d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > La Multi Ani > !!!!!!!
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 130.00
Dec 1 2009 07:37am
Vise :(

La multi ani romani :)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Dec 1 2009 08:47am
mda. La multi ani Romanie.

Adevarat e ca traim intr'o tara care nu de da pt multe dar chiar si asa eu sunt orgolios ca port 3 culori desupra capului datorita isoriei . daca acum merge prost ma gandesc la trecut si realizez ca am cu ce sa ma amndresc.. nu imi aduc aminte sa fi pierdut vreo lupta pe pamant propriu.

Si cu toate astea cred intr'un viitor mai bun, nu neaparat roz.

inca o data: La multi ani !!! poate ciocoii vor lasa interesul si poate vor face ceva pt tara asta !!!!

FASOLE CU CARNATI + MICI + BERE SI TIGARI !!!!

This post was edited by puyu on Dec 1 2009 08:48am
Member
Gold: 550.00
Dec 1 2009 09:11am
Quote (puyu @ Dec 1 2009 05:47pm)
mda. La multi ani Romanie.

Adevarat e  ca traim intr'o tara care nu de da pt multe dar chiar si asa eu sunt orgolios ca port 3 culori desupra capului datorita isoriei . daca acum merge prost ma gandesc la trecut si realizez ca am cu ce sa ma amndresc.. nu imi aduc aminte sa fi pierdut vreo lupta pe pamant propriu.

Si cu toate astea cred intr'un viitor mai bun, nu neaparat roz.

inca o data: La multi ani !!! poate  ciocoii vor lasa interesul si poate vor face ceva pt tara asta !!!!

FASOLE CU CARNATI + MICI + BERE SI TIGARI !!!!

VOuch ! :)

La multi Ani Romania :D oleee :)

and BTw cum ziceti voi :D FASOLE CU CARNATI + MICI + BERE SI TIGARI !!!! dar si FEMEI :D <3
Member
Gold: 5,629.00
Dec 1 2009 10:16am
Quote (Dc_ShoEs @ Dec 1 2009 05:11pm)
VOuch ! :)

La multi Ani Romania :D oleee :)

and BTw cum ziceti voi :D FASOLE CU CARNATI + MICI + BERE SI TIGARI !!!! dar si FEMEI :D <3

da romance , ca-s mai frumoase ca toate :)
Member
Gold: 62.19
Dec 1 2009 10:36am
La multi ani Rumania si la multi ani Rumanilor :D
Member
Gold: 330.00
Dec 1 2009 10:56am
La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni si tziganilor de linga ei!... :D
Tocmai vin din carrefur colentina unde un tzigan si 2 tziganci fugeau cu o sacosa imensa plina cu cascaval si mezeluri, probabil inspirati din reklama la delaco, " fuge bine cu cashcaval" :D
Iar astazi pe tvr 2 a fost o emisiune despre cum sunt rasfatati veteranii de razboi: unul din ei avea 3 mil lei vechi pensie si traia intr-o saracie lucie, altul luptase pe front, facuse 2-3 ani in siberia dupa care cind s-a intors acasa l-a arestat securitatea si a facut un an puscarie, asa ca bonus...iar monumentul eroilor neamului de la marasesti are tencuiala cazuta si apa se infiltreaza peste tot...deh, nu sunt fonduri...la cei care au murit pt patrie inainte de a-si fi trait tineretea sau viata nu se gindeste nimeni decit o data pe an....imi pare rau ca vin cu acesta nota pesimista dar m-a indurerat faptul ca zeci de mii de romani au murit, pt ca ei sa fie doar un bun argument electoral pt nemernicii de astazi...EI au crezut cu adevarat in ceea ce se poate numi patrie...noi credem doar in mos craciun si Mtv...
Deci Traiasca ROMania si traiasca partidele politice, in timp ce pe pieptul adevaratilor eroi cresc igrasia si ghioceii...
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Dec 1 2009 11:37am
Quote (onlythebrave @ Dec 1 2009 04:56pm)
La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni si tziganilor de linga ei!... :D
Tocmai vin din carrefur colentina unde un tzigan si 2 tziganci fugeau cu o sacosa imensa plina cu cascaval si mezeluri, probabil inspirati din reklama la delaco, " fuge bine cu cashcaval" :D
Iar astazi pe tvr 2 a fost o emisiune despre cum sunt rasfatati veteranii de razboi: unul din ei avea 3 mil lei vechi pensie si traia  intr-o saracie lucie, altul luptase pe front, facuse 2-3 ani in siberia dupa care cind s-a intors acasa l-a arestat securitatea si a facut un an puscarie, asa ca bonus...iar monumentul eroilor neamului de la marasesti are tencuiala cazuta si apa se infiltreaza peste tot...deh, nu sunt fonduri...la cei care au murit pt patrie inainte de a-si fi trait tineretea sau viata nu se gindeste nimeni decit o data pe an....imi pare rau ca vin cu acesta nota pesimista dar m-a indurerat faptul ca zeci de mii de romani au murit, pt ca ei sa fie doar un bun argument electoral pt nemernicii de astazi...EI au crezut cu adevarat in ceea ce se poate numi patrie...noi credem doar in mos craciun si Mtv...
Deci Traiasca ROMania si traiasca partidele politice, in timp ce pe pieptul adevaratilor eroi cresc igrasia si ghioceii...

mai bine te faceai scriitor ma
Member
Gold: 330.00
Dec 1 2009 10:22pm
ha ha, deci avem un scriitor (onlythebrave) si un poet(puyu).
cenaclul "totusi dia" si revista "jsp-ul literar"... :D

This post was edited by onlythebrave on Dec 1 2009 10:26pm
Member
Gold: 0.55
Dec 2 2009 03:01am
basarabia pamant romanesc !
la multi ani si voua si panaramelor de peste prut !

This post was edited by alexcata2004 on Dec 2 2009 03:02am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll