d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cum Ar Trebui Sa Fie > Si Cum Este La Noi...
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Feb 11 2010 03:17pm
Daca unul este furat...incepem sa furam si noi ca doar este o dovada ca merge.
Daca unul fura...sarim sa furam si noi nu cumva sa pierdem ceva.
Daca unul face ceva frumos...il ignoram ca doar nimeni nu poate sa faca la fel.
Daca unul are nevoie de ajutor...Ii dam ajutor si noi cum ne-au dat noua in gura cind am cerut ajutor.
Daca unul este suparat...Il bagam in pizda masii.
Member
Gold: 17,707.00
Feb 12 2010 05:04am
Quote (VaultBoy @ 12 Feb 2010 00:17)
Daca unul este furat...incepem sa furam si noi ca doar este o dovada ca merge.
Daca unul fura...sarim sa furam si noi nu cumva sa pierdem ceva.
Daca unul face ceva frumos...il ignoram ca doar nimeni nu poate sa faca la fel.
Daca unul are nevoie de ajutor...Ii dam ajutor si noi cum ne-au dat noua in gura cind am cerut ajutor.
Daca unul este suparat...Il bagam in pizda masii.

ce trist...
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Feb 12 2010 05:40am
Quote (FLOKING24 @ Feb 12 2010 01:04pm)
ce trist...

oricum fiecare persoana gandeste in felul ei !!

nu ai nici macar cum sa zici ca grupul ala e asa celalalt e in alt fel !! fiecare persoana in romania e cam fiecare pentru el , toate alegerile pe care le iei le iei totimpu in folosul tau si nu in folosul altcuiva ... chiar daca ai impresia ca tu cand faci o decizie si ai impresia ca il ajuti pe "el" gandestete bine daca nu cumva tu ai mai mult de castigat din asta decat "el" . Traim intro lume si tara in care fiecare e pentru el , "ti-ai vinde si mama daca asta te-ar face mai fericit"

e:/ ca sa nu se faca confuzie vorbesc la general nu despre tine sau cineva anume :P !!

This post was edited by TheElderGod on Feb 12 2010 05:41am
Member
Gold: 17,707.00
Feb 12 2010 12:23pm
Quote (TheElderGod @ 12 Feb 2010 14:40)
oricum fiecare persoana gandeste in felul ei !!

nu ai nici macar cum sa zici ca grupul ala e asa celalalt e in alt fel !! fiecare persoana in romania e cam fiecare pentru el , toate alegerile pe care le iei le iei totimpu in folosul tau si nu in folosul altcuiva ... chiar daca ai impresia ca tu cand faci o decizie si ai impresia ca il ajuti pe "el" gandestete bine daca nu cumva tu ai mai mult de castigat din asta decat "el" .  Traim intro lume si tara in care fiecare e pentru el , "ti-ai vinde si mama daca asta te-ar face mai fericit"

e:/ ca sa nu se faca confuzie vorbesc la general nu despre tine sau cineva anume :P !!

nici nu-mi inchipuiam ca poti vorbi despre mine...

dar stiu ca ai dreptate intr-o anumita proportie...nu ma hazardez sa spun cat este ;)

Faptul ca vad in jurul meu oameni care fac asa>>si sunt din ce in ce mai multi pe an ce trece>>cu tavalugul inceput in 1990 bineinteles.>>
nu ma face sa renunt sa cred ca mai sunt si altii mai buni>.chiar daca sunt foarte rari...

Pacatul este ca hotii si smenarii se aduna imediat>>nu stiu de ce cei buni nu se pot aduna>>poate ca sunt prea rari ??

Mai vedem :)
Member
Gold: 1.55
Feb 13 2010 03:14pm
xd
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll