Quote (kelz0 @ 25 Apr 2010 20:04)
iti dai seama ce tm o fi si el, lumea mai uita de unde a plecat ...

Quote (Arx_X @ 25 Apr 2010 23:29)
Andrei, remarcile tale sunt 0 de cand ai inceput sa faci cohones aici pe forum, esti singur responsabil de relatia deloc amiabila dintre noi doi . Cu Razvan nu am absolut nimic , a fost alegerea lui si nimeni nu re ce comenta.
Nu am nici o treaba cu ce se intampla aici , nu port ranchiura nimanui dar cand depasesti o limita incetezi sa fi amicul meu.
daca tu crezi ca am uitat de unde am plecat , treaba ta, fiecare cu parerea lui
@ kelz0, eu cand am facut postu ala cand am zis "si dan" nu ma refeream exact la dan, stiu ca el n-a facut decat sa traduca ce am zis eu acolo si sa dea verdictul daca trebuie sau nu inchis. practic si-a facut doar treaba.
nu stiu de ce ai facut postu asta si mi-ai mai dat si PM despre el. Am vrut sa mai ma distrez si eu, mi se pare marfă să fii ca ăştia să poţi discuta orice şi cu oricine fără să fii "oprit" de tag-ul pe care il ai.
Cand aveam TT ma simteam oarecum retinut sa postez anumite lucruri care le aveam in cap, ca mi-era ca imi sar astia in cap (si asa imi sarisera de cateva ori pentru ca am zis nu stiu ce) asa ca am cerut removal sa pot sa zic ce
vrea muşchii mei".