Quote (FLOKING24 @ 6 Jun 2011 13:19)
La inceput s-a lansat stirea ca nu mai sunt alimente si in principal legume.
Nu mai sunt legume pentru consum !!
Preturile au sarit si smecherii isi frecau mainile sperand castiguri uriase pe spatele oamenilor amarati...
Dar surpriza !
Apare E-coli la legume / la castraveti in primele stiri.
Preturile cad ametitor si nici nu se prea arata ca vor mai avea de unde sa creasca.
Si iar surpriza !
Se arata la televizor munti de castraveti ( in Romania si in Europa ) pe care nu mai ii vrea nimeni - aruncati in bene.
Pai, spune unul incurcat... nu spuneau ca nu sunt legume ?? De unde au aparut muntii de castraveti ?
O palma de la soarta trebuia sa fie pentru speculanti : doreau ei ca, in criza si cu salarii micsorate, oamenii sa plateasca mai mult pentru legume decat in anii trecuti.
Ehh daca nu mai citesc si ei un pic - mare pacat sa lovesti un om amarat...
Istoria trebuie citita si invatat din ea, ca sa nu se mai repete greselile.
Se aude ?

Flo , istoria se invata intre linii , findca mreu a fost scrisa de invingatori. omul nu va invata in veci din trecut. intre toata gluma asta , Spania a fost cel mai rau lovita

, o gramada de legume pierdute in timp ce africa moare de foame avand in vedere ca in africa se poate cultiva aproximativ orice.
din pacate nu vom progrsa, si spun bucuros ca in ultimul timp imi doresc din ce in ce mai mult disparitia omului de pe pamant, nu meritam sa traim , suntem prea salbatici. Exemplu : Slim cu 74 miliarde $ ar putea sa plateasca foametea in Africa, mai sus mentionata, dar asta e imposibil, doar un om egoist ajunge la un nivel ca al lui.
In schimb imi place , Japonia. dupa tunami , oameni deja au case unde pot locui si mancare in timp ce Lorca (Spania) a lasat familiile pe strazi deoarece pe unde ne-am nascut noi lumea prea egoista si civilizatia e nula , ( inca gandesc ca Lewis Morgan a gresit enorm cand a vb de evolutia nuastra : salbatici, barbari si civilizatie.. , deoarece ultima inca nu a existat.)
... tre sa plec la munca. ca doar suntem sclavi :))
This post was edited by puyu on Jun 7 2011 02:33pm