d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Starcraft 2 > Cine Il Joaca ?
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Jul 28 2010 03:19pm
normal ca lumea nu stie pt ca taranii nu au zis asta acuma. trebuiau sa spuna clar pe site/cutie etc ca nu e campanie decat cu tarranii.
oricum cine o sa vrea sa joace pe bnet jocu o sa-l cumpere iar cine nu o sa-l ia din alte surse.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jul 28 2010 03:56pm
Quote (MrDjBthu @ Jul 29 2010 12:19am)
normal ca lumea nu stie pt ca taranii nu au zis asta acuma. trebuiau sa spuna clar pe site/cutie etc ca nu e campanie decat cu tarranii.
oricum cine o sa vrea sa joace pe bnet jocu o sa-l cumpere iar cine nu o sa-l ia din alte surse.

au anuntat de zeci de ori lol.

daca esti interesat de ceva, intrebi inainte.

pe orice ambalaj sunt date mai mult sau mai putin eronate.

de ce?

ca sa se vanda bine, lol.
Member
Gold: 8.43
Jul 28 2010 04:06pm
Quote (MrDjBthu @ 29 Jul 2010 00:10)
aia e tiganie sincer. si iti bagi jocu pe contu de battle si iti zice acolo: " TERRANZ + ZERGZ + PROTOZZZZZZ "
gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay si tigani.

daca era tot jocu lansat acuma sau macar daca erau moca celelalte campanii poate l-as fi cumparat si eu pe gold, dar asa in nici un caz.

Ceva de genu:
http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_II

The game will be split into three separate products, based around the terran, zerg and protoss campaigns respectively. The first will be called StarCraft II: Wings of Liberty, the second will be called StarCraft II: Heart of the Swarm and the third will be called StarCraft II: Legacy of the Void.

Little to no work is currently being done on the expansions, as Wings of Liberty is Blizzard's current focus. The story team, however, has moved on to the Heart of the Swarm.

Blizzard Entertainment chose this route due to the challenges they faced creating the campaigns. Through a trilogy, they can create more content per campaign, such as movies, sets, props, characters, missions (including Easter egg missions) and so forth. Each character will have their own arcs, missions and dialog. The story has been designed so that no previous knowledge of StarCraft is required to enjoy it.

The three campaigns do not occur simultaneously in-universe. Rather, they occur in chronological order, each campaign beginning immediately after its predecessor. Each campaign will have 26-30 missions in total (including branching missions) and a set ending, rather than a cliff-hanger.

The latter two expansions are expected to take over a year to release.

All three races will be completely developed for the multiplayer skirmish mode.

Heart of the Swarm and Legacy of the Void are considered to be expansion sets and will be priced as such.

Each will upgrade and expand multiplayer content in addition to containing a campaign, such as the possibility of new units, abilities and structures. New units available in the expansions can only be accessed if a player buys the expansion. Each product would have upgrades to the multiplayer, "that's the whole point of the expansion or the second part".[26] Each race will be enhanced in some way.

Am gresit eu, or sa fie expansionuri iar nu jocuri separate, ei au anuntat de la inceput asta, dar cum eu nu am fost la curent cu jocul asta lucrurile se complica acum :)

Voi vedea cum se prezinta actualul, ce urmeaza dupa campanii si daca ma descurc la RTS, mai complicat decat la wow :D
Member
Jul 28 2010 04:51pm
bah, naspa faza oricum. in ultimii 2 ani mi se pare ca o ard asa aiurea ca tot ce vor e sa mulga gamerul cat mai mult, nu mai fac ceva doar pt joc, o fac sa le aduca $$$$ in portofele.
aveam o parere mai buna despre ei da acu mi se par deja curve.

asta e exact motivu pt care eu nu dau bani pe jocuri.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jul 28 2010 04:55pm
Quote (MrDjBthu @ Jul 29 2010 01:51am)
bah, naspa faza oricum. in ultimii 2 ani mi se pare ca o ard asa aiurea ca tot ce vor e sa mulga gamerul cat mai mult, nu mai fac ceva doar pt joc, o fac sa le aduca $$$$ in portofele.
aveam o parere mai buna despre ei da acu mi se par deja curve.

asta e exact motivu pt care eu nu dau bani pe jocuri.

in ultimii doi au fost cumparati de Activision ;)
Member
Gold: 53,809.25
Jul 28 2010 06:19pm
Heart of the Swarm and Legacy of the Void are considered to be expansion sets and will be priced as such.

Each will upgrade and expand multiplayer content in addition to containing a campaign, such as the possibility of new units, abilities and structures. New units available in the expansions can only be accessed if a player buys the expansion. Each product would have upgrades to the multiplayer, "that's the whole point of the expansion or the second part".[26] Each race will be enhanced in some way.

Foarte urat...
Or sa rupa comunitatea in 3..cei care au original, cei care au si zerg si cei care au si protoss.
Oricum n-am vazut pe nimeni care sa joace doar starcraft simplu in ultimii ani..toti cu broodwar...poate pe asta se bazeaza si blizzard, ca toti vor upgrada. Si cine nu upgradeaza...a dat bani degeaba, pt ca nu are cu cine sa se joace.
Inca nu l-am cumparat.
Cat despre beta, cat am putut sa joc din el..da, era frumos, dar era plin de oameni experimentati.

This post was edited by Alexandru on Jul 28 2010 06:20pm
Member
Gold: 25.00
Jul 29 2010 12:32am
Prima data o sa-l incerc sa vad daca-mi merge pe vechitura mea de calculator de acasa... (AthlonXP 2500+, 1GB RAM, GF9600GT).
Am dubii cu privire la procesor... teoretic, restul s-ar incadra in cerintele jocului.
Am in original toate jocurile Blizzard aparute in ultimii ani, mai putin WoW caci nu sunt fan (Diablo2, Starcraft si Warcraft3), cumparate insa la pret redus, la multi ani de la aparitia lor pe piata.
Probabil la fel va fi si in cazul acesta.... caci pt. mine 99% conteaza doar SP.
Oricum jocul va fi un succes de vanzari... chiar si numai datorita istoricului pe care-l are.
Marti, in ziua lansarii, erau deja 700k jucatori pe bnet... ceeace nu e rau pt. o lansare!

This post was edited by BlueMax on Jul 29 2010 12:33am
Member
Jul 29 2010 01:11am
Quote (BlueMax @ 29 Jul 2010 09:32)
Prima data o sa-l incerc sa vad daca-mi merge pe vechitura mea de calculator de acasa... (AthlonXP 2500+, 1GB RAM, GF9600GT).
Am dubii cu privire la procesor... teoretic, restul s-ar incadra in cerintele jocului.
Am in original toate jocurile Blizzard aparute in ultimii ani, mai putin WoW caci nu sunt fan (Diablo2, Starcraft si Warcraft3), cumparate insa la pret redus, la multi ani de la aparitia lor pe piata.
Probabil la fel va fi si in cazul acesta.... caci pt. mine 99% conteaza doar SP.
Oricum jocul va fi un succes de vanzari... chiar si numai datorita istoricului pe care-l are.
Marti, in ziua lansarii, erau deja 700k jucatori pe bnet... ceeace  nu e rau pt. o lansare!

esti sigur ca acel bnet iti arata doar jucatorii de sc2 si nu si cei de wow ? ca si aia tot pe bnet sunt.
cat despre comp cam naspa cu procu si ramu, ca placa video e ok. eu il joc pe laptop si merge ok cu detalii pe minim. dar e un core2duo cu 3gb de ram. chipsetu video il trage in jos da aia e. merge jucat si sunt happy asa.
Member
Gold: 25.00
Jul 29 2010 02:12am
Si eu mai am varianta lapptoop: Core2Duo la 1,8GB, 4G RAM... insa placa video integrata Intel 850 parca... nu-mi fac iluzii ca va merge prea bine pe nici un calculator.
Cat despre cifra vehiculata mai sus, am preluat-o din pe topicul de SC2 de pe forumul ComputerGames, unde gasesti cei mai multi fani ai jocului:

http://forum.computergames.ro/attachment.php?attachmentid=669146&d=1280237071

...si ca fapd divers... uitati cum s-a facut lansarea jocului in Paris:

This post was edited by BlueMax on Jul 29 2010 02:21am
Member
Jul 29 2010 05:51am
Quote (BlueMax @ 29 Jul 2010 11:12)
Si eu mai am varianta lapptoop: Core2Duo la 1,8GB, 4G RAM... insa placa video integrata Intel 850 parca... nu-mi fac iluzii ca va merge prea bine pe nici un calculator.
Cat despre cifra vehiculata mai sus, am preluat-o din pe topicul de SC2 de pe forumul ComputerGames, unde gasesti cei mai multi fani ai jocului:

http://forum.computergames.ro/attachment.php?attachmentid=669146&d=1280237071

...si ca fapd divers... uitati cum s-a facut lansarea jocului in Paris:

http://www.youtube.com/watch?v=5EUUo07L6wk

un sarac imbracat in costumu lui tychus, mare branza.... macar daca il bagau inauntru pe riebery ca mai seamana asa cu ala la ce cicatrici au amandoi pe fata :rofl:
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll