Quote (B4al @ Apr 26 2011 01:37pm)
De Paste, am fost la biserica. Inviere, lumina, mortii mei, toate cele. In biserica un popa puteam sa jur ca sub influenta nociva, medicamentoasa or w/e. Dadea c`o chestie spre lume, si lumèa raspundea reflex prin inchinaciune. Toate bune si frumoase, plictis, plm....Ma uit in stanga, vreo 2 tarancute bune, am intrebat ce si cm mi s-a taiat scurt ca sa nu dau ascultare semintelor de gand necurat din capu` meu, ca`i vocea satanei. Revenim la plictis, plm. In spate, vreo 3 afoni lalauiau un cant biblic. Plictis. Ridic privirea sus, si Isus ma tintuieste , din inaltimea cupolei. Imortalizata inaltarea, ma gandesc daca apostolii si`au dat coate carcotasi la momentu` respectiv : "Pula mea, coaie, a facut`o si p`asta". Cobor cu privirea, dau d`un candelabru usor imbacsit, e de la sine stiut, dumnezeu nu curata, ori ii superficial. Pe candelabru, mai mai sa coboare spiderman. Intre timp, popa dispare subit dup`o perdeluta, in genul celor din avioane, diferentiind clasele sociale. Entuziasmul incepuse sa creasca`n mine, m`am gandit ca`i prilej de glume cu Knock, Knock. N`a fost sa fie. In schimb, vreo 4-5 babaciuni se hlizea la mine, pesemne imi sedea`n bine`n toalele respective. O alta, tintuita`n scaun, se certa`n visu` ei cu dumnezeu, sforaind alene. Tresarea des,in inchinaciune.
In concluzie, 3 ore mai ceva ca la teatru. plictis, plm.
lol
si totusi m intreb dc blogu tau nu e prea celebru
desigur ma intreb iar cine e asa obsedat de tine incat s isi faca blog ca sa te insulte
This post was edited by FloRin on Apr 26 2011 07:16am