Quote (RO_Byron @ 24 Sep 2010 10:37)
Trist...Eu tot sper ca intr-o zi sa zica altii dc nu ne-am nascut in Romania.....optimist incurabil
cred ca asta nu se va intampla nici peste 5000 de ani...pacat..astazi am aflat ca si noi in romania avem picturi dintr-o grota care a fost descoperita acum 25 de ani prin transilvania daca nu ma insel..sunt picturi luate din grote/pesteri de aacum 15000 de ani...cica in spania si franta exista asa ceva si sunt deschise ptr turisti sa le vada...la noi nu..deci vedeti? aia au dat drumu sa poata fi vizitate ca sa faca BANI..noi romanii...NUUU... :| aiurea rau..numai tin minte exact cum se numeau..dar cand imi aduc aminte va zic

Quote (davidthebest @ 23 Sep 2010 18:52)
asta le zice bine
http://www.youtube.com/watch?v=nm1c8yCUuio
bune vorbe...
pana acum imi place asta + bug mafia - bag p**a in lumea si v-o fac cadou...
sunt cele mai adevarate vorbe spuse vreodata...
din povestile care le-am auzit de la parinti , bunici etc...am auzit ca pe vremea lu ceasca...poate nu aveau multe...dar nu murea nimeni de foame...imi zicea bunikmea k ii ramaneau bani de la un salariu la altul...ceasca nu lasa pe nimeni sa moara..nu lasa pe nimeni in strada...
BASESCUsi
BOC DE CE O FAC???
lor nu au putut sa isi taie salariile vezi doamne..dar au luat 25% de la bugetari si 15% de la pensionari ca sa ce?? sa isi mai mareasca si ei saracii salariile...ca nu au case/terenuri/masini/obiecte de valoare de SUTE de MII de EURO!!!...
jegosii lasa poporul sa moara de foame in timp ce ei au burtile pana la podea...dau cu buricu de asfalt cand merg...
RUSINE...SA LE FIE RUSINE...si ptr ca sunt clasa a8-a si invat latina...special pentru BASESCU si BOC...si restul parlamentarilor de 1 ban.............
ACTA NON VERBA!!!This post was edited by AlexSwat on Sep 24 2010 08:28am