d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Banc :) > Poate Il Stiti Dar Mie Mi Se Pare Tare
Prev191011121331Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2,001.95
Sep 28 2010 07:31am
Vine soţul acasă şi-şi întreabă nevasta:
- Ce ai face dacă aş câştiga la Loto?
- Aş lua jumătate şi te-aş părăsi, răspunde soţia.
- Perfect, spune soţul. Am câştigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari!
Member
Gold: 20.00
Sep 28 2010 08:20am
Vine sotul acasa beat, se pune la masa, da cu pumnul in masa si intreaba :
-Cine e seful in casa ?
La care primeste o palma peste cap de la sotie. Acesta suparat ii spune :
-Da ce ? Nici sa intreb n-am voie ?
Member
Gold: 0.00
Sep 28 2010 09:56am
Quote (davidthebest @ 28 Sep 2010 14:20)
Vine sotul acasa beat, se pune la masa, da cu pumnul in masa si intreaba :
-Cine e seful in casa ?
La care primeste o palma peste cap de la sotie. Acesta suparat ii spune :
-Da ce ? Nici sa intreb n-am voie ?

marfa asta :lol:
nu am mai pus niciun banc ca nu prea am mai primit nimic misto nici eu, doar d-alea rasuflate :)
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Sep 28 2010 11:36am
AM RAS CU LACRIMI !

TIPURI DE CACAT

1.Cacatul fantoma:
Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hartia igienica dar in WC nu este nici urma de cacat. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci cand a fost auzit cazand in apa din WC...

2.Cacatul teflon:
Vine matasos si moale ca nici nu iti dai seama. Pe hartia igienica nu sunt urme de cacat. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti in WC...

3.Cacatul cauciucat:
Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. Te stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este inca curat. Trebuie sa iti bagi hartie igienica in chiloti pentru a nu-i umple de cacat.

4.Cacatul cu aprindere intarziata:
Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat in picioare... cand vine tura urmatoare...

5.Cacatul sarpe:
Alunecos de grosimea degetului mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetri. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "cacat Torpedo"...

6.Cacatul pluta:
Mai este cunoscut si sub numele de "inotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste inca in WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai in propria locuinta nu...

7.Cacatul dorinta:
Parca ai avea furici in intestine. Transpiri, te basesti, faci totul... in afara de a te caca... apare de obicei la petreceri cand te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp indelungat.

8.Cacatul buci-umede:
Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi inclinat astfel incat iti umezeste bucile curului... Cel mai rau la aceasta specie de cacat este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau cacat...

9.Cacatul "bloc de ciment":
Mai este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai inceput sa-l faci iti doresti din tot sufletul sa iti fi facut in prealabil o anestezie locala.

10.Cacatul King Kong:
Mai este cunoscut si sub numele de "cacat elefant". Este asa de mare incat refuza sa dispara in canalizare inainte de a fi maruntit (se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apre decat atunci cand te afli intr-un WC strain.

11.Cacatul hemoragie-craniana-interna:
Aceasta forma de cacat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi indelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.

12.Cacatul bere:
Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspandite forme de cacat. Apare in ziua urmatoare noptii de dinainte. In mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele inseala. WC-ul este stropit cu el de sus pana jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi imprastiat in atatea directii. Dupa aceea observi ca hartia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai in WC-uri straine.
Member
Gold: Locked
Sep 28 2010 11:48am
Quote (MiniMod @ Sep 28 2010 05:36pm)
AM RAS CU LACRIMI !

TIPURI DE CACAT

1.Cacatul fantoma:
Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hartia igienica dar in WC nu este nici urma de cacat. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci cand a fost auzit cazand in apa din WC...

2.Cacatul teflon:
Vine matasos si moale ca nici nu iti dai seama. Pe hartia igienica nu sunt urme de cacat. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti in WC...

3.Cacatul cauciucat:
Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. Te stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este inca curat. Trebuie sa iti bagi hartie igienica in chiloti pentru a nu-i umple de cacat.

Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat in picioare... cand vine tura urmatoare...

5.Cacatul sarpe:
Alunecos de grosimea degetului mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetri. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "cacat Torpedo"...

6.Cacatul pluta:
Mai este cunoscut si sub numele de "inotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste inca in WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai in propria locuinta nu...

7.Cacatul dorinta:
Parca ai avea furici in intestine. Transpiri, te basesti, faci totul... in afara de a te caca... apare de obicei la petreceri cand te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp indelungat.

8.Cacatul buci-umede:
Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi inclinat astfel incat iti umezeste bucile curului... Cel mai rau la aceasta specie de cacat este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau cacat...

Mai este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai inceput sa-l faci iti doresti din tot sufletul sa iti fi facut in prealabil o anestezie locala.

10.Cacatul King Kong:
Mai este cunoscut si sub numele de "cacat elefant". Este asa de mare incat refuza sa dispara in canalizare inainte de a fi maruntit (se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apre decat atunci cand te afli intr-un WC strain.

Aceasta forma de cacat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi indelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.

12.Cacatul bere:
Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspandite forme de cacat. Apare in ziua urmatoare noptii de dinainte. In mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele inseala. WC-ul este stropit cu el de sus pana jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi imprastiat in atatea directii. Dupa aceea observi ca hartia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai in WC-uri straine.

cel mai tare :lol:
Member
Gold: 0.00
Sep 28 2010 01:50pm
gigi in biserica,se aude o voce:
-Gigi,Gigi!Gigiine-i!Sunt eu,IIsus!
-Si ce vrei de la mine?
-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!GiGi se ridica si-i scoate cuiul de la mana dreapta.se intoarce la locul lui,se aude iarasi vocea:Gigi,scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!
Atunci,Gigi se ridica si ii scoate si cuiul de la mana stanga,iar Iisus in acel moment,batand din palme Pleaca din Ghencea!Becali!Pleaca din Ghencea!

plm, caterinca :lol:
Member
Gold: 2,001.95
Sep 28 2010 02:36pm
Quote (MiniMod @ Sep 28 2010 08:36pm)
AM RAS CU LACRIMI !

TIPURI DE CACAT

1.Cacatul fantoma:

2.Cacatul teflon:

3.Cacatul cauciucat:

5.Cacatul sarpe:

6.Cacatul pluta:

7.Cacatul dorinta:

8.Cacatul buci-umede:

10.Cacatul King Kong:

12.Cacatul bere:

omg nu mai pot de ras
dupa ce ca de 2 zile imi iese maseaua de minte si mor de durere de zici ca trece avion peste falca mea am mai citit si astea si am ras acuma plang de durere

This post was edited by seby_2007 on Sep 28 2010 02:39pm
Member
Gold: 1,160.41
Oct 1 2010 12:10am
În timpul unui curs, profesorul i se adresează unuia dintre studenți:
- Te rog să-l trezești pe colegul tău!
Studentul:
- Treziți-l dumnevoastră, că dumneavoastră l-ați adormit!
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Oct 2 2010 05:09am
Scufita rosie:
- Bunico, de ce ai ochii asa mari?
- Bunico, de ce ai urechile asa mari?
- Bunico, de ce ai dintii asa mari?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 2 2010 05:49am
Quote (MiniMod @ 2 Oct 2010 14:09)
Scufita rosie:
- Bunico, de ce ai ochii asa mari?
- Bunico, de ce ai urechile asa mari?
- Bunico, de ce ai dintii asa mari?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta!

ok.

This post was edited by the_rest on Oct 2 2010 05:49am
Go Back To Romanian Topic List
Prev191011121331Next
Closed New Topic New Poll