Quote (Carina @ 12 Aug 2010 17:45)
Doamne ce om retardat:| [x] stere=Fratele meu , dar sunteti atat de inapti inca nu am ce sa ma astept de la voi:)
Quote (un pretenar pe limba ta.)
Pentru toti mucosii gen asta mica de deasupra :
Era o vorba de zicea ca toti romanii se pricep la fotbal,eh acu toata lumea e critic si-si exprima parerea la modul :"eu stie de toate sa moara fapta mea,ca`s baietash".
". Inca nu stiti cati muci aveti in nas si va dati mari.Mi`e sila deja de procentul ala de cretini cu miros de aqua di gio,de toale ieftine cu sigla de h`armani,de rapciugile de`s rupti in cur cu harfe de borfasi...incultura si prostie...culmea e,ca o sa fiti la fel si peste 10-15 ani,aceleasi harfe ,aceleasi toale de naspet srl ,aceleasi tipuri de comunicare/manifestare. Toti belitii de au c`o clasa mai mult ca trenu se dau "dastepti".Mai mult de 80% Sunteti Doar Niste Ratati cu Lant si Fitze de Bagabonti,si cand tipa unu la voi fugiti de mancati pamantul. Puneti dracu` mana,invatati,munciti si mai lasati golania de 2 lei ca dex`ul din creierul vostru e gol.Mai cititi prin ziare ce pot sa scrie cretinii astia la bacalaureat,astia generatia a noua,noul nivel de boi inculti,astia nascuta dupa 90,daca`n astia ne e speranta si viitorul,inseamna ca ne meritam soarta.Ciocu mic si joc de glezne,ca asa ati ajuns in "criza".
Cata straduinta sa`mi arati ca in fond esti exact asa cum am presupus ca esti, adica nimeni si nimic.
Felicitari.