d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Idei ? Sfaturi ? Gandire Matura ? > Fara Cearta In Acest Topic Va Rog
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Oct 28 2009 01:53pm
dute in spania ma k in romania sux ;] hermano yo ablo espaniol too :D
Member
Trader: Scammer
Warn: 10%
Oct 28 2009 03:57pm
Quote (AlphaSquad @ 28 Oct 2009 20:38)
Decizia iti apartine in totalitate 100% ;)
Din punctul meu de vedere ideea cu infanteria marina este extraordinara.Nu multi i-au in calcul meseria asta...printre altele...Dar vezi ca asta inseamna sa te muti din Buc :) (Tulcea - Babadag). Poti sa incerci la compania de desant amfibiu. Daca vrei si chiar crezi ca poti face fata atunci uite aici niste idei

UM 02000 Buzau - Batalionul HUMINT - unitate speciala de lupta si cercetare, apartine de directia generala de informatii a apararii (serviciul de informatii al armatei)
sau
Batalionul 1 Operatii Speciale "Vulturii" - Tg. Mures

Pot sa-ti spun ca astea doua sunt cu adevarat "bad boys" ai armatei romane.
Orice ai alege dintre astea sa stii ca ai mari sanse ca mai tarziu sa fi mandru si multumit de ceea ce ai realizat.
Eu iti urez mult noroc si sa-ti ajute Dumnezeu.

tre sa ma interesez bine despre huminit.suna binesi tot sunt din buzau..

ms de informatie.

pai cam asta gandesc ... daca nu ma apuc sa imi public versurile..hahah
Member
Gold: 5,629.00
Oct 28 2009 08:34pm
Romania , land of choice :)

io unu' raman patriot , si zic sa faci ceva pentru tara ta :)

oricum alegi, mult succes si sanatace
Member
Gold: 330.00
Oct 28 2009 10:14pm
Quote (AlphaSquad @ Oct 28 2009 07:38pm)
Decizia iti apartine in totalitate 100% ;)
Din punctul meu de vedere ideea cu infanteria marina este extraordinara.Nu multi i-au in calcul meseria asta...printre altele...Dar vezi ca asta inseamna sa te muti din Buc :) (Tulcea - Babadag). Poti sa incerci la compania de desant amfibiu. Daca vrei si chiar crezi ca poti face fata atunci uite aici niste idei

UM 02000 Buzau - Batalionul HUMINT - unitate speciala de lupta si cercetare, apartine de directia generala de informatii a apararii (serviciul de informatii al armatei)
sau
Batalionul 1 Operatii Speciale "Vulturii" - Tg. Mures

Pot sa-ti spun ca astea doua sunt cu adevarat "bad boys" ai armatei romane.
Orice ai alege dintre astea sa stii ca ai mari sanse ca mai tarziu sa fi mandru si multumit de ceea ce ai realizat.
Eu iti urez mult noroc si sa-ti ajute Dumnezeu.

mama puiule dc aveam eu virsta ta pe astea le alegeam... :D mai ales pe a 2-a, aia cu vulturii...mai ales ca sunt niste puicutze prin tg.mures, numai bune de jumulit... :)
deci ce-ti mai poti dori? serviciu bun si stabil, faci mult sport, esti un zeu, cistigi bine si ai si glorie...o sa pice fetele ca mustele...awul...vreau si eu... :D
Deci decit sa fii in spania un neica nimeni, mai bine un vultur aici.. :D
Go for it and join to army now!
Gladiators, stay whith me and maybe u live!

This post was edited by onlythebrave on Oct 28 2009 10:16pm
Member
Oct 29 2009 03:51am
Quote (onlythebrave @ 29 Oct 2009 05:14)
mama puiule dc aveam eu virsta ta pe astea le alegeam... :D mai ales pe a 2-a, aia cu vulturii...mai ales ca sunt niste puicutze prin tg.mures, numai bune de jumulit... :)
deci ce-ti mai poti dori? serviciu bun si stabil, faci mult sport, esti un zeu, cistigi bine si ai si glorie...o sa pice fetele ca mustele...awul...vreau si eu... :D
Deci decit sa fii in spania un neica nimeni, mai bine un vultur aici.. :D
Go for it and join to army now!
Gladiators, stay whith me and maybe u live!

ms de incurajare..

dar army = sustine sistemul,, nu esti chiar asa de bine platit (cel putin pana cresti mare).

Cum ziceam eu mereu am fost un anti sistem.. anti politica, religie(manipulare in masa) etc... asta e motivul pt care nu's atat de sigur ca o sa reusesc..
nu mi'a placut sa fiu condus de altii. mereu am ales ce am vrut eu(mai mereu gresit cum zice nimeni altu) , deci mie de asta mi'e teama .. sa itru si apoi sa nu imi placa .sau sa nu am descurc cu ordinele :P sti vb aia : ai grija ce iti doresti

oricum ms de incurajare.. dosarul il am aproape intreg.. tres a il bag sa trec testele care sunt usoare si gata .

Deci decit sa fii in spania un neica nimeni, mai bine un vultur aici..

asta a fost si motivul sa ma intorc.
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Oct 29 2009 11:46am
Quote (FLOKING24 @ Oct 28 2009 01:58pm)
intrebarea suna cam asa :

primiti un mar>>il mancati sau il aruncati?

Cred ca pentru tine ( ai fost in Spania asa de mult timp...) intrebarea e retorica?

Este bine ca in viata sa iti cauti raspunsurile singur ( e Ok sa tii cont de toate sfaturile din jur dar ...;)  )

Succes la scoala :)

nu cred ca e chiar asa simpla intrebarea :)

e diferenta de nuante aici.. unde te simti mai bine

eu as fi formulat altfel

ai de ales dintre un mar si o para, ce fruct alegi? :)

daca nu iti plac perele / ai o pasiune pt mere, accepti marul chiar daca e putin degerat,nu?
Member
Oct 29 2009 04:11pm
Quote (moralapapucului @ 29 Oct 2009 18:46)

daca nu iti plac perele / ai o pasiune pt mere, accepti marul chiar daca e putin degerat,nu?

mda.. e de gandit asta.. chiestia e ca imi place acolo.3 din 4 prieteni sunt acolo.
dar ma gandesc la viitor....pt a reusi trebuie sa risti si sa infrunti greutatile care iti bloq drumul......trebe sa renunti la anumite lucruri...
Member
Gold: 551.00
Oct 30 2009 02:40am
Quote (puyu @ 29 Oct 2009 11:51)
ms de incurajare..

dar army = sustine sistemul,, nu esti chiar asa de bine platit (cel putin pana cresti mare).

Cum ziceam eu mereu am fost un anti sistem.. anti politica, religie(manipulare in masa) etc... asta e motivul pt care nu's atat de sigur ca o sa reusesc.. 
nu mi'a placut sa fiu condus de altii. mereu am ales ce am vrut eu(mai mereu gresit cum zice nimeni altu)  , deci mie de asta mi'e teama .. sa itru si apoi sa nu imi placa .sau sa nu am descurc cu ordinele :P  sti vb aia : ai grija ce iti doresti

oricum ms de incurajare.. dosarul il am aproape intreg.. tres a il bag sa trec testele care sunt usoare si gata .

asta a fost si motivul sa ma intorc.

Frate lasa-l dreaq de sistem ca daca mergi in armata nu te intereseaza sistemul....nu este problema ta...tu nu faci politica...iti este interzis sa faci politica...esti soldat si atat...nu pui intrebari, nu comentezi...doar executi...mai ales la nivelul asta

This post was edited by AlphaSquad on Oct 30 2009 02:40am
Member
Warn: 100%
Oct 30 2009 04:28pm
Quote (AlphaSquad @ Oct 30 2009 10:40am)
Frate lasa-l dreaq de sistem ca daca mergi in armata nu te intereseaza sistemul....nu este problema ta...tu nu faci politica...iti este interzis sa faci politica...esti soldat si atat...nu pui intrebari, nu comentezi...doar executi...mai ales la nivelul asta

lasa-ma ma ... ca stiu ce zice :D

eram saptamana asta la pclp , si vorbeam cu un coleg ... si ma tot intreba proful de seminar nushce , e cam de-o seama cu noi . Si la un moment dat nu eram atent , si ridica ala vocea la mine . Si-i zic cu un aer din-ala sictirit ... "oooookey" (gen : ok date-n mm) .
pai in armata pentru asa ceva , faci la carcera si plantoane pana cand iti ceri singur demisia :D

Poate el are o fire care nu suporta sa primeasca ordine , si nah , atunci il inteleg ^^

This post was edited by brainpower777 on Oct 30 2009 04:29pm
Member
Gold: 330.00
Oct 30 2009 06:18pm
in general in batalionalele de elita ei intretin cultul rasei superioare, al fratiei de cruce si singe, al predestinarii pt o cauza unica, dincolo de simplii muritori...sunt un fel de idealisti dar pt un scop bine canalizat...soldatii fanatici ai imperiului ca sa zic asa...vei muri poate pt o cauza care nu exista cu adevarat, sau poate chiar iti vei sluji patria...important este insa ce dezvolti in tine ca si calitati...barbatia, abnegatia, daruirea si puterea de sacrificiu, camaraderia, demnitatea de a trai liber, curajul etc...si atunci NU VA MAI CONTA CA RESPECTI ORDINELE...fiindca adevarata lupta se duce cu tine insuti...si cind vei reusi sa te invingi si sa te controlezi pe tine insuti, disputa cu ceilalti va fi un fleac...deci uita-te inainte si sa nu vezi doar un drum, sa-ti vezi viitorul..idealul....
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll