d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > A Cazut Guvernu Ungureanu > Vine Guvernu Ponta ?
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 2 2012 02:52pm
Quote (the_rest @ 2 May 2012 11:03)
nu erai cand se dadea paine cu cartela ? jumate de paine de cartela, ti-o taia

sau cand nu puteai lua lapte ca nu aveai voie pre mult ? se si gata inaintea ta, oricum

:loser:

da' in ziua de azi, avem chips-uri si croasante si coca-cola si daca vrei 10 pungi de lapte, iti da! pardon cutii de lapte nu mai sunt pungi de mult

da' ce contrabada se facea cu pepsi si portocale, ca erau cel mai porcos lux!

mic dejun de campion: croasantu cu coca-cola.
Member
Gold: 2,052.00
May 4 2012 04:49pm
Quote (mmc @ May 2 2012 10:26am)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/7/76/ProgramTVinaintedeRevolutie.jpg

mai, astia stiau ca cele mai bune ore de somn sunt intre 22 si 4 dim, a trebuit sa facem tae-bo, meditate yoga, tai-chi si alte cacaturi ca sa intelegem asta. lasa ca ne intoarcem noi acasa la ora 7-8 de la job, mincam ceva si ne culcam rupti, ghici la ce ora?, pentru ca a 2-a zi tb sa ne indeplinim "TARGETUL". stiau ca soia e buna in carne, cel putin erau sinceri si nu ne amageau, entuziasmul lor era coplesitor, atunci nu intelegeam ce sunt alea e-uri, a trebuit sa vina euro sa ne invete, de bine de rau s-au construit blocuri de locuinte si fabrici pentru toti luserii de acum care se dau mari anticomunisti sau strimba din nas cind e vb de intelegerea democratiei. voi puteti sa va mai luati casa in zilele noastre? raspuns: NU. la aprozar gaseai ieftin toate fructele si legumele, acum carnea, ouale si laptele se gasesc pe toate drumurile, dar de legume si fructe nu poti sa te atingi din cauza pretului. ca sa nu mai zic ca acum la moda este sa fie toti vegetarieni, indopati cu peste si soia. cit dura o casnicie inainte? o viata. acum? o seara in club. cel mult. de f...t se facea cu mare entuziasm si placere, daca scoteai o fata la cofetarie sau in parc era suficient, acuma daca nu ai masina scumpa si nu o duci in bamboo e degeaba. prajiturile la cofetarie erau dementiale, colegele de clasa zimbeau si aveau codite...toata lumea se mintea frumos dar toata lumea era prostita dar fericita...spuneti-mi ca acum la multinationale e altfel si puteti sa ma scuipati in gura. atunci era doar amaritul ala de telejurnal acuma e mizeria de varietate de gunoaie de programe cu un "fin, fin" substrat politic de nu-l observa toata lumea: "oamenii din rosia montana vor sa munceasca" . cita compasiune. daca nu e politica, sunt titze. dar sincer, ne-am cam saturat de atita laba. ponta a promis, dupa lupte seculare cu pdl-ul, ca din TOAMNA, piinea va costa 0,83, nu 1,00, adica puteti face economie de 1ban. eu zic sa mai facem rost de unul si sa il punem pe ochi, sa-l aiba pe lumea ailalta. a, si am uitat sa va spun: 2mai, vama veche, predealul, poiana brasov si concediul de o luna la mare si una la munte sunt de pe vremea lui ceausescu. si daca vedeai 3 masini pe strada ta era mult. acuma daca gasesti un loc de parcare sau ajungi sub 30 min la serviciu inseamna ca ai intrat in legatura telepatica cu D-zeu. si fiindca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, s-au numit basescu si prostia si lacomia poporului romin. orice analogie cu personaje sau intimplari reale este pur intimplatoare.
Member
May 4 2012 10:49pm
Quote (Exstazy @ 5 May 2012 01:49)
mai, astia stiau ca cele mai bune ore de somn sunt intre 22 si 4 dim, a trebuit sa facem tae-bo, meditate yoga, tai-chi si alte cacaturi ca sa intelegem asta. lasa ca ne intoarcem noi acasa la ora 7-8 de la job, mincam ceva si ne culcam rupti, ghici la ce ora?, pentru ca a 2-a zi tb sa ne indeplinim "TARGETUL".  stiau ca soia e buna in carne, cel putin erau sinceri si nu ne amageau, entuziasmul lor era coplesitor, atunci nu intelegeam ce sunt alea e-uri, a trebuit sa vina euro sa ne invete,  de bine de rau s-au construit blocuri de locuinte si fabrici pentru toti luserii de acum care se dau mari anticomunisti sau strimba din nas cind e vb de intelegerea democratiei. voi puteti sa va mai luati casa in zilele noastre? raspuns: NU. la aprozar gaseai ieftin toate fructele si legumele, acum carnea, ouale si laptele se gasesc pe toate drumurile, dar de legume si fructe nu poti sa te atingi din cauza pretului. ca sa nu mai zic ca acum la moda este sa fie toti vegetarieni, indopati cu peste si soia. cit dura o casnicie inainte? o viata. acum? o seara in club. cel mult. de f...t se facea cu mare entuziasm si placere, daca scoteai o fata la cofetarie sau in parc era suficient, acuma daca nu ai masina scumpa si nu o duci in bamboo e degeaba. prajiturile la cofetarie erau dementiale, colegele de clasa zimbeau si aveau codite...toata lumea se mintea frumos dar toata lumea era prostita dar fericita...spuneti-mi ca acum la multinationale e altfel si puteti sa ma scuipati in gura. atunci era doar amaritul ala de telejurnal acuma e mizeria de varietate de gunoaie de programe cu un "fin, fin" substrat politic de nu-l observa toata lumea: "oamenii din rosia montana vor sa munceasca" . cita compasiune. daca nu e politica, sunt titze. dar sincer, ne-am cam saturat de atita laba. ponta a promis, dupa lupte seculare cu pdl-ul, ca din TOAMNA, piinea va costa 0,83, nu 1,00, adica puteti face economie de 1ban. eu zic sa mai facem rost de unul si sa il punem pe ochi, sa-l aiba pe lumea ailalta. a, si am uitat sa va spun: 2mai, vama veche, predealul, poiana brasov si concediul de o luna la mare si una la munte sunt de pe vremea lui ceausescu. si daca vedeai 3 masini pe strada ta era mult. acuma daca gasesti un loc de parcare sau ajungi sub 30 min la serviciu inseamna ca ai intrat in legatura telepatica cu D-zeu. si fiindca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, s-au numit basescu si prostia si lacomia  poporului romin. orice analogie cu personaje sau intimplari reale este pur intimplatoare.

tu chiar crezi ca cineva citeste ?
Member
Gold: 0.00
May 5 2012 05:02am
Quote (Exstazy @ May 5 2012 12:49am)
mai, astia stiau ca cele mai bune ore de somn sunt intre 22 si 4 dim, a trebuit sa facem tae-bo, meditate yoga, tai-chi si alte cacaturi ca sa intelegem asta. lasa ca ne intoarcem noi acasa la ora 7-8 de la job, mincam ceva si ne culcam rupti, ghici la ce ora?, pentru ca a 2-a zi tb sa ne indeplinim "TARGETUL".  stiau ca soia e buna in carne, cel putin erau sinceri si nu ne amageau, entuziasmul lor era coplesitor, atunci nu intelegeam ce sunt alea e-uri, a trebuit sa vina euro sa ne invete,  de bine de rau s-au construit blocuri de locuinte si fabrici pentru toti luserii de acum care se dau mari anticomunisti sau strimba din nas cind e vb de intelegerea democratiei. voi puteti sa va mai luati casa in zilele noastre? raspuns: NU. la aprozar gaseai ieftin toate fructele si legumele, acum carnea, ouale si laptele se gasesc pe toate drumurile, dar de legume si fructe nu poti sa te atingi din cauza pretului. ca sa nu mai zic ca acum la moda este sa fie toti vegetarieni, indopati cu peste si soia. cit dura o casnicie inainte? o viata. acum? o seara in club. cel mult. de f...t se facea cu mare entuziasm si placere, daca scoteai o fata la cofetarie sau in parc era suficient, acuma daca nu ai masina scumpa si nu o duci in bamboo e degeaba. prajiturile la cofetarie erau dementiale, colegele de clasa zimbeau si aveau codite...toata lumea se mintea frumos dar toata lumea era prostita dar fericita...spuneti-mi ca acum la multinationale e altfel si puteti sa ma scuipati in gura. atunci era doar amaritul ala de telejurnal acuma e mizeria de varietate de gunoaie de programe cu un "fin, fin" substrat politic de nu-l observa toata lumea: "oamenii din rosia montana vor sa munceasca" . cita compasiune. daca nu e politica, sunt titze. dar sincer, ne-am cam saturat de atita laba. ponta a promis, dupa lupte seculare cu pdl-ul, ca din TOAMNA, piinea va costa 0,83, nu 1,00, adica puteti face economie de 1ban. eu zic sa mai facem rost de unul si sa il punem pe ochi, sa-l aiba pe lumea ailalta. a, si am uitat sa va spun: 2mai, vama veche, predealul, poiana brasov si concediul de o luna la mare si una la munte sunt de pe vremea lui ceausescu. si daca vedeai 3 masini pe strada ta era mult. acuma daca gasesti un loc de parcare sau ajungi sub 30 min la serviciu inseamna ca ai intrat in legatura telepatica cu D-zeu. si fiindca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, s-au numit basescu si prostia si lacomia  poporului romin. orice analogie cu personaje sau intimplari reale este pur intimplatoare.

:hail:

ascultati asta! http://www.youtube.com/watch?v=Vw3EyAxIt7Q&feature=relmfu
Member
Gold: 2,001.95
May 5 2012 06:12am
Scrieti romane??
Member
Gold: 20,791.15
May 5 2012 06:44am
Quote (the_rest @ 5 May 2012 05:49)

atunci dc trlolollololo forums de 7 ani?te uiti la poze?
Member
May 5 2012 06:54am
Quote (napsterz0r @ 5 May 2012 15:44)
atunci dc trlolollololo forums de 7 ani?te uiti la poze?

pai da' nu eseuri de limba romana de la copilasi nestiutori, care au dorinta de a fi silitori ca sa iasa in fata la doamna invatatoare !

This post was edited by the_rest on May 5 2012 06:55am
Member
Gold: 2,052.00
May 5 2012 06:02pm
Quote (the_rest @ May 5 2012 05:49am)

bine the_rest. care a fost ultima carte pe care ai citit-o in ultimul an? pe tine cum te cheama de fapt? cu ce te ocupi?
pe mine ma cheama Alexandru si am 36 de ani. nu ma ascund dupa taste si imi place sa scriu aici, pe romanian subforum, daca tot imi place sa joc diablo. mi-e lene sa scriu in alta parte si oricum nu conteaza. oricum, acest forum e destul de peren, ca sa zic asa. uite forumul lui andrei gheorghe, care era unul dintre cele mai bune din tara, pina la urma a sucombat. si stii de ce? din cauza celor ca tine, carora le e frica de nou. ei centrau, ei dadeau cu capul, doar ei postau, cei citiva old si trusty, asa ca tine. nu au mai primit noi useri, si daca veneau, ii necajeau sau nu ii luau in considerare. e mult mai simplu sa faci pe cineva troller decit sa te gindesti la un alt punct de vedere.
Member
May 6 2012 04:21am
Quote (Exstazy @ 6 May 2012 03:02)
bine the_rest. care a fost ultima carte pe care ai citit-o in ultimul an? pe tine cum te cheama de fapt? cu ce te ocupi?
pe mine ma cheama Alexandru si am 36 de ani. nu ma ascund dupa taste si imi place sa scriu aici, pe romanian subforum, daca tot imi place sa joc diablo. mi-e lene sa scriu in alta parte si oricum nu conteaza. oricum, acest forum e destul de peren, ca sa zic asa. uite forumul lui andrei gheorghe, care era unul dintre cele mai bune din tara, pina la urma a sucombat. si stii de ce? din cauza celor ca tine, carora le e frica de nou. ei centrau, ei dadeau cu capul, doar ei postau, cei citiva old si trusty, asa ca tine. nu au mai primit noi useri, si daca veneau, ii necajeau sau nu ii luau in considerare. e mult mai simplu sa faci pe cineva troller decit sa te gindesti la un alt punct de vedere.

nu am citit nene wtf
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
May 6 2012 10:48am
Quote (Exstazy @ May 6 2012 02:02am)

Nu are rost sa iti bati capul ~ ori il bati ori nu il bagi in seama !
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll