d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Bad Day For Socketing > Diablo 2
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jan 5 2010 12:39pm
Quote (onlythebrave @ 5 Jan 2010 19:13)
--> this...i wonder how long can go human stupidity...ur the answer...
la ce-ti tb eth monarch in cub?...cit despre mp 3 sox...again...larzuk... lmfao...parca ai juca d2 de 4 luni....

eth buggen monarch e 333 def parca , in timp ce eth socketed cu quest e ~ 210 def daca-mi amintesc eu bine
la fel cu armors si bla bla. dar la mp nu inteleg de ce faci sox cu cubul din moment ce 55 str nu e mult pt enigma si nu se prea face eni in eth armor.
bugged armors faci pt forty , stone, si bla bla ..cele care au nevoie de def pt merc in general :)

dar astea-s opiniile unui noob , asa ca , move on

dar nu mai faceti report la posts ca si Unauthorized Outside Links :rofl:
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Jan 5 2010 12:50pm
Quote (Arx_X @ Jan 5 2010 06:39pm)
eth buggen monarch e 333 def parca , in timp ce eth socketed cu quest e ~ 210 def daca-mi amintesc eu bine
la fel cu armors si bla bla. dar la mp nu inteleg de ce faci sox cu cubul din moment ce 55 str nu e mult pt enigma si nu se prea face eni in eth armor.
bugged armors faci pt forty , stone, si bla bla ..cele care au nevoie de def pt merc in general :)

dar nu mai faceti report la posts ca si Unauthorized Outside Links  :rofl:

eu iam dat in plm mai fa si tu curat pe romanian forum si pe harcore ;)
Member
Trader: Scammer
Jan 5 2010 01:10pm
Quote (Arx_X @ 5 Jan 2010 21:39)

dar nu mai faceti report la posts ca si Unauthorized Outside Links  :rofl:

mp erau not eth. wtf, mp clean+tal+thul+ptopaz=3sox mp=hr. :lol:

edit: cine vrea sa faca enigma mp, cumpara ! si io vand. hr, chief !

This post was edited by the_rest on Jan 5 2010 01:11pm
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Jan 5 2010 01:15pm
eth monarch 333 def fara socks am gasit eu la mf :) ! nu se da bug in monarch

Monarch non-eth max def 141 fara 15 ed
Monarch eth 333 def
Member
Jan 5 2010 01:20pm
Quote (TheElderGod @ 5 Jan 2010 22:15)
eth  monarch 333 def fara socks am gasit eu la mf :) ! nu se da bug in monarch

Monarch non-eth max def 141 fara 15 ed
Monarch eth 333 def

nu cred. nu iti aduci bine aminte. are vreo 210 max defence eth monarch clean.

no way sa aiba 333 def clean, pentru ca am citit pe arreat summit ca itemele ethereal shields au +50% base defence. deci daca e max 141 def non eth, atunci e 210 def ethereal. si numai cu cubu, din cauza unui bug in diablo2, iese 333 def.

This post was edited by the_rest on Jan 5 2010 01:39pm
Member
Gold: 53,809.25
Jan 5 2010 01:54pm
max e 148 pe monarh non-eth 0 ed, pe eth 222 ( bug 333 )
oricum din 210 * 1.5 nu iesea 333
Member
Gold: 330.00
Jan 5 2010 03:03pm
deci citamai teoria cibritului pt un amarit de monarch eth, care nush la ce ar fi asa de cautat sincer...si da, dc ai ambitie sa fie perfecte, bv tie...btw, cit mai e o hr pe nonlader? aud bine? 5 fg? se merita efortul? lol? buddy, cred sincer ca te-ai cam timpit de la atita stat in casa la diablo, prieteneste iti zic, mai iesi un pic afara, mai ia o gura de aer, imbata-te, du-te si injura sau cearta-te cu cineva sau ia-te la bataie, fa un sport, ia-te de curu fetelor pe strada, fura snikers din supermarket, mergi la un film in oras, viziteaza-ti neamurile, sau in cel mai rau caz, pune naibii mina pe o carte, dar, orice ar fi, lasa naibii diablo asta pina la reset ca o sa-ti stergi creerul de tot...si crede-ma, nam nimic cu tine, imi cer iertare de pe acum pt limbajul un pic mai dur dar iti vreau tot binele din lume! :)

P.S: urmatorul topic pe care-l vad de la tine sper sa fie despre aventurile tale in oras!...dc te tii de cuvint, o sa fac un comitet de premiere si o sa-ti donam fg!!!!!!!!! :D
Member
Warn: 20%
Jan 6 2010 05:26am
Quote (onlythebrave @ Jan 5 2010 09:03pm)
deci citamai teoria cibritului pt un amarit de monarch eth, care nush la ce ar fi asa de cautat sincer...si da, dc ai ambitie sa fie perfecte, bv tie...btw, cit mai e o hr pe nonlader? aud bine? 5 fg? se merita efortul? lol? buddy, cred sincer ca te-ai cam timpit de la atita stat in casa la diablo, prieteneste iti zic, mai iesi un pic afara, mai ia o gura de aer, imbata-te, du-te si injura sau cearta-te cu cineva sau ia-te la bataie, fa un sport, ia-te de curu fetelor pe strada, fura snikers din supermarket, mergi la un film in oras, viziteaza-ti neamurile, sau in cel mai rau caz, pune naibii mina pe o carte, dar, orice ar fi, lasa naibii diablo asta pina la reset ca o sa-ti stergi creerul de tot...si crede-ma, nam nimic cu tine, imi cer iertare de pe acum pt limbajul un pic mai dur dar iti vreau tot binele din lume! :)

P.S: urmatorul topic pe care-l vad de la tine sper sa fie despre aventurile tale in oras!...dc te tii de cuvint, o sa fac un comitet de premiere si o sa-ti donam fg!!!!!!!!!  :D

tres bien !
Member
Jan 6 2010 05:55am
Quote (onlythebrave @ 6 Jan 2010 00:03)

P.S: urmatorul topic pe care-l vad de la tine sper sa fie despre aventurile tale in oras!...dc te tii de cuvint, o sa fac un comitet de premiere si o sa-ti donam fg!!!!!!!!!  :D

io nu citesc ce abureli debitezi, plus ca ai aratat ca habar n-ai de ce ar face oamenii socketuri cu cubu.
Member
Jan 6 2010 05:56am
Quote (onlythebrave @ 6 Jan 2010 00:03)

io nu citesc ce abureli debitezi, plus ca ai aratat ca habar n-ai de ce ar face oamenii socketuri cu cubu.
daca vrei sa scrii atata ca un scriitor, pai fa-te scriitor ! ca am vazut odata la librarie carti scrise de iliescu, asa ca ai avea si tu sanse.
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll