d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ce Faci De Pasti Si 1mai?
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,150.00
Apr 25 2011 11:13pm
am fost la biserica de dimineata si apoi la lucru......

Hristos a inviat!

This post was edited by Bosu on Apr 25 2011 11:13pm
Member
Gold: 21,100.00
Apr 26 2011 01:53am
Quote (Arx_X @ 22 Apr 2011 11:22)
Pastele la Berlin, unde sunt din 19.
1 Mai , jumatate la Berlin, jumatate acasa :)

you still alive , Adi?? :blink:

Alive and Kicking
nu mai am timp de d2jsp dar mai intru sa vad ce mai e si pe aici
vezi ce faci si ramai si tu la Berlin :lol: , pe aici nu prea e de stat

Quote (MrDjBthu @ 22 Apr 2011 16:30)
paste (cailor) acasa, iar de 1 mai la munca , ca doar e muncitoresc :rofl:

edit: wtf are you doing these days ?

acasa de Pasti - am spart oua, am mancat d-ale casei si am bagat wow
de 1 Mai - o sa plec mai la sud cateva zile

This post was edited by Serj_Tankian on Apr 26 2011 01:53am
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Apr 26 2011 02:32am
deci momentan de paste am ajuns pana la 12 noaptea sa fiu beat mort si am rezistat sa beau pana la 6 dimineata :) cu prietenii prin vreo 3 cluburi si am terminat petrecerea la 6:30 dimineata in parcul moghioros sa ne plimbam cu bicicletele alea de apa ! :)

pe 1 mai sa vedem ce va fii :D
Member
Gold: 5,104.00
Apr 26 2011 05:37am
De Paste, am fost la biserica. Inviere, lumina, mortii mei, toate cele. In biserica un popa puteam sa jur ca sub influenta nociva, medicamentoasa or w/e. Dadea c`o chestie spre lume, si lumèa raspundea reflex prin inchinaciune. Toate bune si frumoase, plictis, plm....Ma uit in stanga, vreo 2 tarancute bune, am intrebat ce si cm mi s-a taiat scurt ca sa nu dau ascultare semintelor de gand necurat din capu` meu, ca`i vocea satanei. Revenim la plictis, plm. In spate, vreo 3 afoni lalauiau un cant biblic. Plictis. Ridic privirea sus, si Isus ma tintuieste , din inaltimea cupolei. Imortalizata inaltarea, ma gandesc daca apostolii si`au dat coate carcotasi la momentu` respectiv : "Pula mea, coaie, a facut`o si p`asta". Cobor cu privirea, dau d`un candelabru usor imbacsit, e de la sine stiut, dumnezeu nu curata, ori ii superficial. Pe candelabru, mai mai sa coboare spiderman. Intre timp, popa dispare subit dup`o perdeluta, in genul celor din avioane, diferentiind clasele sociale. Entuziasmul incepuse sa creasca`n mine, m`am gandit ca`i prilej de glume cu Knock, Knock. N`a fost sa fie. In schimb, vreo 4-5 babaciuni se hlizea la mine, pesemne imi sedea`n bine`n toalele respective. O alta, tintuita`n scaun, se certa`n visu` ei cu dumnezeu, sforaind alene. Tresarea des,in inchinaciune.
In concluzie, 3 ore mai ceva ca la teatru. plictis, plm.
Member
Gold: 1.39
Apr 26 2011 07:14am
Quote (B4al @ Apr 26 2011 01:37pm)
De Paste, am fost la biserica. Inviere, lumina, mortii mei, toate cele. In biserica un popa puteam sa jur ca sub influenta nociva, medicamentoasa or w/e. Dadea c`o chestie spre lume, si lumèa raspundea reflex prin inchinaciune. Toate bune si frumoase, plictis, plm....Ma uit in stanga, vreo 2 tarancute bune, am intrebat ce si cm mi s-a taiat scurt ca sa nu dau ascultare semintelor de gand necurat din capu` meu, ca`i vocea satanei. Revenim la plictis, plm. In spate, vreo 3 afoni lalauiau un cant biblic. Plictis. Ridic privirea sus, si Isus ma tintuieste , din inaltimea cupolei. Imortalizata inaltarea, ma gandesc daca apostolii si`au dat coate carcotasi la momentu` respectiv : "Pula mea, coaie, a facut`o si p`asta". Cobor cu privirea, dau d`un candelabru usor imbacsit, e de la sine stiut, dumnezeu nu curata, ori ii superficial. Pe candelabru, mai mai sa coboare spiderman. Intre timp, popa dispare subit dup`o perdeluta, in genul celor din avioane, diferentiind clasele sociale. Entuziasmul incepuse sa creasca`n mine, m`am gandit ca`i prilej de glume cu Knock, Knock. N`a fost sa fie. In schimb, vreo 4-5 babaciuni se hlizea la mine, pesemne imi sedea`n bine`n toalele respective. O alta, tintuita`n scaun, se certa`n visu` ei cu dumnezeu, sforaind alene. Tresarea des,in inchinaciune.
In concluzie, 3 ore mai ceva ca la teatru. plictis, plm.

lol
si totusi m intreb dc blogu tau nu e prea celebru
desigur ma intreb iar cine e asa obsedat de tine incat s isi faca blog ca sa te insulte

This post was edited by FloRin on Apr 26 2011 07:16am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll