d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Diablo3 Va Aparea In 13mai2012 > Really.
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 287.00
Jan 30 2012 03:43am
Quote (LincolnHawk @ 30 Jan 2012 00:28)
cu 50euro nu o sa fie prea multi cumparatori... smecheria la d2 este ca e free, cdkeyul este 1 euro; dar ei(bosii blizzard) scot zeci de milioane de euro din shopuri(gen lewt d2legeet, etc)

se zice ca d3 va fi un joc de echipa-fals
va fi tot un joc ca d2...greu la inceput, pasionant care iti va da dependenta apoi care va spolia impatimitii de bani... vor aparea shops(pirat sau ale smecherilor) la fel ca si la d2.... fix pe acelas tipar

oricum jocurile de blizzard sunt facute sa dea dependenta... fratimiu care este itist are un cunoscut care a lucrat ca developer la blizzard si i-a spus ca acolo lucreaza mai multi psihologi decat developeri.... asa ca plm nu va apoucati sa jucati, cineva va profita de voi intr-un fel sau altul

ohhh .. la cat timp de la aparitia d2 au aparut shopurile? -.- stai tu linistit ca pana o sa se intample acelasi lucru cu d3 vor trece ani buni..
nu exploateaza nimeni pe nimeni. e decizia mea daca joc sau nu.. daca cumpar jocul sau nu.. daca cumpar iteme sau nu.. dar cum o sa fie auction in d3 de acolo o sa poti cumpara orice din joc asa ca shopurile outside nu prea le vad rostu'. care o sa vrea sa bage bani in joc o sa poata cumpara direct de la blizzard banuiesc (coins gold sau ce monede vor fi in joc) cum e in 99.9% din jocurile care le'am probat.. in pwi poti cumpara direct de la ei Zen .. cu zen poti cumpara de vrei tu din joc.. cu 20k € iti zumperi zen sa iti imbraci orice vrei tu cu cel mai bun gear in 1 saptamana. si ofc era unu cu best gear in prima saptamana de la deschiderea unui server nou euro :))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 30 2012 06:26am
parerea mea este ca piata jocurilor s-a schimbat radical. daca e pe bani, lumea cumpara ps3 sau alte console. daca e pe calculator, lumea vrea gratis. parerea mea.

nu zic ca nu vor fi fanaticii care au cumparat sc2 ... si care vor cumpara diablo3 la fel ... si in plus vor fi si fanaticii diablo2 care vor cumpara d3 in plus ... numa de la astia si creca va fi cel mai vandut joc ever!

dar pentru mine, nu va fi mare branza.

edit: sa ne gandim daca suntem fanatici blizard. care cred in blizard si se roaga la blizard nu la dumnezo: da-ne blizardule un nou joc! miluieste-ne pe noi cu un nou joc, marite Blizard!

This post was edited by the_rest on Jan 30 2012 06:29am
Member
Gold: 8.43
Jan 30 2012 06:54am
Well, D3 nu va putea fi jucat offline ci doar pe bnet, ceea ce inseamna ca trebuie cumparat musai. Chiar si Single Player joci pe bnet. Herp Derp!
Member
Gold: 55,527.25
Jan 30 2012 08:25am
Quote (mmc @ 30 Jan 2012 15:54)
Well, D3 nu va putea fi jucat offline ci doar pe bnet, ceea ce inseamna ca trebuie cumparat musai. Chiar si Single Player joci pe bnet. Herp Derp!

pana apar emulatoare si se prind cum merge

daca nu m-as fi jucat beta SC2, aproape ca l-as fi si cumparat
asa, sa-l cumpar pt o campanie scurta nu mi s-a parut justificat, la strategii nu sunt prea bun oricum, pt. campionate etc, cum se asteapta ei sa ajungi
Quote (leXu @ 30 Jan 2012 12:43)
ohhh .. la cat timp de la aparitia d2 au aparut shopurile? -.- stai tu linistit ca pana o sa se intample acelasi lucru cu d3 vor trece ani buni..
nu exploateaza nimeni pe nimeni. e decizia mea daca joc sau nu.. daca cumpar jocul sau nu.. daca cumpar iteme sau nu.. dar cum o sa fie auction in d3 de acolo o sa poti cumpara orice din joc asa ca shopurile outside nu prea le vad rostu'. care o sa vrea sa bage bani in joc o sa poata cumpara direct de la blizzard banuiesc (coins gold sau ce monede vor fi in joc) cum e in 99.9% din jocurile care le'am probat.. in pwi poti cumpara direct de la ei Zen .. cu zen poti cumpara de vrei tu din joc.. cu 20k € iti zumperi zen sa iti imbraci orice vrei tu cu cel mai bun gear in 1 saptamana. si ofc era unu cu best gear in prima saptamana de la deschiderea unui server nou euro :))

Blizzard incepe sa ma dezamageasca, sincer sa fiu..si poate si faptul ca eram mai mic si mai prost m-a facut sa ajung dependent de d2, cand il jucam. Era lume, aveam cu cine vorbi si juca, era fun..asa cu boti joci 1-2 ore maxim si gata s-a dus distractia.
Chiar si din fanii aia hardcore se mai duc, pt ca e greu ca la un joc cu multe asteptari, sa satisfaci dorintele tuturor.
Quote (the_rest @ 30 Jan 2012 15:26)
parerea mea este ca piata jocurilor s-a schimbat radical. daca e pe bani, lumea cumpara ps3 sau alte console. daca e pe calculator, lumea vrea gratis. parerea mea.

nu zic ca nu vor fi fanaticii care au cumparat sc2 ... si care vor cumpara diablo3 la fel ... si in plus vor fi si fanaticii diablo2 care vor cumpara d3 in plus ... numa de la astia si creca va fi cel mai vandut joc ever!

dar pentru mine, nu va fi mare branza.

edit: sa ne gandim daca suntem fanatici blizard. care cred in blizard si se roaga la blizard nu la dumnezo: da-ne blizardule un nou joc! miluieste-ne pe noi cu un nou joc, marite Blizard!

Nu cred ca exista asa multi din-astia, cat despre a transforma un joc intr-o religie asta deja presupune sa fii dobitoc complet.
Parerea mea : multa lume prefera sa dea un ban odata si gata, nu in fiecare luna. Cat despre console, da, au avantajul ca orice e lansat pt ele, merge pe ele bine. Nu cred ca lumea vrea numai gratis la calculator, stai linistit.
Acum 1-2 ani da, as fi zis sigur cumpar d3, orice-ar fi. Acum, dupa ce vad in cate ape il scalda si timpul trece, au timp si jucatorii sa se maturizeze, sa se reorienteze spre alte jocuri. Stii tu, astepti astepti, dar pana cand ?
Member
Jan 30 2012 08:35am
Quote (Alexandru @ 30 Jan 2012 15:25)

Nu cred ca exista asa multi din-astia, cat despre a transforma un joc intr-o religie asta deja presupune sa fii dobitoc complet.
Parerea mea : multa lume prefera sa dea un ban odata si gata, nu in fiecare luna. Cat despre console, da, au avantajul ca orice e lansat pt ele, merge pe ele bine. Nu cred ca lumea vrea numai gratis la calculator, stai linistit.
Acum 1-2 ani da, as fi zis sigur cumpar d3, orice-ar fi. Acum, dupa ce vad in cate ape il scalda si timpul trece, au timp si jucatorii sa se maturizeze, sa se reorienteze spre alte jocuri. Stii tu, astepti astepti, dar pana cand ?

cu diablo mai e si chestia ca si 1 si 2 au revolutionat lumea jocurilor rpg.. si acum din cate am inteles d3 o sa fie 3d si mai multe prostii.. si foarte multe cerinte. daca l'am fi fost lansat acum 2-3 ani (caz ipotetic) foarte putini ar fi avut calculator sal poata juca. plm faza cu d2 da au dato in bara si au pierdut multi potentiali cumparatori D3
Member
Jan 30 2012 08:42am
Quote (Alexandru @ 30 Jan 2012 16:25)
pana apar emulatoare si se prind cum merge

Nici gand:
http://tinyurl.com/6v8cuz3

Quote (leXu @ 30 Jan 2012 16:35)
cu diablo mai e si chestia ca si 1 si 2 au revolutionat lumea jocurilor rpg.. si acum din cate am inteles d3 o sa fie 3d si mai multe prostii.. si foarte multe cerinte. daca l'am fi fost lansat acum 2-3 ani (caz ipotetic) foarte putini ar fi avut calculator sal poata juca. plm faza cu d2 da au dato in bara si au pierdut multi potentiali cumparatori D3

Vezi tu, D1 si D2 nu sunt RPG-uri ci Action Hack & Slash, genul asta sa-l fi revolutionat. Vrei RPG incearca un Baldur's Gate, Arcanum, Morrowind, Neverwinter Nights si tot asa :)

This post was edited by mmc on Jan 30 2012 08:43am
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Jan 30 2012 08:47am
Quote (the_rest @ Jan 30 2012 02:26pm)

doamne eu pe tine trebuie sa te intalnesc =)) !! rad de cata prostie zace in tine !!

Quote (mmc @ Jan 30 2012 04:42pm)
Nici gand:

Vezi tu, D1 si D2 nu sunt RPG-uri ci Action Hack & Slash, genul asta sa-l fi revolutionat. Vrei RPG incearca un Baldur's Gate, Arcanum, Morrowind, Neverwinter Nights si tot asa :)

voch
Member
Jan 30 2012 01:05pm
Quote (mmc @ 30 Jan 2012 15:42)
Nici gand:

jocurile care le'ai postat au vechimea la diablo? eu ma refer cand au iesit .
Member
Jan 30 2012 01:26pm
Aproximativ, BG e din '99, Arcanum 2001, iar NW si Morrowind 2002 parca.

Diablo 2 din 2000 :)

This post was edited by mmc on Jan 30 2012 01:27pm
Member
Gold: 2,052.00
Jan 31 2012 04:14am
nu stiu cum reusesc astia sa strice un joc si sa-l balacareasca, sa nu mai intelegi nimic din el. uite, de ex lineage2, era pina acum pe bani, 12 euro/luna. inghiteai in sec, plateai, si jucai. dar merita. grafica foarte frumoasa, questuri, nu te plimbi asa mult ca in wow, actiune inteligenta. acum lineage2 e free, nush pt cit timp, l-au mai upgradat un pic, dar s-au inmultit atit de mult jucatorii ca nici nu poti sa te conectezi pe server, si sunt vreo 5. deci din lac in put. cit despre d2, dc nu erau botii, sau lacomia jucatorilor, fiecare item era valoros si fiecare lvl obtinut pretuit cum se cuvine....asa...poti sa ai totul, dc ai fg sau dc te pricepi un pic la calculatoare...d3, am vazut personajele, grafica, arata superb, dar pina cind nu o sa-l vedem lansat pe piata, vorbim degeaba...nu stim cum va fi...noi o sa-l jucam oricum, macar din curiozitate...dar asa cum the_rest joaca de atitia ani pe softcore nonlader, probabil ca si noi, impatimitii hardcore, vom mai juca din cind in cind....
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll