d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Poker Vs Fg > ...
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 3 2010 11:22pm
Iti spun direct ce si cum ca nu ai primit un raspuns concret..1 la mana ai intrebat daca merge si pe pokerstars, nu ca daca merge si acolo DOAR ACOLO SE JOACA , mai ai nevoie de aim(e un fel de messenger facut de aol daca nu ma insel) poti sa joci de la 25 fg in sus si aproape de fiecare data de la 25 f am ajuns la 1 k si bineinteles i-am pierdut pe toti.. si apoi intri pe bar and pub section la offtopic>sport coliseum si faci un topic, Need poker guide si citesti totul de acolo ,iti explica pas cu pas si prescurtarile si tipurile de joc si inca o chestie ai grija cu hotii , la poker se numesc welcher(nu ,nu ma dau destept dar cand am intrat pe poker pe jsp am aflat si eu de cuvantul welcher) si in guide o sa ai acolo un script poker and bettor status, fara ala esti ceva de genul scuza-mi expresia pielea pulii( adica toti pot sa te fure).Si cam atat iti recomand sa nu joci all inuri deloc , axeazate pe donuri( double or nothing exemplu 4 man don 25 fg asta inseamna 4 oameni fiecare pune 25 fg si se jaoca fiecare pt el si don (double or nothing) pe romaneste se intelege dublu sau nimic (iti explic mura in gura ca eu nu am inteles,sa nu crezi ca ma cred superior sau altele) adica fiecare 25 fg se fac 100 fg si nu imi gasesc cuvintele sa iti spun, sper sa intelegi asa : primul si al doilea (cei are raman la masa) impart aia 100 fg 50 si 50 adica don e cel mai simplu parerea mea pe jsp, trebuie doar rabdare ca in rest se elimina intre ei baietii.. si daca vezi un thread i ncare scrie freeroll si o anumita suma de fg alea sunt special pentru romani parerea mea=)) am si zis asta bineinteles nu au inteles aia I AM POMANAGIU =)) freeroll( pune cienva la bataie u npremiu si nu te costa inscrierea) :)) Sper ca nu am zis nimic sa te deranjeze mai sus, SI Bafta cu pokerul, se face fg chiar usor la cati n00bi sunt;)
Member
Gold: 20.00
Sep 8 2010 10:45am
Quote (Taiko @ Sep 3 2010 05:06pm)
nu trebuie sa fii intr-o ghilda , merge si cu pokerstars din cate stiu  ,  dar trebuie sa ai macar 5000 de fg , ca atunci cand ii pierzi sa te oftici intr-atat de tare incat sa-ti bagi picioarele in poker si sa nu-ti mai trebuiasca :)

ba da trebuie sa fii in guilda la amigos :lol: da aia nu accepta pe oricine <_<

This post was edited by davidthebest on Sep 8 2010 10:57am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll