d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cum Am Luat Eu 10 La Engleza
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 53,809.25
Feb 16 2010 07:04am
Poate vroiai sa zici :
"Dear Sting,
I've liked you for a long time ( I've admired you for a long time already?). I included (...)"

Bun..acum despre logica scrisorii, care pare mai apropiata de o telegrama :
Cum pot sa intre o zgarda de caine, un bec ( sau poate vreun glob ramas de la Craciun? ) si niste ramasite din buzunare (Pocket lint, an accumulation of fibres found in pockets) intr-un plic? Poate era un pachet mai maricel. Care e legatura dintre cele 3 obiecte ?
Cu acele obiecte vrei sa-ti creeze un autograf ?!? Autograful e de obicei un mesaj al unei personalitati cu semnatura ei...pe ce vrei sa ti-l scrie? Care-i mesajul? Crezi ca plateste taxa de returnare pana in Romania pentru un fan?
Vrei ca autograful sa fie "very original" ( very n-are nici o treaba in sintagma aceea)...omul nici nu te cunoaste si vrei sa stie la ce te gandesti.
Stii de drepturile de autor etc...si totusi ii spui pe fata ca ai nevoie de autograf NU pentru ca ai fi un fan, ci pentru ca ai nevoie de bani.
Cu siguranta i-ai castigat inima cand l-ai numit artistul tau preferat...
Ce legatura are trampolina cu cele incluse in "plic" ?
Iar la sfarsit, m-a bufnit rasul..ai fi fericit sa-i returnezi serviciul...adica sa-i dai un autograf si tu ?
Sigur ai luat 10 pe text ( poate pentru amuzamentul altora) ?

This post was edited by Alexandru on Feb 16 2010 07:27am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll