d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Avem Alegeri > Cu Cine Votati ?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,104.00
Nov 21 2009 02:45pm
Am auzit ca formatia preferata a lu` Jiji e 2 pac pac
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Nov 22 2009 04:57am
am fost la vot ofc :)
Member
Gold: 5,629.00
Nov 22 2009 06:15am
Quote (kelz0 @ Nov 22 2009 12:57pm)
am fost la vot ofc :)

stima :)

ma duc si io cand se trezesc nenorocitii mei de vecini . ca merem la cafea dupa :)
Member
Gold: 1,417.20
Nov 22 2009 06:38am
base sa si-o ia la muie nu ca am avea cu cine alege daj javra asta sa o suga la toti romanii cand a zis sa traiti bine cred ca sa reverit la otrepele de fete care le are si pe care le-a pimpuit cu 2 case
Member
Trader: Scammer
Nov 22 2009 08:17am
Quote (ella76 @ 22 Nov 2009 15:38)
base sa si-o ia la muie nu ca am avea cu cine alege daj javra asta sa o suga la toti romanii cand a zis sa traiti bine cred ca sa reverit la otrepele de fete care le are si pe care le-a pimpuit cu 2 case

true. si frates-o care face profit bun din contractele de la armata.

eu mi-am schimbat parerea, am zis ca daca votez cu antonescu imi va parea rau ca nu-i om prea dur, mai bun e goana. plus ca daca il votez pe geoana nu imi va parea rau, ca nu trebuia votat partidu ci omu (nu-s parlamentare ca-s prezidentiale). Asa ca am votat cu prostanacu.
Member
Gold: 1,340.07
Nov 22 2009 08:20am
esti un ratat frate de asta ai votat cu geoana. asta nu are pareri proprii si personale, e impins de la spate de oameni ca vanghelie si hrebenciuc si multi altii carora le reprezinta interesele. daca asculta-i basescu mi-a confirmat asta la tv.

asa ca du-te-n pula mea de mana cu geoana ca din cauza ratatilor ca tine suntem condusi de niste oameni care sunt sclavii altora si pe tine se pisa la orice ora din zi si din saptamana.

oameni ca voi formeaza plebea si ofera voturile cui nu trebuie.
Member
Nov 22 2009 08:21am
Quote (YolinY @ 22 Nov 2009 17:20)
esti un ratat frate de asta ai votat cu geoana. asta nu are pareri proprii si personale, e impins de la spate de oameni ca vanghelie si hrebenciuc si multi altii carora le reprezinta interesele. daca asculta-i basescu mi-a confirmat asta la tv.

asa ca du-te-n pula mea de mana cu geoana ca din cauza ratatilor ca tine suntem condusi de niste oameni care sunt sclavii altora si pe tine se pisa la orice ora din zi si din saptamana.

oameni ca voi formeaza plebea si ofera voturile cui nu trebuie.

ii fi tu Dumnezo de le stii pe toate ? de unde ai scos-o ca Geoana e condus de cutare si cutare ?
oricum ti-am dat report pentru personal attacks.
Member
Gold: 1,340.07
Nov 22 2009 08:30am
pai foarte bine cand nu ai cuvintele la tine incepi sa recurgi la tot felul de idiotenii pentru a te apara.

esti zero stimabile, nu reprezinti nimic.

cum sa alegi pe unul ca geoana care e luat de brat la o conferinta de presa de hrebenciuc ca nu stia ce sa spuna si ca vorbea doar prostii. cum sa pui pe unu presedinte care se duce la iasi si incepe sa dracuie oamenii ca ii pun intrebari incomode, basescu la TV a spus despre geoana ce fel de om e si de cine e condus si a bagat capul in pamant si ce putea sa ii reproseze lui basescu decat de faza cu flota?

CULCAT !!!
Member
Warn: 20%
Nov 22 2009 09:01am
mucles comunistilor vreti si voi sa traiti ca in vest?:)
Member
Nov 22 2009 09:29am
Quote (YolinY @ 22 Nov 2009 17:30)
pai foarte bine cand nu ai cuvintele la tine incepi sa recurgi la tot felul de idiotenii pentru a te apara.

esti zero stimabile, nu reprezinti nimic.

cum sa alegi pe unul ca geoana care e luat de brat la o conferinta de presa de hrebenciuc ca nu stia ce sa spuna si ca vorbea doar prostii. cum sa pui pe unu presedinte care se duce la iasi si incepe sa dracuie oamenii ca ii pun intrebari incomode, basescu la TV a spus despre geoana ce fel de om e si de cine e condus si a bagat capul in pamant si ce putea sa ii reproseze lui basescu decat de faza cu flota?

CULCAT !!!

ok mr new come, sa sti ca geoana este o persoana care vorbeste la perfectie limba engleza si a fost ambasador in SUA, nu ca Basescu care zice 'moneys', si cand a fost ales presedintele PSD nu l-au votat nici Hrebenciuc nici altii care tu spui ca l-ar mana de la spate. Si Iliescu a fost foarte suparat chiar ca a iesit Geoana presedinte PSD, i-a spus chiar prostanac.

si Basescu ce dreq a facut in 5 ani de zile ? ia spune-mi si mie ce a facut ? ca inafara de faptul ca s-a certat cu Tariceanu, apoi s-a certat cu PSD, apoi a facut la final de mandat un referendum care chiar daca ii votat, are valoare zero, a facut ceva ? a mers la sarbatori traditionale romanesti si a facut baie de multime, altceva cam nimica. Si a spus Geoana foarte bine catre Basescu in confruntare, ca le-e urat romanilor sa traiti bine, si tot mai rau a fost. Si Basescu nu a replicat nimica, numa s-a uitat urat si cam ca un bou.

This post was edited by the_rest on Nov 22 2009 09:30am
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll