Quote (onlythebrave @ Jul 25 2010 01:13pm)
Nu era nevoie de 25 % nici de masuri radicale...Toate tarile au micsorat fiscalitatea ca sa creasca productia, ei fac invers, zici ca-s debili mintal sau vor raul tarii, mai degraba ultima varianta
Ce credeti ca au facut ei cu banii de la fmi? aia necesari pt "relansarea economiei?" Va spun eu: 4 miliarde de oiro au inghitit doar primariile, pe borduri, pe raschetat bulevarde de 2 ori pe an, pe n straturi de flori si plante decorative, in tineretului au schimbat un loc de joaca pt copii de 2 ori, vreti sa spuneti ca s-a stricat? si toate astea se platesc cu sume imense, la vanghelie la primarie era un patent 80 de milioane, da, se poate... pe la o primarie in maramures s-a facut un wc la primarie de 1 miliard, da, se poate, dc plm nu i-au linsat direct cind tara o sa moara de foame...mai stiu sute de exemple...si acuma s-au trezit ca vor F16 si autostrazi? pt ce pula mea? cine ne invadeaza? dau in cap la firme cu fiscalitatea lor excesiva, serviciile din turism sunt la pamint, dar ei "cred ca vor scoate bani din turism, in timp ce au scos subventiile din agricultura...TREZITI-VA, e de rau fratilor, ei isi completeaza incet averea dupa o sa se retraga linistiti si o sa plateasca impozitele ca niste buni cetateni, o sa fie niste exemple sociale, o sa faca donatii, etc...cu banii care i-au furat de la noi
kelz0 apreciaza asta ! :))