Quote (Carina @ Aug 31 2010 07:29pm)
Daca tu traduci cu google translate asta e partea a doua!!! Internet kid este o expresie care dac aotraduci da asta ar insemna tradus copil internet .Daca esti prost si nu stii ce e engleza si care e faza cu expresiile nu te mai crede profesor.Si alta chestie Cum se traduce daca eu iti zic tie Futu-ti mortii matii? Te rog frumos sa traduci asta . Si topicul asta era muzica nu copii retardati de un metru jumate care se cred peste toata lumea pe net ca au un titlu colorat si o stea.
odamn bitch.
vorbesti limba romana ca becali !
nu stiu ce e engleza? becali e deja prea competent pentru creerul tau mic si blond.
engleza e limba in care imi fac studiile. in germania.
care e faza cu expresiile ? lumineaza-ma.
nu ma cred profesor.
da' te rog. nu e ca si cum m-as supara ca futi niste scheleti pe care nu i-am cunoscut. just sayin, have fun. ai standarde cam inalte pentru o persoana care are iq-ul sub temperatura camerei, totusi.
si btw, daca te-ai hotarat sa folosesti cratima, foloseste-o peste tot. owait, nu stiai ca matii se scrie ma-tii. dumb asian bitch
topicul asta era de cacat. muzica d-asta asculta guta cand simte ca intelege ce a vrut sa zica noica. da' as baga mana in foc ca tu si cu jumate din forumu' asta nu ati auzit de el.
colorata e ma-ta. stii de ce ?

come at me bro !
This post was edited by MiniMod on Aug 31 2010 10:49am