Quote (mmc @ 30 Jan 2012 15:54)
Well, D3 nu va putea fi jucat offline ci doar pe bnet, ceea ce inseamna ca trebuie cumparat musai. Chiar si Single Player joci pe bnet. Herp Derp!
pana apar emulatoare si se prind cum merge
daca nu m-as fi jucat beta SC2, aproape ca l-as fi si cumparat
asa, sa-l cumpar pt o campanie scurta nu mi s-a parut justificat, la strategii nu sunt prea bun oricum, pt. campionate etc, cum se asteapta ei sa ajungi
Quote (leXu @ 30 Jan 2012 12:43)
ohhh .. la cat timp de la aparitia d2 au aparut shopurile? -.- stai tu linistit ca pana o sa se intample acelasi lucru cu d3 vor trece ani buni..
nu exploateaza nimeni pe nimeni. e decizia mea daca joc sau nu.. daca cumpar jocul sau nu.. daca cumpar iteme sau nu.. dar cum o sa fie auction in d3 de acolo o sa poti cumpara orice din joc asa ca shopurile outside nu prea le vad rostu'. care o sa vrea sa bage bani in joc o sa poata cumpara direct de la blizzard banuiesc (coins gold sau ce monede vor fi in joc) cum e in 99.9% din jocurile care le'am probat.. in pwi poti cumpara direct de la ei Zen .. cu zen poti cumpara de vrei tu din joc.. cu 20k € iti zumperi zen sa iti imbraci orice vrei tu cu cel mai bun gear in 1 saptamana. si ofc era unu cu best gear in prima saptamana de la deschiderea unui server nou euro :))
Blizzard incepe sa ma dezamageasca, sincer sa fiu..si poate si faptul ca eram mai mic si mai prost m-a facut sa ajung dependent de d2, cand il jucam. Era lume, aveam cu cine vorbi si juca, era fun..asa cu boti joci 1-2 ore maxim si gata s-a dus distractia.
Chiar si din fanii aia hardcore se mai duc, pt ca e greu ca la un joc cu multe asteptari, sa satisfaci dorintele tuturor.
Quote (the_rest @ 30 Jan 2012 15:26)
parerea mea este ca piata jocurilor s-a schimbat radical. daca e pe bani, lumea cumpara ps3 sau alte console. daca e pe calculator, lumea vrea gratis. parerea mea.
nu zic ca nu vor fi fanaticii care au cumparat sc2 ... si care vor cumpara diablo3 la fel ... si in plus vor fi si fanaticii diablo2 care vor cumpara d3 in plus ... numa de la astia si creca va fi cel mai vandut joc ever!
dar pentru mine, nu va fi mare branza.
edit: sa ne gandim daca suntem fanatici blizard. care cred in blizard si se roaga la blizard nu la dumnezo: da-ne blizardule un nou joc! miluieste-ne pe noi cu un nou joc, marite Blizard!
Nu cred ca exista asa multi din-astia, cat despre a transforma un joc intr-o religie asta deja presupune sa fii dobitoc complet.
Parerea mea : multa lume prefera sa dea un ban odata si gata, nu in fiecare luna. Cat despre console, da, au avantajul ca orice e lansat pt ele, merge pe ele bine. Nu cred ca lumea vrea numai gratis la calculator, stai linistit.
Acum 1-2 ani da, as fi zis sigur cumpar d3, orice-ar fi. Acum, dupa ce vad in cate ape il scalda si timpul trece, au timp si jucatorii sa se maturizeze, sa se reorienteze spre alte jocuri. Stii tu, astepti astepti, dar pana cand ?