Sunteti cam proşti aşa de felu vostru

Ma refer la aştia de zic că'stem naşpa.
Ia puneţi-va voi in locul nostru. Exista nişte reguli, nu se impart warn-uri asa in stanga si in dreapta, imediat cum a injurat ia 90% warn.
Si topicu asta e la fel de useless ca celelalte facute de andrei1234943 sau cum l-o chema.
Şi mai terminaţi in pizda măsii cu gramatica voastră că nu cred că voi n-ati greşit niciodata.
Robotilor.
Edit:
ete cacat ... cand i-am dat pm lui arx_x sa ma ajute cu un handicapat care imi spama topicurile , mi-a zis ca sa ii dau pm in limba engleza , si dupa aia nu mi-a dat nici macar un raspuns , macar ca nu a vrut sa-i dea nici macar verbal ...
gg moderator ! mult respect
Esti un robot.
Ti-a cerut pm in limba engleza ca e posibil sa ii dea forward sau sa-l salveze pentru eventualele abateri ulterioare.
Si ce rost mai avea sa te informeze pe tine ca i-a dat verbal lui? Spune tu? Iroseste 5 secunde importante din viata lui dandu-ti tie PM sa stii tu ca ala a luat verbal.
De unde stii tu ca n-a luat? Tu fa-ti datoria de user 'CILIVIZAT' si lasa meseria de moderator in seama altora.
Birthday: 25 Apr 1995 (Male)
La varsta ta, mai bine iti vezi de şcoală decat să corectezi pe altii pe un forum. Copil facut din acţiunea de autostimulare, excitare manuală a organelor sexuale. Intelegi tu. Stie el despre cine vorbesc
Edit2: Nici asa nu va convine? Ca va lasam putin mai "lejeri" ? Dupaia daca dam warn-uri la cea mai mica abatere nu-i bine.
Da cum mama masii e bine? Spuneti voi.
Edit3:
Si'n incheiere, va doresc
Noapte Buna!
This post was edited by Rizwan on Nov 20 2009 06:09pm