Quote (the_rest @ 3 Nov 2010 22:56)
kelzo, trebuie sa fii constient ca: OAMENII MINT PENTRU BANI. si ei mint convingator, ca altfel nu iese banu!
Eu am învăţat asta de mic. Dacă vreau să îmi iasă totul aşa cum doresc, fac tot posibilul să iasă cum doresc, chiar dacă inseamnă să recurg la metode ... nu chiar ortodoxe, cum ar fii ... minţitul. Chiar m-am specializat pe treaba asta. Nu degeaba mi se spune Billy -> de la Billy Mincinosul.
Vă pup.
Dar degeaba incerc să ii explic lui kelz0.
Să ştii kelz0, dacă doresc să îţi vând ceva, iti dai seama că îţi pot ţine un discurs de 2 ore şi îţi pot oferii drept desert nişte fraieri pe care i-am găsit pe stradă şi le-am dat nişte bani doar ca să vină in faţa voastră să zică cum au slăbit ei miraculos mâncând praz şi ce căcat mai conţin produsele astea.
Sau să aduc nişte statistici făcute in 5 minute in Word, inexistente.
Deschide ochii. Poti sa ma injuri cat vrei sau sa crezi ca sunt un pesimit sau cine mai stie ce. Părerea mea este că sunt doar conştient de toate minciunile astea pentru că şi ei fac ce fac şi eu.
Ca să îţi dau un exemplu, la cat ma duce mintea, acu ceva timp am inchis un fraier aici pe d2jsp care imi daduse scam dar eu nu aveam nici o dovada. Am luat frumos editorul foto si mi-am facut o conversatie falsa. Si voila tipu a luat lock. Desigur, merita din moment ce imi daduse scam, doar ca nu aveam dovezi. Asta e doar un exemplu izolat a ceea ce se poate intampla.
This post was edited by Rizwan on Nov 3 2010 03:28pm