d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > # La Multi Ani 420 # > :d
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 20 2011 10:15am
Quote (the_rest @ Apr 20 2011 05:37pm)
Rage more, losere. LOOOOOOO ZEEEEEEEE REEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!

aha deci ii radu. scuza-ma nu stiam ca pe dumnezo il cheama radu.

desene cu the_reeeest... desene cu the_reeest traallalalalala fafafafafafa hahahahahah
!

e: hai ca ma apuc de ele... ma duc sa fumez si sa mananc ceva

This post was edited by LincolnHawk on Apr 20 2011 10:15am
Member
Gold: 8.83
Apr 20 2011 04:24pm
bai ia dati-mi AWP-ul sa-l deprim pe FRAIER :))
Member
Gold: 62.19
Apr 20 2011 04:35pm
Quote (AlexSwat @ Apr 20 2011 10:24pm)

lasal foca =))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 20 2011 09:49pm
Quote (AlexSwat @ 21 Apr 2011 01:24)

sa-ti spun io ce inseamna deprimare. cica vine careva sa iti dea ceva gratis, iti da un shako. Shako, ce bun ii la toata lumea ! Toata lumea vrea shako ! Eu sunt barbarian, la mine nu merge sa dau bo la life-mana de la shako ... mie imi trebe arreat, wtf, trebe dex sa duc sabia! Numa ca singura cale sa ajung la arreat este sa iau shako ala gratuit, si sa sper ca pot schimba shako pe arreat. Deci deprimarea este ca io am shako, si vreau arreat. Nici nu mai pot face mf numa ma rog sa vina careva sa fac trade. Eram mai vesel fara shako.

This post was edited by the_rest on Apr 20 2011 09:51pm
Member
Gold: 5,629.00
Apr 20 2011 11:35pm
Quote (the_rest @ Apr 21 2011 05:49am)
sa-ti spun io ce inseamna deprimare. cica vine careva sa iti dea ceva gratis, iti da un shako. Shako, ce bun ii la toata lumea ! Toata lumea vrea shako ! Eu sunt barbarian, la mine nu merge sa dau bo la life-mana de la shako ... mie imi trebe arreat, wtf, trebe dex sa duc sabia! Numa ca singura cale sa ajung la arreat este sa iau shako ala gratuit, si sa sper ca pot schimba shako pe arreat. Deci deprimarea este ca io am shako, si vreau arreat. Nici nu mai pot face mf numa ma rog sa vina careva sa fac trade. Eram mai vesel fara shako.

:blink: :bonk:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 20 2011 11:52pm
Quote (Taiko @ 21 Apr 2011 08:35)
:blink:  :bonk:

ok sa ne gandim la viata reala, nu la jocu diablo2. Sa zicem ca vrei o masina jmechereasca tare, rosie cu roti uriase! te duci la car-dealer, si nu are decat masini albastre cu roti normale, dar Ferrari. Ok wtf te gandesti: iau io ferrari, si il mai tunez io dup-aia, il vopsesc rosu si bag io niste roti misto etc. Dar pana iti faci ferrari-u misto, cat timp trece ? cat te costa in plus toata treaba aia ? timp+bani fu*uti si tu tot nu ai ceea ce iti doreai de fapt ...

va puteti gandi si la urmatoru lucru: sa zicem ca nu vrei o masina, sa zicem ca vrei o nevasta. Tu vrei o blonda superba si bogata ... si gasesti o fata la care ii place de tine, ii bogata, dar e bruneta si cam urata. Ok o iei de nevasta wtf, te gandesti ca isi vopseste ea paru si se machiaza etc. Si unde ajungi pana la gata ? Stai mizerabil toata viata cu o scarboasa!

Deci ce trebuia sa fac cu shako de la bun inceput: mersi fain domnule, shako ii bun tare bun, acuma trebe sa ma duc. New game: Oshako Nbarb. Numa ca nu neaparat arreat, ci ... common circlet! from chaos, se gasesc berechet. Nici macar nu trebe neaparat cu barb skills, si fara skills ii bun, numa sa aiba ceva dex acolo. Si nu se stie ce chestii inutile in mod normal la un circlet mai poate avea, dar care sa te ajute: de exemplu, mana steal, ce bine ar prinde la un barb ...
Member
Gold: 0.00
Apr 21 2011 01:03am
Quote (the_rest @ Apr 21 2011 07:52am)
ok sa ne gandim la viata reala, nu la jocu diablo2. Sa zicem ca vrei o masina jmechereasca tare, rosie cu roti uriase! te duci la car-dealer, si nu are decat masini albastre cu roti normale, dar Ferrari. Ok wtf te gandesti: iau io ferrari, si il mai tunez io dup-aia, il vopsesc rosu si bag io niste roti misto etc. Dar pana iti faci ferrari-u misto, cat timp trece ? cat te costa in plus toata treaba aia ? timp+bani fu*uti si tu tot nu ai ceea ce iti doreai de fapt ...

va puteti gandi si la urmatoru lucru: sa zicem ca nu vrei o masina, sa zicem ca vrei o nevasta. Tu vrei o blonda superba si bogata ... si gasesti o fata la care ii place de tine, ii bogata, dar e bruneta si cam urata. Ok o iei de nevasta wtf, te gandesti ca isi vopseste ea paru si se machiaza etc. Si unde ajungi pana la gata ? Stai mizerabil toata viata cu o scarboasa!

Deci ce trebuia sa fac cu shako de la bun inceput: mersi fain domnule, shako ii bun tare bun, acuma trebe sa ma duc. New game: Oshako Nbarb. Numa ca nu neaparat arreat, ci ... common circlet! from chaos, se gasesc berechet. Nici macar nu trebe neaparat cu barb skills, si fara skills ii bun, numa sa aiba ceva dex acolo. Si nu se stie ce chestii inutile in mod normal la un circlet mai poate avea, dar care sa te ajute: de exemplu, mana steal, ce bine ar prinde la un barb ...

:O abstraaaact!

numai ca tot romanian forum din punct de vedere intelectual te domina te domina

e: cat despre faza cu nevestele, atunci cand o sa ajungi la maturitatea de a face pipi din picioare, vei realiza ca toate filosofarile tale=0, ca poti iubi pe oricine care te iubeste, ca blonda superba bogata si desteapta nu a aparut inca (pt barbati ma refer... poate or fi si destepte/bogate/frumoase das pe invers)

This post was edited by LincolnHawk on Apr 21 2011 01:07am
Member
Gold: 1.39
Apr 21 2011 01:21am
Member
Gold: 8.43
Apr 21 2011 03:14am
the_rest nu-i decat un

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

Voi puneti botul la tot ce scrie el, cu alte cuvinte sunteti trollati :P
Member
Gold: 8.83
Apr 22 2011 07:41am
Quote (the_rest @ 21 Apr 2011 06:49)

ma iei pe mine cu deprimarea ma-tii..sa fim seriosi...te crezi prea "dastept" cand colo in spatele monitorului cred ca sta defapt un boschetar cu juma' de neuron :)) ce legatura avea shako si arreat cu deprimarea?
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll