Quote (AlexSwat @ 16 May 2010 08:29)
e imposibil sa ia 10 ani doar pentru furt...pentru furt calificat ar fi luat maxim 2-3 ani...furt calificat intre 6 luni si 2-ani de exemplu...a luat 10 ani daca ar fi avut si alte dosare penale...dosarele penale se fac si in libertate...daca ai deja vreo 2-3 si te mai prinde iti da 10 ani lejer...si oricum mie nu imi pare rau pentru un hot...sa fie sanatos...furtul tot furt ramane si noi incercam sa scapam de asta...
daca gandesti asa tre sa fi chiar nebun.
pedepsele (in spania) pt furt sunt asa : 6luni-2 ani. daca te prinde in fapt iti iei 6uni cu suspendare , daca e savarsit faptul iti da pana la 2.
dar 10 ? 10 ani pt 30 de dolari ? mi'e indiferent cat ar fi furat inainte. daca vroiau sa'l bage il bag ianinte.. deci motivul au fost 30 dolari. nu'mi veni cu povesti, ca daca avea ce sa
manance nu fura ! si asta se intampla datorita sistemului bancar in care traim. . .
¨furtul tot furt ramane si noi incercam sa scapam de asta...¨´ probabil, insa nu prea avem ce fura....sclavi oricum suntem. de mici am crescut cu mentalitatea de a ajunge amri a intemeia o familie si a avea un loc de munca ( scalvi platiti - cel mai bun sistem de sclavie inventat pana acum) . in timp ce noi ne preocupam de liga de futbol si ce a mai injurat bekali sau unde s'au mai futut sarkozi cu Bruni , lor le cresc contul.
guvernele sunt legate de maine ( majoritatea) , oamenii traiesc cu frica (au invatat si au acceptat asta...) , toti stim ca sistemul bancar e o mare inselatorie dar nimeni nu face nimic.
si pe langa toate astea mai avem si judecatori idioti care iau 10 ani de libertate unei persoane care a furat pt a manca. de ce nu i'au dat un loc de munca ? sau un colt de paine ? era mai usor asa ?.......
nu vreau sa continui ca sunt happy de aseara / dimineata ... dar nu'si merita pedeapsa
This post was edited by ThE_BvC on May 16 2010 04:26am