d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Noroc
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 13 2013 08:24am
Quote (leXu @ 13 Dec 2013 00:52)
pff .. ai ce vedea.. si inca prea multe...

1 sate si orase medievale genu Sighisoara si Sibiu care-s de fapt niste cacaturi pe langa ce este in Cehia
2 castele si biserici care de fapt sunt niste cacaturi pe langa ce este in Germania
3 case taranesti cu satu romanesc care de fapt ii un cacat pe langa satu taranesc din Italia
4 statiuni la munte si cabane si trasee care de fapt sunt niste cacaturi pe langa ce este in Austria si Elvetia
5 statiuni la mare care de fapt stim cu totii: sunt niste cacaturi pe langa Grecia si Spania si Turcia, dar cu cacat la propriu, in apa, ca hotelurile nu au tzeava de canalizare pre lunga in mare

This post was edited by the_rest on Dec 13 2013 08:31am
Member
Gold: 121.00
Dec 13 2013 11:17am
Quote (ofthevoid @ 13 Dec 2013 05:54)
Eu asa vin sa mai primbl cu dumnesioarele mam cam saturat de oile aeste americane :D

vino ca le plac banii maxim
Member
Gold: 5.25
Dec 16 2013 11:00am
Quote (leXu @ Dec 12 2013 11:52pm)
pff .. ai ce vedea.. si inca prea multe...

in sfarsit a zis si vali ceva razonabil.
Member
Gold: 287.00
Dec 16 2013 02:55pm
Quote (the_rest @ 13 Dec 2013 15:24)
1 sate si orase medievale genu Sighisoara si Sibiu care-s de fapt niste cacaturi pe langa ce este in Cehia
2 castele si biserici care de fapt sunt niste cacaturi pe langa ce este in Germania
3 case taranesti cu satu romanesc care de fapt ii un cacat pe langa satu taranesc din Italia
4 statiuni la munte si cabane si trasee care de fapt sunt niste cacaturi pe langa ce este in Austria si Elvetia
5 statiuni la mare care de fapt stim cu totii: sunt niste cacaturi pe langa Grecia si Spania si Turcia, dar cu cacat la propriu, in apa, ca hotelurile nu au tzeava de canalizare pre lunga in mare

frate chiar nu iti dai seama ce ai scris aici?
asta e cel mai bun motiv sa vizitezi romania. vezi sate si orase ca in cehia, castele si biserici ca in germania, case taranesti ca in italia, statiuni la munte ca in austria si mare ca la turci ...... si nu uita cel mai important detaliu!! IN ROMANIA

cativa "dastia" care au iesit afara, cocalari .. vorbesc de romania ca o groapa de gunoi.. aia din romania vorbesc de romania ca o groapa de gunoi.. dar cei mai multi sunt aia care nu vorbesc nimic, tac dar vad adevaratul potential al romaniei.. pentru asta tre sa fii in alta parte sa vezi ACELASI LUCRU CA IN ROMANIA, ACELEASI OBICEIURI, ACELEASI PROBLEME.. si totusi sa iti dai seama ca singurul lucru diferit e ca nu vb romaneste.
eu nu am vazut un roman planganduse in romania, stau in spania de 10 ani aproape si mereu cand merg in romania imi este mai greu mie, care merg cu economiile poate, decat unui roman.
Member
Gold: 8.43
Dec 17 2013 02:53am
El a scris bine, nu poti sa compari satele noastre cu cele din Italia, Franta, Austria, nici muntii, nici marea cu cea de la turci, greci, italieni, aseara era un film romanesc la TV din 1975 care arata un sat si conditiile de trai de atunci, culmea ca la aproape 40 de ani sunt aceleasi asemanari, mergi intr-un sat din Franta, de exemplu sa ramai uimit cum o duc "taranii" de acolo.

Ia de exemplu Italia, unde o statiune mica la distanta de o ora (cu trenul) de Romabate la fund orice statiune de la Marea Neagra din Romania:
https://www.google.ro/search?q=lido+di+ostia&newwindow=1&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ywywUtq4Ms2Thgeh8YGQBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=855
Basca poti vedea si cum se varsa Tibrul in Tireniana (parte a mediteranei)

Marsilia, in Franta, iei un vaporas care te duce la Château d'If unde Alexandre Dumas l-a avut inchis pe "Contele de Monte Cristo"

Mergi in Germania la Koln sa ramai cu gura deschisa de maretia Domului, de altfel mai regasim in Milano si Barcelona astfel de constructii desprinse dintr-o lume fantastica.

Cauta Zell am See pe google sa vezi cum arata o statiune la munte, mic exemplu.

Vezi Toscana in Italia iti schimbi parerea despre cum arata "la tara".

Valea Loarei din Franta si ale ei castele care iti vor taia respiratia.

Multe, multe, multe exemple se pot da aici, dar ma intorc la Romania si nu am nimic de scris, din pacate :( unde-i potentialul, ca nu-l vad?
Member
Dec 17 2013 09:12am
Quote (mmc @ 17 Dec 2013 09:53)
El a scris bine, nu poti sa compari satele noastre cu cele din Italia, Franta, Austria, nici muntii, nici marea cu cea de la turci, greci, italieni, aseara era un film romanesc la TV din 1975 care arata un sat si conditiile de trai de atunci, culmea ca la aproape 40 de ani sunt aceleasi asemanari, mergi intr-un sat din Franta, de exemplu sa ramai uimit cum o duc "taranii" de acolo.

Ia de exemplu Italia, unde o statiune mica la distanta de o ora (cu trenul) de Romabate la fund orice statiune de la Marea Neagra din Romania:
https://www.google.ro/search?q=lido+di+ostia&newwindow=1&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ywywUtq4Ms2Thgeh8YGQBw&ved=0CAcQ%5FAUoAQ&biw=1280&bih=855
Basca poti vedea si cum se varsa Tibrul in Tireniana (parte a mediteranei)

Marsilia, in Franta, iei un vaporas care te duce la Château d'If unde Alexandre Dumas l-a avut inchis pe "Contele de Monte Cristo"

Mergi in Germania la Koln sa ramai cu gura deschisa de maretia Domului, de altfel mai regasim in Milano si Barcelona astfel de constructii desprinse dintr-o lume fantastica.

Cauta Zell am See pe google sa vezi cum arata o statiune la munte, mic exemplu.

Vezi Toscana in Italia iti schimbi parerea despre cum arata "la tara".

Valea Loarei din Franta si ale ei castele care iti vor taia respiratia.

Multe, multe, multe exemple se pot da aici, dar ma intorc la Romania si nu am nimic de scris, din pacate :( unde-i potentialul, ca nu-l vad?

potential e dar nu e nimeni sa'l faca posibil
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 18 2013 05:36am
Quote (leXu @ 17 Dec 2013 18:12)
potential e dar nu e nimeni sa'l faca posibil

asta nu stie citi, sa mor io

edit: am vazut multi patrioti dinastia, nu stiu limba engleza

This post was edited by the_rest on Dec 18 2013 05:38am
Member
Dec 19 2013 09:26am
Quote (the_rest @ 18 Dec 2013 12:36)
asta nu stie citi, sa mor io

edit: am vazut multi patrioti dinastia, nu stiu limba engleza

potential e si in desert!

POTENȚIÁL, -Ă, (I) potențiali, -e, adj., (II) potențiale, s. n. I. Adj. 1. Care are în sine toate condițiile esențiale pentru realizare, care există ca posibilitate, care există în mod virtual. ◊ Energie potențială = energia pe care o poate dezvolta un corp prin mișcarea lui din poziția în care se află până la un indice de referință. 2. (Gram.; despre moduri, propoziții etc.) Care prezintă o acțiune posibilă, fără să precizeze dacă se realizează sau nu. II. S. n. 1. Mărime fizică a cărei variație în spațiu și timp caracterizează un câmp fizic și permite determinarea acestuia. ◊ Potențial electric = mărime a cărei variație caracterizează câmpul electric. Potențial de electrod = diferența de potențial dintre un metal și o soluție electrolitică în contact cu metalul. Potențial de ionizare = diferența de potențial necesară accelerării unui electron încât, prin ciocnirea cu un atom sau cu o moleculă, să provoace ionizarea acestuia. 2. (Astron.; în sintagma) Potențial terestru = geopotențial. 3. (Biol.; în sintagma) Potențial de înmulțire = capacitate a unor organisme vegetale sau animale de a fi (foarte) prolifice. 4. Capacitate de muncă, de producție, de acțiune; randamentul calitativ și cantitativ al unei munci; p. ext. forță, putere. [Pr.: -ți-al] – Din fr. potentiel.
Sursa: DEX '98 (1998)

cred ca nu eu sunt ala care nu intelege.
de la ceausescu incoa` nu a fost nimeni sa poata vedea potentialul unei tari ca romania, si nici nu va fi nimeni in urmatorii 200 de ani
Member
Gold: 5.25
Dec 21 2013 08:49am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll