d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Religie > Stiu Deja Ca`s Nebun
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,150.00
Jun 11 2011 03:30pm
:blink:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jun 12 2011 05:56pm
Quote (leXu @ 10 Jun 2011 17:01)
eu am prea multe de comentat, nu te aprob si nici nu te contrazic, spun doar ca "Daca nu exista, dar tu crezi in El, nu pierzi nimic, dar daca El exista si tu nu crezi ai pierdut totul."

acest lucru ti l-am zis eu acum cateva luni. ...

Baal , ceea ce zici tu e destul de bine gandit. Imaginatia poate juca cu tine in orice moment. Aseara cred ca am practicat telepatia , colegul cu care eram mi-a zis ca e empatie , rar e ca intr-un grup de 5 persoane 3 vorbeam de lucruri incredibile fara sa folosim vre un limbaj oral sau fizic. am vorbit azi cu una dintre acele persoane si i-am zis sa uite ce s-a intamplat pt ca altfel am putea innebuni, amandoi.. stiu ca o sa termin intr-un spital de nebuni daca continui sa imi fortez gandurile .. si ma critic mereu zicandu-mi eu insu-mi ca e pura imaginatie , dorinta de a-mi satisface Ego'ul ( egul) si a ma crede superior precum copii mici, .....

Nu ma bagati in seama.. sunt idiot.

Quote (FLOKING24 @ 10 Jun 2011 11:42)
Interesant.
E bine ca iti pui intrebari si cauti raspunsuri.

Orice om care cauta si se intreaba mai are de facut un pas.
Mai e o intrebare de final : Dar daca totusi exista si eu ma  insel in argumentatie ...  ?

FLo :)

ps Nimic nu este ceea ce pare a fi. Sau...

sau totul este cum ni se prezinta dar ignoranta noastra si frica de adevar ne mentin orbi.

CIA foloseste de mult timp pshicologia inversa... dar eu gandesc ceva gen : la inceput eram mintiti si noi ii credeam. cand am incepout sa realizam ca eram mintiti cautam mereu sa aflam adevarul, orice ne spuneau era gresit asa ca mergem contra. Problema e ca eram destul de slabi si nu am realizat ca ei deja mergeau cu mult in fata naostra asa ca ne faceau sa ascultam sau sa citim un articol manipulat deja , unde scopul era ca noi sa gandim contrariu informatiei primite,. ACESTA este stadiul actual.. tocmai de aceea zic ca am e totul cum este prezentat dar nu il putem vedea. exemplu : GADAFI si violatiile din razboi... de ce el ? de ce nu ar fi cia in sapte paltind ca sa violeze pt a ne umple de ura impotriva lui ?? si sa consideram bine interventia armatei ?? Asta e noua inventie ? , ......

Prima lege si norma morala e sa nu omori , pana si in poruncile lui dumnezeu o gasim si ? ce fac ei ? daca dai cu masina peste cinva fugi la rece cativa ani, daca omori pe cineva fugi la racoare cativa ani, dar ei ??? EI ??? EI ?? EI CE FAC ??

crime cu sange rece ? , fabricate din interes propriu si il numesc interes comun ?? si cel mai frumos e ca sunt mi de persoane care ii admira si ii considera eroi ?? wow americanii l-au omorat de osame !! ce bine. a doua zi petrecere nationala.. cat de idioti tre sa fim ? ........... si cat de ignoranti ?

Nu ma bagati in seama, sunt idiot

[QUOTE=Taiko,11 Jun 2011 00:40]din punctul meu de vedere , exista o forta superioara . Ori ca-i Dumnezeu , Odin , Allah , bosonul :)) , mama natura , sau alieni , i tot una-mi e . Din punctul meu de vedere in orice religie din lume forta superioara " lasa de bune " cam aceleasi principii , valori morale . Eu unul dupa alea ma ghidez ; dupa valorile morale pe care mi le insusesc din interactiunile zilnice, si pe care le percep a fi corecte . Exista multe interpretari ale fiecarei religii , lucru care-a dus la extremisti , sectanti , etc . I-as bate pe toti . Pentru simplul fapt ca se cred mai buni decat restul , de-aia si-au facut religie mai 'cool' , mai inchisa la minte decat cele de pana atunci . Pentru ca sa fim seriosi , cine intra intr-o secta nu devine mai liberal , mai deschis si mai comunicativ cu cei de alta religie , doar mai batut in cap .

cred ca te contrazici singur : forta superioara si Pentru simplul fapt ca se cred mai buni decat restul , de-aia si-au facut religie mai 'cool' . adica crezi intr'o forta superiora dar negi faptul ca altii au libertatea de a se crede mai buni...

eu cred ca am putea ajunge la egalitate universala , intre om si animal , intre cei anteriori si alieni etc... dar tocmai ideea de forta superioara e proasta gandita pt egalitatea despre care vorbesc . suntem inca prea slabi pt a intelege ce nici eu nu reusesc sa inteleg ( zicand nici eu deja am facut abuz de superioritate si am gresit ) . totusi daca ideea de superioritate ar dispare , ideea tampita de ca eu sunt mai destept ca tine pt ca eu am 3 facultati si tu 4 clase.. etc... dar inca dorim putere, simtim nevoia de a demonstra ca suntem superiori si asta nu ne lasa sa progresam , .... e cam greu de inteles ce zic asa ca nu mai scriu ..... dar nu e vorba nici de politica nici de religie ... de moment ar trebui sa ne gandim cum sa supravietuim dupa vreo 20 de ani... .... dupa vom mai vedea ...

Nu ma luati in seama, sunt nebun .

Ceea ce stiu sigur e ca orice credinta , orice idee, orice gandire, orice faci cu siguranta ca asa trebuie facut absolut orice trebuie criticat , absolut orice credinta proprie de tine criticati-o .. altfel nu vom putea avansa, ideile fixe sunt periculoase...

This post was edited by puyu on Jun 12 2011 06:26pm
Member
Gold: 287.00
Jun 13 2011 09:27am
puyule nu mai tin minte exact de unde stiu fraza aceea dar de la tine sigur nu. cred ca de la o emisiune tve1 saber y ganar.
Member
Jun 13 2011 04:21pm
Quote (leXu @ 13 Jun 2011 17:27)
puyule nu mai tin minte exact de unde stiu fraza aceea dar de la tine sigur nu. cred ca de la o emisiune tve1 saber y ganar.

sa vedm cum suna : am criticat mult existenta lui Dumnezeu , si am zis pe undeva : asta e opinia mea , dar : daca crezi in Dumnezu si rezulta ca exista , perfect pt tine , daca nu exista nu ai nimic d pierdut ... decat cateva minute din cand in cand dedicate sperantei , numita Dumnezeu. daca nu crezi nici nu castigi nici nu pierzi nimic.. daca nu ma insel am zis-o in masina .. cand am ajuns in fata blocului... (la mine ) ..dar lucrul acesta il zic d vro 3 ani la toti cei car tin conversati despr Dumnezeu cu mine...

in fine .. sunt nebun..

This post was edited by puyu on Jun 13 2011 04:22pm
Member
Gold: 287.00
Jun 14 2011 10:54am
Quote (puyu @ 13 Jun 2011 23:21)
sa vedm cum suna : am criticat mult existenta lui Dumnezeu , si am zis pe undeva : asta e opinia mea , dar : daca crezi in Dumnezu si rezulta ca exista , perfect pt tine , daca nu exista nu ai nimic d pierdut ... decat cateva minute din cand in cand dedicate sperantei , numita Dumnezeu. daca nu crezi nici nu castigi nici nu pierzi nimic.. daca nu ma insel am zis-o in masina .. cand am ajuns in fata blocului... (la mine ) ..dar lucrul acesta il zic d vro 3 ani la toti cei car tin conversati despr Dumnezeu cu mine...

in fine .. sunt nebun..

aia e :) noi nu am vb despre asta niciodata
Member
Gold: 0.00
Jun 15 2011 02:50am
dan diaconescu direct: da aaa deci aaa bun venit la aaa otv aaa astaseara aaa va veni elodia

puyu: oare ignoranti de ce suntem ignoranti asa de ignoranti igoranti

mai schimba ignoranti ala cu altceva
Member
Gold: 4,477.69
Jun 15 2011 07:23am
"Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca el exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul"

asta ca sa citez un mare om :P
Member
Jun 15 2011 03:43pm
Quote (LincolnHawk @ 15 Jun 2011 10:50)
dan diaconescu direct: da aaa deci aaa bun venit la aaa otv aaa astaseara aaa va veni elodia

puyu: oare ignoranti de ce suntem ignoranti asa de ignoranti igoranti

mai schimba ignoranti ala cu altceva

repetitia cuvintelor = spalarea creierelor , manipulare in masa .. ceea ce au facut americanii cu : TERORIST / TERORISMUL / VOM LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI ..etc.... nush cati va dati seama de acest lucru....

Ochiul vede ce vrei sa vezi ......
Member
Gold: 85.00
Jun 16 2011 02:59am
Quote (puyu @ Jun 15 2011 09:43pm)

Bine ai spus..
Sunt ateu si nu vad nimic rau in asta. Noroc tot am . Nu trebuie sa ma rog cine stie cui sa am noroc. Noroc/viata ti-o faci singur fara ajutorul nimanui . Eu am ceva ani buni de cand am incetat sa mai cred si sincer "nu mi-a afectat viata in nici un fel"
Am progresat si fara sa cred in ceva anume .Am crezut in mine insumi si in capacitatile mele si am ajuns sa am de toate "Mai putin timp sa ma distrez"
Sunt asistent medical si credetima ca nici o rugaciune nu m-a adus in stadiul in care sunt acum,doar foarte mult efort si invatat ;)
Religia/Biserica/God .... Manipulare in masa. Urmariti documentarele " Ancient Egypt" Poate realizati ca nu e nimic ceea ce pare ..
Member
Gold: 0.00
Jun 16 2011 07:36am
Quote (puyu @ Jun 15 2011 11:43pm)
repetitia cuvintelor = spalarea creierelor , manipulare in masa .. ceea ce au facut americanii cu : TERORIST / TERORISMUL / VOM LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI ..etc.... nush cati va dati seama de acest lucru....

sa inteleg ca vrei sa ma manipulezi :lol:

se ne scuze

This post was edited by LincolnHawk on Jun 16 2011 07:36am
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll