d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Need Translation Help.
Prev12
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2,001.95
Apr 9 2011 12:06am
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I have a translator diploma asta nu are limite nenica
Member
Gold: 1.39
Apr 9 2011 12:18am
Quote (ViseZ @ Apr 9 2011 01:36am)
aoleu :D am uitat complet ca trebuie sa`ti dau aia. suna`ma sambata sa ne intalnim pe undeva daca mai ai nevoie

sau da`mi un pm

lasa k am facut rost nu e problema :)
ms oricum
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 9 2011 07:16am
Quote (seby_2007 @ 9 Apr 2011 09:06)
=))))))))))))))))))))))))I have a translator diploma                asta nu are limite nenica

Quote (D2Throne @ 8 Apr 2011 19:50)
ahhaahahahhaa  :rofl:

Quote (Corban @ 9 Apr 2011 03:34)
ba ce prost esti :rofl: AHAHAHAHA

?! presupun ca voi astia sunteti toti doctoranzi in limbi straine ? sau personal cred ca numa niste loseri care n-au.
Member
Gold: 62.19
Apr 9 2011 07:37am
The_Rest , dc nu vrei tu sa iei o pauza mica pe acest forum , ca orice ai zice / face , toata lumea te ia la misto , defapt te ia la misto pentru topicurile tale si pentru "inteligentza ta" , cel mai bine pentru acest forum si pentru tine este sa nu mai intri pe aici o perioada de timp sau daca intri macar knd vezi un topic gen " The_Rest ejti praf " ( alt exemplu nu mia venit in minte ) , sa numai te iei cu iei in gura , ca multi de aici sunt mult mai inteligenti in jocu asta si in real life decat tine .. Sa nu crezi ca eu am ceva cu tine , dar de fiecare data knd intru pe acest subforum , te vad pe tine cum te injuri cu lumea .. Lasa`i in pace pe toti care te iau la misto si osa vezi ca osa fie bine

Multumesc ,

~bfrulz

This post was edited by bfrulz on Apr 9 2011 07:39am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 9 2011 08:22am
Quote (bfrulz @ 9 Apr 2011 16:37)
The_Rest , dc nu vrei tu sa iei o pauza mica pe acest forum , ca orice ai zice / face , toata lumea te ia la misto , defapt te ia la misto pentru topicurile tale si pentru "inteligentza ta" , cel mai bine pentru acest forum si pentru tine este sa nu mai intri pe aici o perioada de timp sau daca intri macar knd vezi un topic gen " The_Rest ejti praf " ( alt exemplu nu mia venit in minte )  , sa numai te iei cu iei in gura , ca multi de aici sunt mult mai inteligenti in jocu asta si in real life decat tine .. Sa nu crezi ca eu am ceva cu tine , dar de fiecare data knd intru pe acest subforum , te vad pe tine cum te injuri cu lumea .. Lasa`i in pace pe toti care te iau la misto si osa vezi ca osa fie bine

Multumesc ,

~bfrulz

Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Closed New Topic New Poll