
ma gasiti in rahova/sebastian in cazu in care vreti sa ieshim la un suc
si + ar trebui sa fiti mai atenti
pe gamespace a fost banata toata alexandria din cauza pustilor astia o_O permanent
daca vreti sa dati de mine aveti gs.dimorphic.net username: TaZaR sunt moderator acolo forumu oficial al gamespace-ului

aici aveti un print cand tocmai vorbeam cu mada si restul despre problema asta. Eram cu charul lanchandan
http://img221.imageshack.us/my.php?image=screenshot020sy3.jpg

This post was edited by Pra[E]toR on Nov 8 2007 04:58pm
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234510Next
Closed New Topic New Poll