Quote (noghri @ Dec 18 2009 02:58pm)

.... wtf.
.e doar un joc pana la urma. e ceva dincolo si de el. de ce nu renunti la ranchiuna asta...inutila?..~~
THIS !
nu imi pasa ca puteam fi scammer tagged forever si sa pierd contu pe care am muncit 5 luni ^^
doar ca, intr-un fel obscur, mania asta nestavilita pe care i-o port i-o adresez lui ca sa nu mi-o adresez mie, un fel de a ma resemna.
de ce ? pentru ca ma incredeam f f mult in sentimentele mele si credeam ca pot sa deosebesc oamenii deosebiti de gloata. si faptul ca inca urlu si nu tratez cu indiferenta rezulta, dupa mintea mea bolnava sau nu, ca inca nu il consider parte din infinita gloata.
si ca sa pot sa ma incred in continuare in inima si nu in creier, am decis sa cred ca el s-a schimbat si a devenit lacum acum, in ultimele zile, nu ca a fost asa de la inceput, cand il credeam altfel si eram sigur ca e altfel.
asta si faptul ca mereu am avut o fire impulsiva, niciodata nu am gandit prea mult inainte de a face ceva si chiar daca sa zicem ca a existat undeva o urma de greseala, niciodata nu am regretat ce am facut.
sa il citez pe taiko, numar pe degete lucrurile pe care le regret.
This post was edited by moralapapucului on Dec 18 2009 06:09am