Quote (MrDjBthu @ 18 Dec 2009 12:59)
nu aveai calcultor si nici televizor pe vremea aia

adevarat. dar, cu toate ca sunt un alt adict de net si probabil de pc...etc. recunosc ca atunci cand eram mic ma distram mai mult. ma plimbam cu sania pe afara, ma agatam de autobuze, faceam omuleti de zapada si ascultam povesti precum lupul pacalit de vulpe si scufita rosie ... strabunica imi facea botosi din lana cu propriile sale maini, si cand mergeam la tara imi facea gogosi si pita/turta cum ii zice.
acum serios : ce copii la varsta de 5-10 mai petrec asa ?
si da nu aveam net pe vremea aia.. era prea rar un calculator la cate cineva .. si pela 8 ani imi aduc amitne ca avea un amic de'al meu .. mergeam cate zece insi la el si ne minunam, in schimb noi aveam tetris , lego, sega etc...
copiii de azi nu vor mai avea copilaria noastra... si e pacat. cunosc persoane care au crescut in puf si nu stiu as fiearba 2 oua avand varsta 14-16 ani.. deci va rog : eu sunt mandru ca am prins putin din timpurile alea. cand ne scriam scrisori si iesiam in fata blocului acte 20 de persoane si jucam tara tara vrem ostasi, ratele si vanatorii, 9 caramizi, ascunsea si tot asa.. acum cum cresti : pc, psp, mc donald , burger, si cam atat.. air din cand in cand 1-2 ore de biliard.
si cel mai mult imi lipseste inghetata (nush daca stiti), care era impachetata ca untul de azi. + cateva bomboane cu nush ce lichid in ele si pudrate cu cacao .. ah ce-as mai manca...
This post was edited by puyu on Dec 18 2009 07:02am