d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Intrebare Intrebatoare > Un Mediator Poate Ma Ajuta...
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jan 24 2011 03:14pm
Quote (uniddf @ Jan 24 2011 11:32pm)
pai a luat scammer tag mai mult din prostie si 10% din cauza mea

oricum nu merita scammer tag pt asa ceva

poate arx_x sa ne mai ajute si pe noi nu numai sa ne inchda topicuri, dea warn si sa ne prelungeasca warnu

acu ca am scris asta sigut mai astept 3 luni sami scoata 10 warn ma rog...altii dau tepe de 23k fg si unuia care a avut ghinionu sa aiba rollback in jocul de trade pe jsp ia scammer tag buna treaba

btw oscar (mediatorul) daca se intampla ceva  cu unu din suedia are grija ca totul pana la urma sa iasa bine

asta stiu pt ca am foarte multi prieteni vortuali acolo, care imi stiu parola la cont etc (ca nus ciorditori ca majoritatea de aici)

10% warn nu dureaza 3 luni, decat daca ai vreo 80-90 :P

eu aveam 50%, am 30% acum si in 2 saptamani am 20% :P
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jan 24 2011 03:42pm
ai primit pm-ul cu instructiuni , daca nu ai respectat indicatiile de acolo nu te poti astepta la minuni .
cat se plange lumea ca "once locked you should be banned and never unlocked" , pai uite ca nu e asa, se mai da o sansa, poate si a 3-a , 4-a . dar trebuie sa demonstreze omu' ca merita sa foloseasca iar fg si forumul la capacitatea destinata ..

Quote (bobo_simbo @ 24 Jan 2011 18:52)
numai odata ? sa fium seriosi ... :D

hai sa-ti cautam conturile atunci..ca pe asta... stii si tu

Quote (uniddf @ 24 Jan 2011 22:32)

poate arx_x sa ne mai ajute si pe noi nu numai sa ne inchda topicuri, dea warn si sa ne prelungeasca warnu

acu ca am scris asta sigut mai astept 3 luni sami scoata 10 warn ma rog...altii dau tepe de 23k fg si unuia care a avut ghinionu sa aiba rollback in jocul de trade pe jsp ia scammer tag buna treaba

3 luni? hai sa zicem 6 , ca 10% e prea putin pt valoarea ta :rofl:
Member
Gold: 0.00
Jan 24 2011 06:30pm
Quote (Arx_X @ Jan 24 2011 11:42pm)
ai primit pm-ul cu instructiuni , daca nu ai respectat indicatiile de acolo nu te poti astepta la minuni .
cat se plange lumea ca "once locked you should be banned and never unlocked" , pai uite ca nu e asa, se mai da o sansa, poate si a 3-a , 4-a . dar trebuie sa demonstreze omu' ca merita sa foloseasca iar fg si forumul la capacitatea destinata ..

3 luni? hai sa zicem 6 , ca 10% e prea putin pt valoarea ta :rofl:

haha ce glumita buna de la 30 la 20 am asteptat 30 +15+10 zile + pana asteptam decizia inca 3 zile

acum pe bune pe omu asta ar trebui sa il ajuti... vb si tu cu ala explicai despre ce a fost vorba

dupa ce ia dt enigma a fost rollback.. si ala sa trezit fara enigma si a postat in sa... ia dat imediat enigma inapoi IMEDIAT si dupa a luat scammer tag

This post was edited by uniddf on Jan 24 2011 06:31pm
Member
Gold: 0.00
Jan 25 2011 01:48am
Quote (Arx_X @ 24 Jan 2011 22:42)

3 luni? hai sa zicem 6 ,  ca 10% e prea putin pt valoarea ta :rofl:

vorbe ... :D
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll