Quote (the_rest @ 2 Jan 2011 20:48)
pai omule nu te duci la supermarket ... te duci unde stii ca-s destepti ... ma rog, io asa m-am dus la Intend. is cei mai tari din Cluj, dar creca au si in Bucuresti. Deci io le-am zis ca vreau un calculator complet fara monitor, si ca m-am uitat pe site-u lor si cam ce vreau io sa bag in calculatoru ala. Si s-au pus aia sa vada ce si cum si sa verifice: aia ii bun, aia ii bun, ce dreq de memorie ii aia ? imi trebuia 667MHz la memorie, era numa la comanda pe atunci, cea mai noua memorie. Deci pana la urma or zis aia ca numa peste o saptamana sa ma duc dupa calculator pana vine memoria, dar o fost bun.
exemplu de acum o luna ,
am avut un evga 8800 gtx ( aia este o placa video )
si imi facea artefacte , tin sa mentionez ca nu m'am jcuat cu frecventele si ca fanul era 100% , in furmark atingea suta mai repede ca un ferrari ^^ , tehnologie veche 90 nm , nu ma astept sa intelegi nici asta ... in fine ...
la placa video avea nevoie de reflow la memorii si pasta termoconductoare schimbata etc
m'am dus la 4 serviceuri de calculatoare si cand le prezentam problemele placii ba imi ziceau ca e un condesator ars , ba ca e de la drivere , si numai cardeala daia proasta , le explicam ca e de la memorii si se balbaiau ...
am gasit un baiat pe google care face reflow cu infrarosu ( nu pe aragaz ) si hopa mi'am facut placa video la un pret cat se poate de decent
daia nu apelez la configuratii opinii si recomandari de la magazine ca majoritatea nu au pic de cunostine
tu omule esti pralel in hardware , nu stiu de ce ai postat aici , pe mine ma interesa sa stiu ce sursa imi trebuie sau ce adaptor imi trebuie , si eventual sa imi recomande cineva ceva PUNCT
This post was edited by bobo_simbo on Jan 2 2011 02:12pm