d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Nou 'poll' > Sunt Moderatorii Nostri Naspa ?
Prev12
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 62.19
Nov 20 2009 03:18pm
daca erau naspa la ora actuala numai erau mediatori ... nu le i-au apararea nici lor nici voua .. dar sincer incercati sa fiti mai maturi si o-sa ii intelegetzi si voi pe ei .. ca nu degeaba v-a dau warnuri sau nu v-a dau kt meritatzi ...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 20 2009 03:41pm
Quote (bfrulz @ 20 Nov 2009 22:18)
daca erau naspa la ora actuala numai erau mediatori ...  nu le i-au apararea nici lor nici voua .. dar sincer incercati sa fiti mai maturi si o-sa ii intelegetzi si voi pe ei .. ca nu degeaba v-a dau warnuri sau nu v-a dau kt meritatzi ...

v-a nu era impreunat ?? sau daca era v-a nu era dat in loc de dau ?

eu cu unu doi ma inteleg cu alt unu doi mai vb uneori. dar . nu raspund nici da nici nu. si nici ultima

oricum banuiesc ca tre sa fi fost un motiv pt a face acest topic.

cu siguranta cineva te'a deranjat..

eu zic ca's de treaba dar nu prea dau pe forum tocmai pt astfel de topicuri. sau cele pline de injurii.

bine acuma m'am decis votez nu :P dar zic ca lipseste din pol : nush /probabil/ uneori sau ceva asemanator . care as fi votat :P

ups sunt atat de idiot incat am dat da. deci un vot de la da calculati'l la nu. in final am inteles gresit intrebarea :P

nu , nu cred ca's nashpa

This post was edited by puyu on Nov 20 2009 03:44pm
Member
Gold: 3,537.10
Nov 20 2009 04:13pm
am votat da. pentru simplul fapt ca de putinele dati am cerut ajutor si niste sfaturi nu am primit decat ignoranta si linkuri catre topicurile de help, pe care slava domnului nu sunt atat de retardat incat sa le fi ratat. e doar un forum, mi se indoaie cumva de el, dar daca e sa o luam ca si o micuta comunitate ce suntem, mi s-ar parea de bun simt sa avem moderatorii nostrii si pentru noi atunci cand e cazul.caci da, am trecut si eu prin faza cu dat pm in romana si primit reply in engleza si...si.....si...si..exemple pot continua. stiu ca e destul de sictirizant sa fii mod, dar...

ps: inteleg totusi si partea cu warn-urile and restul..vis-a-vis de comportamentul unor membri de aici. dar...atat. revenind la prima idee...faptul ca sunt multi romani vechi pe acest forum de care nu stiu multi si nu activeaza aici spune destule. eu unul cunosc aceasta cauza la vedere.
Member
Gold: 10,650.29
Nov 20 2009 05:59pm
Sunteti cam proşti aşa de felu vostru :) Ma refer la aştia de zic că'stem naşpa.
Ia puneţi-va voi in locul nostru. Exista nişte reguli, nu se impart warn-uri asa in stanga si in dreapta, imediat cum a injurat ia 90% warn.

Si topicu asta e la fel de useless ca celelalte facute de andrei1234943 sau cum l-o chema.

Şi mai terminaţi in pizda măsii cu gramatica voastră că nu cred că voi n-ati greşit niciodata.

Robotilor.

Edit:
ete cacat ... cand i-am dat pm lui arx_x sa ma ajute cu un handicapat care imi spama topicurile , mi-a zis ca sa ii dau pm in limba engleza , si dupa aia nu mi-a dat nici macar un raspuns , macar ca nu a vrut sa-i dea nici macar verbal ...

gg moderator ! mult respect

Esti un robot.
Ti-a cerut pm in limba engleza ca e posibil sa ii dea forward sau sa-l salveze pentru eventualele abateri ulterioare.
Si ce rost mai avea sa te informeze pe tine ca i-a dat verbal lui? Spune tu? Iroseste 5 secunde importante din viata lui dandu-ti tie PM sa stii tu ca ala a luat verbal.
De unde stii tu ca n-a luat? Tu fa-ti datoria de user 'CILIVIZAT' si lasa meseria de moderator in seama altora.

Birthday: 25 Apr 1995 (Male)

La varsta ta, mai bine iti vezi de şcoală decat să corectezi pe altii pe un forum. Copil facut din acţiunea de autostimulare, excitare manuală a organelor sexuale. Intelegi tu. Stie el despre cine vorbesc :)

Edit2: Nici asa nu va convine? Ca va lasam putin mai "lejeri" ? Dupaia daca dam warn-uri la cea mai mica abatere nu-i bine.
Da cum mama masii e bine? Spuneti voi.

Edit3:
Si'n incheiere, va doresc
Noapte Buna!

This post was edited by Rizwan on Nov 20 2009 06:09pm
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Closed New Topic New Poll